Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
IvanCh
Member
waryag
там навіть нюанс що якщо вам пропонують не той самий товар то ви ще можете не погодитись і попросити гроші.
тому буває що пропонують щось краще по характеристикам.
взагалі гарантія і закон про захист споживачів стає весь час на сторону споживача. саме тому і білі товари коштують відчутно дорожче за сірі і нелегальні
там навіть нюанс що якщо вам пропонують не той самий товар то ви ще можете не погодитись і попросити гроші.
тому буває що пропонують щось краще по характеристикам.
взагалі гарантія і закон про захист споживачів стає весь час на сторону споживача. саме тому і білі товари коштують відчутно дорожче за сірі і нелегальні
-
Saffa
Member
Не должен. Ты в неприметном месте компресс поставь на 5 минут и всё ясно будет.XXXshadyXXX: ↑ 13.01.2023 13:00 Saffa
Я то попробую. Но этот антисиликон хоть не поест краску? Все таки крышка серая, ноут свежий. Acer Aspire 5 на MX350
-
BattleCru
Member
Де можна добути саморізи діаметром 1-2мм довжиною 12-20мм? Купив корпус від павербанку. В комплекті мали бути саморізи і викрутка. Корпус приїхав - саморізи ні. Потрібні на вчора. В інтернеті шукав
-
Scoffer
Member
BattleCru
В найближчому будівельному магазині, очевидно ж.
В найближчому будівельному магазині, очевидно ж.
-
BattleCru
Member
Scoffer
Очевидно, що немає
Очевидно, що немає
-
Fivist
Junior
Таких там не купиш. Во Львове на Торпедо точно есть. Можно ещё сдесь глянуть https://metrex.kiev.ua/ua/
-
Vitalio
Member
Хто може підказати де дістати безплатні плейлисти для iptv?
-
Myaucher
Member
Vitalio
tva.org.ua. Я звідти беру, ті, що самооновлювані. В комплекті йдуть всі ті ніштяки, що й завжди при користуванні безкоштовного ТВ: день показує, три не показує чи тормозить, як не в себе.
tva.org.ua. Я звідти беру, ті, що самооновлювані. В комплекті йдуть всі ті ніштяки, що й завжди при користуванні безкоштовного ТВ: день показує, три не показує чи тормозить, як не в себе.
-
maroders2
Member
Як думаєте, чи може нашкодити монітору потужний неодимовий магніт, приклеєний до його верхньої грані?
Купив собі лед лампу, яка кріпиться до монітора, але через форму монітора її неможливо закріпити комплектним зажимом. Думаю спробувати з'єднати їх двома магнітами, приклеєними на двосторонній скотч до монітора і до лампи відповідно.
Купив собі лед лампу, яка кріпиться до монітора, але через форму монітора її неможливо закріпити комплектним зажимом. Думаю спробувати з'єднати їх двома магнітами, приклеєними на двосторонній скотч до монітора і до лампи відповідно.
-
Alex+
Member
Там зверху може бути розташований контроллер матриці, тому мабуть краще не резикувати.
-
Artem_M
Member
Привіт всім.
Як правильно називається скоба для кріплення кулера до радіатора СО процесора?
Хочу прищепити ще один кулер, а в комплекті такого немає.
По словам "скоба, кріплення, крепеж" тощо щось знаходить, але лише на орківських сайтах, чи на олх де вже продано.
Може хтось кине посилання, буду вдячний!
Як правильно називається скоба для кріплення кулера до радіатора СО процесора?
Хочу прищепити ще один кулер, а в комплекті такого немає.
По словам "скоба, кріплення, крепеж" тощо щось знаходить, але лише на орківських сайтах, чи на олх де вже продано.
Може хтось кине посилання, буду вдячний!
-
Alex+
Member
Artem_M
так і називається - комплект кріплень для вентилятора
так і називається - комплект кріплень для вентилятора
-
Mr_Volan
Member
з жорсткого диску? чи звичайні "гудзики"?maroders2: ↑ 19.01.2023 12:35 потужний неодимовий магніт, приклеєний до його верхньої грані?
якщо покупні пласкі невеликі магніти - нічогісінько монітору не буде. материнська плата не чутлива до такого слабкого магнітного поля
-
Alex+
Member
Можна на монітор приліпити не магніт, а товстеньку залізяку, а магніт тільки на лампу. Магнітитись воно буде також гарно, але залізяка буде екраном від магнітного поля
Або примудрувати кріплення лампи до vesa кріплення, якщо у монітора воно є
Або примудрувати кріплення лампи до vesa кріплення, якщо у монітора воно є
-
maroders2
Member
Mr_Volan
Десь було кілька вбитих хдд, можу вийняти звідти, а так у мене залишилося трохи куплених 60х10х3, вони як раз за довжиною підходять до кріплення.
