Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
MaxZema
Member

Повідомлення

Krawez: 31.12.2022 11:33 Шановні гуру, може порекомендуєте повнорозмірні навушники до 1000,0 грн під онлайн шутери. У мене в компі стоїть ASUS Xonar DS.
Бажано з Розетки, бо з других магазинів у мене є негативний досвід і не хочу його збільшувать :) .
Вибір невеликий там) Я би взяв ось ці https://rozetka.com.ua/hator_hta_812/p257637681/
Krawez
Member

Повідомлення

MaxZema: 31.12.2022 11:40
Krawez: 31.12.2022 11:33 Шановні гуру, може порекомендуєте повнорозмірні навушники до 1000,0 грн під онлайн шутери. У мене в компі стоїть ASUS Xonar DS.
Бажано з Розетки, бо з других магазинів у мене є негативний досвід і не хочу його збільшувать :) .
Вибір невеликий там) Я би взяв ось ці https://rozetka.com.ua/hator_hta_812/p257637681/
Дякую, якраз до них і придивлявся.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Krawez: 31.12.2022 11:33 навушники до 1000,0 грн під онлайн шутери. У мене в компі стоїть ASUS Xonar DS.
Колись мав такі. Були перші повнорозмірні в мене. Перший бабах в танках на СУ-152 до сих пір пам'ятаю. Тільки розсипались через рік.
Krawez
Member

Повідомлення

Eduard1980: 31.12.2022 11:50
Krawez: 31.12.2022 11:33 навушники до 1000,0 грн під онлайн шутери. У мене в компі стоїть ASUS Xonar DS.
Колись мав такі. Були перші повнорозмірні в мене. Перший бабах в танках на СУ-152 до сих пір пам'ятаю. Тільки розсипались через рік.
Реально купити фірму за ці гроші?
Hotspur
Member

Повідомлення

Krawez: 31.12.2022 11:55Реально купити фірму за ці гроші?
б у так якщо повезе. я на Алі брав зі скидками досить дорогі вкладиші, в нас вони 1500+ коштували а брав я за 700 чи 800
Востаннє редагувалось 31.12.2022 12:39 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Krawez: 31.12.2022 11:55 Реально купити фірму за ці гроші?
Це той мінімум на який би я дивився але вони дорожчі:
Навушники Sennheiser HD 200 PRO
Навушники AKG K92
Навушники Audio-Technica ATH-M20x
ASTON
Member

Повідомлення

Eduard1980: 31.12.2022 11:50
О, в мене теж подібне лайно було давно - і теж розсипався пластик через пару років, чи навіть раніше.

Отправлено спустя 42 секунды:
Eduard1980: 31.12.2022 12:36
Krawez: 31.12.2022 11:55 Реально купити фірму за ці гроші?
Навушники AKG K92
Кажуть, шо ATH-M20x взагалі топ за свої гроші
Nic_Roman
Member

Повідомлення

Підкажіть будь ласка де можна відремонтувати razer barracuda x поламався корпус, малий кинув до підлоги…( ремонт за розумну ціну) чи простіше заклеяти і користуватися
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Nic_Roman
ITS на Берестейке в Киеве, пока что лучший где ремонтировал что-то аудио
Hotspur
Member

Повідомлення

Nic_Roman: 31.12.2022 20:38 Підкажіть будь ласка де можна відремонтувати razer barracuda x поламався корпус, малий кинув до підлоги…( ремонт за розумну ціну) чи простіше заклеяти і користуватися

1 не купляти таку фігню
2 запчастин під таке немає

Відправлено через 50 секунд:
prosha_evolist: 31.12.2022 20:49ITS на Берестейке в Киеве, пока что лучший где ремонтировал что-то аудио
це правда, але навіть їм треба запчастини для ремонту. Разер з роду ніяких запчастин не робив :lol:
Volodimir
Member

Повідомлення

Nic_Roman: 31.12.2022 20:38простіше заклеяти і користуватися
:up:
er[socrates]
Member

Повідомлення

ASTON: 31.12.2022 12:45
Eduard1980: 31.12.2022 12:36
Навушники AKG K92
Кажуть, шо ATH-M20x взагалі топ за свої гроші
не, м20х такое себе, по ним много нюансов. несколько лет назад выбирал уши на подарок между к72 и м20х, погонял обе в саундмаге. как мне показалось, они звучат в целом как akg k72. я в итоге выбрал акг - они удобнее сидят на голове, ничего не жмёт и в их чаши спокойно ложится ухо. вот что действительно хорошо звучит - это м50х. но там и цена другая, и такие же нюансы с комфортностью посадки на голове.

