Останні статті і огляди
Новини
Сервісний центр відзначив сплеск поломок відеокарт Radeon RX 6000-ї серії
-
NSe
Junior
Потрібно було написати: "Одна або більше майнінг ферм продали свої карти на б/у ринок, і після цього почали масово ламатись відеокарти".
-
EvhenS
Member
Скільки не вкидайте, а 7000ну і 4000ну серію массово купувати НЕ БУДУТЬ.
-
LeoX
Member
Очікуєм підвищення цін на зелених по амд "гівно"
Юзаю свою мсі 6800хт трохи більше півроку, перед нею була 6600хт - політ нормальний. Якихось крашів чи вильотів не більше ніж на 1080/ті що були раніше.
Є проблема в мерехтінні дисплею на чорному фоні, але точно така ж проблема часто зустрічалась у власників такого ж монітору (можливо треба змінити кабель DP)
Юзаю свою мсі 6800хт трохи більше півроку, перед нею була 6600хт - політ нормальний. Якихось крашів чи вильотів не більше ніж на 1080/ті що були раніше.
Є проблема в мерехтінні дисплею на чорному фоні, але точно така ж проблема часто зустрічалась у власників такого ж монітору (можливо треба змінити кабель DP)
-
n6407
Member
"геймеры" принесли в сервис карты после майнингагейминга?
-
XAMCTBO
Member
Мав rx588 після майнінгу і майнер якийсь її викупив за х3 колишньої ціни, і зараз маю rx6650xt, яку купував новою. Жодних проблем з картами не було.
-
avtoelectrik
Member
хай би біоси з цих карт злили і порівняли з оригіналами ,думаю там багато чого цікавого найдеться ,карти 99% після майнінгу перепродані простим юзерам
мав купу карт від амд 7770,р9 270х,р9 285,р9 380х,рх480,рх580 жодних проблем ні з одною ,не знаю може мені везе ,а може у людей просто не стиковка якась комплектуючих буває же таке,і зараз би із задоволенням спригнув би із ртх3060 12гб на рх6700хт ,незнаю то міф чи ні але мені картинка на амд всеж таки краща .
мав купу карт від амд 7770,р9 270х,р9 285,р9 380х,рх480,рх580 жодних проблем ні з одною ,не знаю може мені везе ,а може у людей просто не стиковка якась комплектуючих буває же таке,і зараз би із задоволенням спригнув би із ртх3060 12гб на рх6700хт ,незнаю то міф чи ні але мені картинка на амд всеж таки краща .
-
bes
Member
да на ютубе и до этого сервисники замечали что видеочип не самая сильная сторона в элементной базе амд после после polaris . NAVI вообще было сделано на коленках чтоб успеть выпустить что то для конкуренций
-
unlnu
Member
фахівець із анонімного сервісного центру по імені крекс-фекс заявляє, а може таки чаклує над умайненими картами просто?!...
-
Salatik
Member
Може їх палять навмисне щоб розірвати договір купівлі-продажу та повернути бабки назад?
-
Alexsandr
Member
Были глюки драйверов и намамд и на нвидиа. Слишком сложно все устроено. В данном случае подозрительно, что только 1 сервисцентр. Сейчас rx 560 использую. Были косяки когда несколько запущенных игр вызывали у карты замедление вентиляторов. Чип греется и тротлит, а вентиляторы почти не крутятся.
-
Des
Member
Раньше был исключительно юзером Нвидии, но ввиду роста цен на их ГПУ, зимой прошлого года перешел на АМД, сначала 6600ХТ, потом 6700ХТ, проблемы с драйверами есть, на НВ такого на наблюдал, бывают вылеты драйвера, мигает экран, проблемы не частые и не критичные.
А так видяхи отличные, без топ поддержки лучей, но учитывая игры в которые играю, основном в сетевые шутеры, нужны ли они?
А так видяхи отличные, без топ поддержки лучей, но учитывая игры в которые играю, основном в сетевые шутеры, нужны ли они?
-
kawalot
Member
Ну, я похвалитись сучасними картами не можу, але на даний момент маю рх474, яка ще й після майнингу була куплена 3 роки тому, і за весь час жодних проблем ні з нею ні з дровами, працює нормально. До неї була р9 280, теж працювала нормально, якщо не враховувати відвал однієї з банок пам'яті, але це проблема мсі, що виготовив цю карту, а не амд чи її дров. Кожного разу якісь фантастичні історії читаю про карти амд і дрова до них і дивуюсь, чи це я обраний чи що. Чому у інших то черні екрани, то дрова в краш падають то ще щось, а у мене тиша і все рівно. Що я роблю не так? Хоча, я здогадуюсь що не так роблю. Я завжди опускаю налаштування в іграх, окрім роздільної здатності, до рівня, щоб карта якомога менше шуміла, бо терпіти не можу коли карта набирає оберти для виходу на орбіту, тобто, карта постійно працює в заощадливому режимі.
-
TerryCone
Member
А чи те саме не казали про 20хх та 30хх серії?EvhenS: ↑ 11.01.2023 20:53 Скільки не вкидайте, а 7000ну і 4000ну серію массово купувати НЕ БУДУТЬ.
