Останні статті і огляди
Новини
ASUS ROG Swift Pro PG248QP — ігровий монітор з частотою оновлення 540 Гц
-
Prescott
Member
Предлагаю обсудить ASUS ROG Swift Pro PG248QP — ігровий монітор з частотою оновлення 540 Гц
Олед я бы себе взял
Олед я бы себе взял
-
bes
Member
Надеюсь 24 дюйма FHD с такой герцовкой будет как и предыдущий анонс тысяч за ~ 80
-
Vpupkin
Member
QHD oled это уже интересно, но сколько оно проживёт? Как-то не очень брать монитор за 2к американских денег на 1-2 года.
-
Prescott
Member
Скринсейверы снова будут актуальны, как на олед теликах.Vpupkin: ↑ 04.01.2023 10:09QHD oled это уже интересно, но сколько оно проживёт?
-
Kobzar
Member
По ходу 24 з TNю для кіберспортсменів
-
KROOM
Member
На фоні анонсу 500Гц IPS від Dell... 540-ва TN-ка
-
bes
Member
Там две цены заложено если судить по стоимости в 80 к так что будут менять по гарантий если чтоVpupkin: ↑ 04.01.2023 10:09 QHD oled это уже интересно, но сколько оно проживёт? Как-то не очень брать монитор за 2к американских денег на 1-2 года.
-
Павло
Member
Ну і буде в того іпс 500 герц із шлейфами… Зато 500…KROOM: ↑ 04.01.2023 11:26 На фоні анонсу 500Гц IPS від Dell... 540-ва TN-ка
-
bes
Member
Да и на reddit куча постов что людишки используют тв с1/с2 с малой диагональю для пк как монитор и что-то сильно никто не возмущается что у них возникают проблемы
-
_Andrik_
Member
Вираз "100500....чогось там'' наближається до втілення в реальність
-
KoyomiNya
Member
TN всё равно быстрее, быстрый отклик, меньше ghosting, но ценой цветопередачи. Например у некоторых 240Гц TN панелей быстрее отклик и ghosting поменьше чем у 360Гц IPS панелейKROOM: ↑ 04.01.2023 11:26 На фоні анонсу 500Гц IPS від Dell... 540-ва TN-ка
-
Stray
Member
ну, проблеми з с2 як мінімум у тому, що він скидає яскравість (показуючі наприклад щось біле/яскраве) доволі швидко і заоверрайдити цю поведінку можна тільки через інженерне меню завойдивши гарантію - так що проблем у використанні олед тв як моніка все ж єbes: ↑ 04.01.2023 11:37 Да и на reddit куча постов что людишки используют тв с1/с2 с малой диагональю для пк как монитор и что-то сильно никто не возмущается что у них возникают проблемы
-
KROOM
Member
Саме так, монітори 240Гц+ беруть для того, щоб роздивлятися довжину шлейфів вдома, і ніхто не цікавиться цим перед придбанням.Павло: ↑ 04.01.2023 11:36 Ну і буде в того іпс 500 герц із шлейфами… Зато 500…
В даному випадку мова йде про лише анонсовані моделі, думаю скоро іх порівняють безпосередньо, а взагалі-то так, на даний час...але ще і кути огляду та інші сценарії використання.KoyomiNya: ↑ 04.01.2023 12:11 TN всё равно быстрее, быстрый отклик, меньше ghosting, но ценой цветопередачи. Например у некоторых 240Гц TN панелей быстрее отклик и ghosting поменьше чем у 360Гц IPS панелей
А стосовно швидше... дуже важко уявити помітну різницю між 500 та 540 саме в динаміці. Я особисто не бачу змін за діапазоном 120-165 але я не "кіберкотлета", а "ретроград" із 60 Гц Хоча припускаю інші "відчуття" при переході з 360Гц на 240, наприклад.
-
taras_cs
Member
Я собі купив OLED - за 2,5 роки - проблем не було.Vpupkin: ↑ 04.01.2023 10:09 QHD oled это уже интересно, но сколько оно проживёт? Как-то не очень брать монитор за 2к американских денег на 1-2 года.
Але я скидаю яскравість на середню кожного разу, як не дивлюсь фільми та не граю. Не вистачає для цього кнопок на пульті, щоб перемикати швидше.
Використовую фішки для збереження панелі, звісно (вони не заважають, тільки може скинути яскравість, якщо на екрані нічого довго не змінюється).
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Пункт "Energy Saving" (тільки в мене меню українською)
-
Vpupkin
Member
Сколько он за эти 2,5 года показывал рабочий стол или браузер?taras_cs: ↑ 04.01.2023 14:34Я собі купив OLED - за 2,5 роки - проблем не було.
Экран можно вообще не включать или вообще не выключать, да и 2,5 года это не так уж и много, в другом режиме пользования он может выгореть намного раньше.
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Ооо, 540 герц. Хочу уже посмотреть на обзоры от киберкотлет.
Хорошо, что TN. А то 360 IPS сливали 240 TN в тестах про-игроков.
Хорошо, что TN. А то 360 IPS сливали 240 TN в тестах про-игроков.
-
KROOM
Member
Злегка цікаво, яка конфігурація (та у яких проектах) зможе забезпечити min. fps 540к/с?
-
espo
Member
Имба под Валорант , жду выход и обзоры
-
eXceed
Member
Кс гоу, валорант, пабг 4090 выдает в нем уже 300-400 фпс.KROOM: ↑ 04.01.2023 17:28 Злегка цікаво, яка конфігурація (та у яких проектах) зможе забезпечити min. fps 540к/с?
-
Dark-seer
Member
Это ж под гоуносессионки кс и дотаKROOM: ↑ 04.01.2023 17:28 Злегка цікаво, яка конфігурація (та у яких проектах) зможе забезпечити min. fps 540к/с?