GTX 460 в SLI

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
The Guy
Junior

Повідомлення

Всім здрастуйте.
Таке от лихо сталось в мене:
Пересобрав конфігуацію,поміняв мат.плату і проц.Тепер порти ПСІ-Е дуже близько розташовані і відекарти,відповідно,теж.Це призводить до того,що вони(не знаю,як нижня,але верхня - точно) прямо закипають,і доволі швидко.Це мене геть не радує.Попри наявність ще портів ПСІ-Е я не можу розвести їх ширше,тому думаю над вирішенням проблеми інакше.Тут є кілька варіантів:
1)Дочекатись можливої появи ГТХ460 х2
2)Поставити СВО на відеокарти і на проц.
З СВО я вже справу мав,але воно слабовате буде для них,мабуть.Thermaltake BigWater 735.Стояло на процу і платі.Тепер,власне, питання:
Чи буде толк від вказаної СВО,і,якщо так,то де взяти водоблоки для 4хх серії?Якщо не буде,вкажіть свій метод,будь-ласка...
XpertVision
Member

Повідомлення

А чому не можеш розвести карти ширше?
Igorek
Junior

Повідомлення

Сделай хороший воздушный обдув видях спереди,например 120 мм кулерами,эффект будет правду не большой,но всё же лучше,чем было)))
divinity
Member

Повідомлення

sharoyob
в нижний слот поставить нельзя? Раньше надо было смотреть когда брал материнку имхо..
Hum
Member

Повідомлення

sharoyob:Чи буде толк від вказаної СВО,і,якщо так,то де взяти водоблоки для 4хх серії?Якщо не буде,вкажіть свій метод,будь-ласка...
Толк будет. Только нужен дополнительный радиатор и другой водоблок на процессор. К примеру такой:
http://hotline.ua/tx/thermaltake_cl-w0092" target="_blank Такой у меня охлаждает q6600@3.4Ghz fsb1700 TDP165Watt. Температуру выше 55 градусов не видел.
Для видеокарты можно взять такой:
http://hotline.ua/tx/thermaltake_cl-w0088" target="_blank Способен охладить gtx470@800/3600. Фурмарк больше чем на 50С нагреть не может. (Температура в помещении 20С). Не смотрите, что основание у него мало - ставится-то он на теплораспределительную крышку а не непосредственно на чип. В общем, выбирать вам.
The Guy
Junior

Повідомлення

Брати іншу мат.плату змоги не було,просто вибрав таку,яка підійшла по співвідношенню ціна/якість.Тепер розгрібаю=)І були вони в мене ще на минулій платі - там стояли,як треба,і тільки перехід на і7 і нова плата отаке от зробили.735 водичка лежить собі без діла,тому і думаю задіяти її в цьому напрямку.Цікаво,чи вистачить потужності її помпи на все вищеописане?І,раз ви вже маєте з цим досвід,скажіть,де брали етиленгліколь(чи що ви там тепер заливаєте),і трубки відповідного діаметру.Може є спец.магазини?.Бо питання цікавить дуже,але пока сам придумати нічого не можу - часу нема,і досвіду у відповідній сфері.... :( [/quote]
Hum
Member

Повідомлення

Вопрос: что заливать?
Ответ: антифриз
Вопрос: справится ли моя помпа?
Ответ: возможно так как помпы на 500л хватает за глаза.
Вопрос: где взять трубки нужного диаметра?
Ответ: в строительном магазине. Я, к примеру, брал в епицентре.

Если будете брать антифриз то зимой его надо розбавлять так как гуснет при температуре ниже 20С. Но если с отоплением все в порядке то розбавлять соответствено не нужно.
The Guy
Junior

Повідомлення

Поясніть,будь-ласка,шарящі,мені,в цьому ділі нубу повному,шо робить?
В мене є вказана система,є водянка 735,і всьо.
Де купить водоблоки - знаю,і то - на проц - сумнівний він якийсь по відгукам.
Де купить трубки - найду.
А от що з рідиною робити?Просто в комплекті йшов етиленгліколь,ним і користувався - пошуком інших не займався.Чув тільки,що тосол заливають,з чимось розведений.Отут от підкажіть рецептуру рідини:що де купить,з цим змішать,і все таке....всякі нюанси там...якщо знаєте...Буду дуже вдячний!
Gatya
Member

Повідомлення

sharoyob
Это разговор для другой темы.
Лить дистилят и не мудрить "рецептурами".
Kolian
Member

Повідомлення

sharoyob
шо робить?
Для начала - выделять оффтоп соответствующим образом и задавать вопросы про СВО в подходящем разделе, "Системы охлаждения". ;)
Відповісти