Ну а АМД карт було на ринку завжди менше, ніж від нєВідії. Колись теж чувака ремонтника на йутубі дивився, він казав: от дохлий відеочіп буває в нього доволі часто і на АМД, і на нєВідіях, при чому десь порівну. Але є нюанс: подивіться на кількість пропозицій та придбаних карт з чіпом АМД, та чіпом нВідії
І ті, хто пишуть, що "ну в мене стоїть та все ок, роками не має глюків", і ті, хто каже, що "трясця, в мене постійно глюки!", не праві, тому що це лише survivor error - "помилка того, хто вижив" і загальної картини аж ніяк не складає. Щось десь вже близенько до правди може знати або ремонтник, який ремонтує карти пачками вже багато років і стикався з різними поколіннями карт обох чіпмейкерів та знає як "типовухи", так і особливості, притаманні конкретній моделі карт, або авторизований сервіс, який займається гарантійним та постгарантійним обслуговуванням. Баги, які висять у багрепорті роками - теж об'єктивний показник, просто ті, хто каже, що в них ніколи не було проблем, не відтворювали у своєму аповсякденному користуванні саме той сценарій, при якому цей баг має прояв.
-
LordTornado
Member
Что-то быстро некоторые забыли, как драйвер Нвидия останавливал вентиляторы под нагрузкой... А вот ещё пример "божественных" беспроблемных зелёных дров: https://www.cnews.ru/news/top/2016-03-0 ... lzovatelejRoman_Haleta: ↑ 11.01.2023 13:52 1,5 года с 6700 XT обычное дело падение драйвера и мигание экрана на робочем столе и др. Со сменой драйверов одни глюки пропадают, появляются новые. С декабрьским драйвером добавились падение DirectX и вылеты из игр с уведомлением о заполнении и нехватке графической памяти при загрузке 8,5ГБ.
После использования многих поколений радеонов быть бетатестером больше нет желания.
-
stoned
Member
Ліза як завжди, продає якесь лайно з багами.
-
Hotspur
Member
Саме так, супер печки завжди помирали більше ніж середні карти . згадати хоча б класичні 8800 та 480gehka3: ↑ 11.01.2023 15:42Ну а то что дохнут 6ххх как и 5ххх - не новость давно, полярис - один из самых выносливых оказался, конечно потребление на фоне 5ххх и 6ххх - смешное у них, потому и живут до сих пор
-
Timedemo
Member
уточнюйте, що масово не будуть куплять у нас. А в інших країнах 4х серію беруть дуже добре.EvhenS: ↑ 11.01.2023 20:53 Скільки не вкидайте, а 7000ну і 4000ну серію массово купувати НЕ БУДУТЬ.
Відправлено через 4 хвилини 7 секунд:
3х 2х серія нвідіі дуже гарно себе показало, з 500+ карт які були під моїм наглядом, біля 70 карт 3090. за 2 роки нон стоп, тільки одна карта поїхала на сервіс, аурус мастер 3070ті, в яких була партія браку по охладам, розгерметизація камери. у одного товариша 2 роки відпахали 3080 першої ревізії з поганими прокладками, пам"ять увесь час була 110 градусів. з 6ти карт жодної проблеми. А от з АМД було більше проблем, особливо з сапфірами. 5700хт карт було більше 100, половина асусів стріксів, половина сапфірів, пам"ять у асусів 100-105, жодних проблем, ні в однієї карт, сапфірів в перший рік поїхало на ремонт 4-5шт. точно не пам"ятаю.Hotspur: ↑ 12.01.2023 10:36Саме так, супер печки завжди помирали більше ніж середні карти . згадати хоча б класичні 8800 та 480gehka3: ↑ 11.01.2023 15:42Ну а то что дохнут 6ххх как и 5ххх - не новость давно, полярис - один из самых выносливых оказался, конечно потребление на фоне 5ххх и 6ххх - смешное у них, потому и живут до сих пор
Це все не істина, це мій особистий досвід, ті карті що я особисто ставив, та всі ферми були під моїм наглядом.
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
1 з 70 це окTimedemo: ↑ 12.01.2023 10:56 біля 70 карт 3090. за 2 роки нон стоп, тільки одна карта поїхала на сервіс, аурус мастер 3070ті, в яких була партія браку по охладам, розгерметизація камери.
5700хт карт було більше 100,сапфірів в перший рік поїхало на ремонт 4-5шт. точно не пам"ятаю.
а 4-5 з більше сотні масово дохнуть ? Чомусь більше схоже на статистичну похибку.
Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
Маю 588, були 9 280, 7870, 7770. Май же на всіх зустрічав баг з тимчасовим вимкненям екрану, можливо той самий чорний екран. Але він був тільки після оновлення драйверів і лікувався просто повторним встановленням, або відкатом на старішу версію. Все, далі працювало нормально.
-
r1d3r
Member
[/quote]
сапфірів в перший рік поїхало на ремонт 4-5шт. точно не пам"ятаю.
[/quote]
І чого вони вийшли із строю? Є відповідь?
сапфірів в перший рік поїхало на ремонт 4-5шт. точно не пам"ятаю.
[/quote]
І чого вони вийшли із строю? Є відповідь?
-
botva
Member
да, пару лет назад звонит чудак и говорит, типа, у меня компьютер сгорел, посмотрите? ну, говорю, неси. приносит, а он реально сгорел после пожара.Nortrom: ↑ 11.01.2023 18:38 Учитывая, что только в один ремонт сервис принесли. Вполне вероятно, что НВ как всегда любит грязно играть, просто организовала акцию майнинговых карт, чтобы повысит себе "репутацию"