Alex+
З металом ідея цікава, я щось цей варіант не обдумав. Треба буде пошукати щось підходяще за розмірами і спробувати як воно тримає
Десь було кілька вбитих хдд, можу вийняти звідти, а так у мене залишилося трохи куплених 60х10х3, вони як раз за довжиною підходять до кріплення.
Alex+
З металом ідея цікава, я щось цей варіант не обдумав. Треба буде пошукати щось підходяще за розмірами і спробувати як воно тримає
-
Mr_Volan
Member
не треба, там сильніmaroders2: ↑ 19.01.2023 20:18Десь було кілька вбитих хдд, можу вийняти звідти
спробуй. можеш спочатку поводити на робочому моніторові на предмет поміх, але я думаю нічого не будеmaroders2: ↑ 19.01.2023 20:18а так у мене залишилося трохи куплених 60х10х3
там з магнітного - дроселя у БЖ, і на платі живлення ламп (що навряд у нових моніках)
-
Alex+
Member
Mr_Volan
Мозги та інвертор зазвичай стоять по центу корпуса монітора та в кожусі, а ось зверху часто є ще плата з мізками матриці, типа такої:
Мозги та інвертор зазвичай стоять по центу корпуса монітора та в кожусі, а ось зверху часто є ще плата з мізками матриці, типа такої:
- спойлер
-
Yalg
Member
- спойлер
-
Rex
Member
Всем привет
Подскажите пожалуйста, или ткните носом куда смотреть. Есть задача, но как подойти к решению не знаю и не пойму как это гуглить.
Дано:
Есть организация, есть сотрудники. При приеме на работу выдаем человека телефон, на который загружаем .vcf файл с контактами коллег. Если человек увольняется - он сдает телефон и свой номер. Этот номер выдаем другому человеку и обновляем .vcf файл, который загружаем на телефон.
Проблема:
У всех остальных номер нового коллеги, естественно, автоматически никак не обновляется и в адресной книге "человек с именем 1" не заменяется "человеком с именем 2", но с тем же номером.
Задача:
Придумать способ, чтобы:
1. Можно было удаленно "пушить" апдейт номеров всем остальным через какой-то аккаунт или каким-то способом синхронизировать адресную книгу. Девайсы - Aндроид + полный пакет Office 365 с лицензиями и прочим.
2. Запретить любую самодеятельность в этом (и только этом аккаунте), чтобы юзеры не могли сами переименовывать номера, НО могли добавлять личные номера в другой аккаунт, непосредственно в адресную книгу телефона или на СИМ карту.
Понимаю, что вопрос непростой, но может хоть кто-то что-то подскажет, с чего начать.
Мне видится вариант подключения аккаунта офиса или гмейл с контактами, далее - с любого другого телефона заходить и обновлять информацию. И это будет работать, но как пользователям запретить что-то менять со своей стороны??
Подскажите пожалуйста, или ткните носом куда смотреть. Есть задача, но как подойти к решению не знаю и не пойму как это гуглить.
Дано:
Есть организация, есть сотрудники. При приеме на работу выдаем человека телефон, на который загружаем .vcf файл с контактами коллег. Если человек увольняется - он сдает телефон и свой номер. Этот номер выдаем другому человеку и обновляем .vcf файл, который загружаем на телефон.
Проблема:
У всех остальных номер нового коллеги, естественно, автоматически никак не обновляется и в адресной книге "человек с именем 1" не заменяется "человеком с именем 2", но с тем же номером.
Задача:
Придумать способ, чтобы:
1. Можно было удаленно "пушить" апдейт номеров всем остальным через какой-то аккаунт или каким-то способом синхронизировать адресную книгу. Девайсы - Aндроид + полный пакет Office 365 с лицензиями и прочим.
2. Запретить любую самодеятельность в этом (и только этом аккаунте), чтобы юзеры не могли сами переименовывать номера, НО могли добавлять личные номера в другой аккаунт, непосредственно в адресную книгу телефона или на СИМ карту.
Понимаю, что вопрос непростой, но может хоть кто-то что-то подскажет, с чего начать.
Мне видится вариант подключения аккаунта офиса или гмейл с контактами, далее - с любого другого телефона заходить и обновлять информацию. И это будет работать, но как пользователям запретить что-то менять со своей стороны??