Aux 3.5 бачив є в комплекті, а що ви маєте на увазі юсб? 3.0 чи що? Мені до пк потрібні, но передній вивід 3.5 здохший, а тянути дозаду не зручно.Artem_M: ↑ 20.01.2023 15:39Випадково натрапив на відео-огляд навушників 1MORE Spearhead VR (накладні, провідні), коли шукав навушники для геймінгу.kyky: ↑ 08.01.2023 18:40 Шановні, а що порадите з повнорозмірних навушників з мікрофоном для онлайн ігор? Десь до 1500 грн
Купив б.у. на ОЛХ за 550 грн. І чесно кажучи був приємно здивований рівнем звука. Він тут дійсно якісний. Не буду вдаватися в технічних опис частот і прочих модуляцій, я в цьому не спец. Але навіть за фул-прайс нових (+/-40$) вони бездоганні. Мають вбудовану аудіокарту, і якщо підключити через usb вони повністю розкривають свій потенціал. Що б користуватись при підключенні через звичайний кабель та 3,5 потрібне достатньо потужне джерело звуку, наприклад телефон їх не розкачає.
Мікрофон на 4ку. Підсвітку можна вимкнути. Раджу як недороге рішення, якщо бюджет обмежений, а хорошого звуку хочеться.
П.с. раніше даже не чув що можна навушники в юсб сунути.