Отправлено спустя 2 минуты 9 секунд:
MaxZema: 31.12.2022 11:40
поддерживаю. у меня есть старшая модель Хатора, очень доволен, физически очень круто сделаны. звук ничего, микрофон супер.
ervin
Member

Повідомлення

Є можливість купити open-box Linsoul Mangird Tea 6BA+1DD за гарною ціною. Від аудіофільських штук я далеко. В першу чергу цікавить можливість перепродажу
MSI-PC User
Member

Повідомлення

ASTON: 31.12.2022 12:45в мене теж подібне лайно було давно - і теж розсипався пластик через пару років, чи навіть раніше
Похоже, что не только Logitech использует фуфловый пластик для своей продукции? С максимальной опаской подыскиваю себе полноразмерные наушники, но как начинаешь читать комментарии на той же Розетке, то брать очередное лайно желание отпадает. По причине рассыпающихся корпусов. :(
er[socrates]
Member

Повідомлення

MSI-PC User: 07.01.2023 11:37
ASTON: 31.12.2022 12:45в мене теж подібне лайно було давно - і теж розсипався пластик через пару років, чи навіть раніше
Похоже, что не только Logitech использует фуфловый пластик для своей продукции? С максимальной опаской подыскиваю себе полноразмерные наушники, но как начинаешь читать комментарии на той же Розетке, то брать очередное лайно желание отпадает. По причине рассыпающихся корпусов. :(
Это сейчас боль многих производителей в погоне за минимизацией веса корпуса, чтоб уши не давили на голову. Вы смотрите проводные или беспровод?
Из проводных для звонков и игр советую https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... k-hta-830/ - их корпус выглядит неубиваемым, я доволен
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

er[socrates]: 07.01.2023 11:52Это сейчас боль многих производителей в погоне за минимизацией веса корпуса, чтоб уши не давили на голову.

Скорее всего за погоня за удешевлением. Допустим в моих нету пластика, но они не тяжелые и ничего не давят :)
ASTON
Member

Повідомлення

Ну вот у мене вже 5й рік HyperX Cloud Flifgt - наче пластик поверху металевої пластини, а за 5 років нічого не розпалося.
Вже хочу нові з огляду на якість звуку. Хоча і батарея, навіть, тримає непогано.
Але от бачу картинки нових HyperX, які розпадаються в перщі місяці використання. І не хочу вже HyperX. Може SteelSeries поякісніше будуть?
ervin
Member

Повідомлення

ASTON: 07.01.2023 11:59
Ну вот у мене вже 5й рік HyperX Cloud Flifgt - наче пластик поверху металевої пластини, а за 5 років нічого не розпалося.
Вже хочу нові з огляду на якість звуку. Хоча і батарея, навіть, тримає непогано.
Але от бачу картинки нових HyperX, які розпадаються в перщі місяці використання. І не хочу вже HyperX. Може SteelSeries поякісніше будуть?
З того шо юзав/юзаю/дарував і маю відгук.
SS Actis 7/9x/Wireless Pro - Дуже ок збірка і як на мене найкраща посадка з усього, шо пробував.
MSI-PC User
Member

Повідомлення

Что мне нравилось в Logitech - удобная посадка на голове и насыщенный бас. Сейчас вынуждено пользуюсь JBL Tune 710BT, подключены по проводу - не то и не так. Накладные вместо полноразмерных и бас такой себе. Можно сказать его нет. Ваши рекомендации хороши. Но брать наугад не хочу. Попробовать "в живую" нет возможности из-за войны: коммерсанты разбежались, а те, что остались - распродают всякий хлам из довоенных запасов. Донбасс в нынешнем виде - это даже не Харьков и тем более не Киев... Нет здесь никакого ассортимента товаров, только интернет-магазины и доставка. Выносить мозг магазинам, пробуя на НП товар и возвращать с отмазкой "не подошло", не хочу. Это неправильно.
Как-то так...
kyky
Member

Повідомлення

Шановні, а що порадите з повнорозмірних навушників з мікрофоном для онлайн ігор? Десь до 1500 грн :beer:
Відповісти