Останні статті і огляди
Новини
The Witcher 3: Wild Hunt
-
Maxhope
Member
Wonderboy
Норм закат
Монитор настрой что ли
Норм закат
Монитор настрой что ли
-
Wonderboy
Member
Maxhope
Признайся вже, що на TN матриці сидиш з убогими кольорами, тоді дійсно треба така кислотна гамма. Фанати, вони такі, скажуть що дощ іде.
Признайся вже, що на TN матриці сидиш з убогими кольорами, тоді дійсно треба така кислотна гамма. Фанати, вони такі, скажуть що дощ іде.
-
Maxhope
Member
Wonderboy
Игра на OLED c1 c HDR , картинка после обновы стала более нейтральной
Игра на OLED c1 c HDR , картинка после обновы стала более нейтральной
-
Draqoon
Member
нагадує нью вегас чи хуман революшен, жовтий фільтрWonderboy: ↑ 15.12.2022 17:42То ж так, зовсім не ДіснейMaxhope: ↑ 15.12.2022 10:39Как раз таки цвета стали куда более приглашенными и нейтральными
-
penetrator
Member
Вчера опять какой-то патч качнулся на 1.9 гига, это уже второй после некст ген апдейта. Где-то есть патчноты?
-
fuksa
Member
все в том же стимеpenetrator: ↑ 23.12.2022 11:21 Вчера опять какой-то патч качнулся на 1.9 гига, это уже второй после некст ген апдейта. Где-то есть патчноты?
- спойлер
- fixes to photo mode,
fixes to the Arabic language in the game,
fix to the bug with toxicity stuck at max level,
Steam Deck improvements,
and more.
-
penetrator
Member
fuksa
Спс. У меня игра в гоге и там патчнотов не выложили.
Спс. У меня игра в гоге и там патчнотов не выложили.
-
Samilo
Member
Коли вийшов саме некст-ген патч на вітчера не мав проблем але з останніми апдейтами маю значну втрату у фпс.
Так 11 дірект вирішує проблему але блін, працювало без проблем (крім променів)
Так 11 дірект вирішує проблему але блін, працювало без проблем (крім променів)
-
Allezz
Member
PS4, завантажився апдейт.
Запустили Кам’яні серця в режимі нова гра +, процес запису зламався.
Гра пише - у вас новий формат запису який не сумісний з минулим і Ок - записує типа гру, але видно що великого переліку колишніх сейвів взагалі нема.
Виходиш з гри, знову запускає калібровку екрану, треба знову обирати мову інтерфейсу і сейви тільки старі.
Що робить?
Баг2 - у Геральта два запаси життя, закінчується одна червона стрічка і з’являється ще одна
Запустили Кам’яні серця в режимі нова гра +, процес запису зламався.
Гра пише - у вас новий формат запису який не сумісний з минулим і Ок - записує типа гру, але видно що великого переліку колишніх сейвів взагалі нема.
Виходиш з гри, знову запускає калібровку екрану, треба знову обирати мову інтерфейсу і сейви тільки старі.
Що робить?
Баг2 - у Геральта два запаси життя, закінчується одна червона стрічка і з’являється ще одна
-
Allezz
Member
Апдейт, гра по завершенню квестів все ж записується. Виявлено після 5 проходжень аукціону Борсоді. Коротше грати затяжні сюжетні квести без перерви - і буде прогрес. Вже дійшли до садівника.
-
FunnyBear
Member
Який пк потрібно для 60фпс на високих з рт в 1440р??)
В мене 5700g + rtx 3060ti і не витягує(
В мене 5700g + rtx 3060ti і не витягує(
-
Барбарис
Member
FunnyBear, ??? 3060ti не для променів ще судячи з перших тестів, чисто спробувати. В 1440р вона гарна, але без rt.
-
Maxhope
Member
Может у тебя стоит перк - бессмертиеAllezz: ↑ 01.01.2023 18:14у Геральта два запаси життя, закінчується одна червона стрічка і з’являється ще одна
Он так и работает, за счёт очков адреналина появляется вторая полоска жизней
-
FunnyBear
Member
А в останніх матчах таланти не змінювали? Я після трьох мутагенних виварок на 1.32 не втрачав здоров'я, а зараз втрачаю(
-
Maxhope
Member
FunnyBear
Там полностью баланс поменяли , все старые билды практически не актуальны
Прошел , все ещё топовый топ , сейчас так не делают (((
Кстати на "боль и страдания " вообще изи , надо было "на смерть " ставить
Там полностью баланс поменяли , все старые билды практически не актуальны
Прошел , все ещё топовый топ , сейчас так не делают (((
Кстати на "боль и страдания " вообще изи , надо было "на смерть " ставить
- спойлер
-
The_Rusik
Member
А можно ли еще скачать старую версию без этих всех некст ген и лгбт лучей?
Не играл еще ни разу в ведьмак, и думаю поиграть, но в нормальную версию, или уже все?
Не играл еще ни разу в ведьмак, и думаю поиграть, но в нормальную версию, или уже все?
-
Wonderboy
Member
Офіційно - навряд. Але народних версій по торентам гуляє багато. А прикрутити карту і текстурні моди можна і без цих фанатських правок балансу.The_Rusik: ↑ 10.01.2023 09:27А можно ли еще скачать старую версию без этих всех некст ген и лгбт лучей?
-
solomoniks
Member
Дружно ждем четвертого ведьмака!
-
Allezz
Member
Так і є. Поновлення на ПС4 вилікувало баг і гра знову записується. І вже не потрібно щоразу при запускові робити налаштування як в перший раз.Maxhope: ↑ 06.01.2023 08:06Может у тебя стоит перк - бессмертиеAllezz: ↑ 01.01.2023 18:14у Геральта два запаси життя, закінчується одна червона стрічка і з’являється ще одна
Он так и работает, за счёт очков адреналина появляется вторая полоска жизней
-
Ostin
Member
Вкотре починаю перепроходити гру. І вкотре кидаю ледь вийшовши з білого саду. Поставлю малу складність - термінатор, не цікаво. Ставлю високу - бої зводяться до вдарив-відкотився. Вороги з однаковими текстурами та різними цифрами над головою бісять. Все-таки це більше інтерактивне кіно, аніж геймплейно багата гра. Але, в такому разі, забагато бойових активностей. А я ж хочу просто в гвінт походити пограти
Походив, полюбувався, видалив. Скучно...
Маю сподівання на ремейк першої частини, який вже в роботі. Вона найбільше запала в душу і саме її перегравав декілька разів. А от третю тільки раз пройшов.
Походив, полюбувався, видалив. Скучно...
Маю сподівання на ремейк першої частини, який вже в роботі. Вона найбільше запала в душу і саме її перегравав декілька разів. А от третю тільки раз пройшов.