Выбор медиаплеера (MP3/MP4/iptv/прочее)

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Varzek
Member

Повідомлення

VovaII
Так, затупив. Цікаво, чи є така штука з DVI. Можна звичайно купити кабель DVI - VGA...

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Avenger80: 17.11.2022 15:33 Проверил - работает с блютуз колонкой.
І бт пульт, і колонка одночасно, я правильно зрозумів?
Varzek
Member

Повідомлення

VovaII
Не те посилання. Ви кидаєте посилання на список заказів. Надішліть пліз на сам товар.
Avenger80
Member

Повідомлення

Varzek
Дело в том, что провести полностью эксперимент не могу. У меня пульт подключается через блютуз-донгл.
VovaII
Member

Повідомлення

Varzek
А так?
Я брав третій варіант, щоб там точно все було.

Відправлено через 31 хвилину 38 секунд:
Вибираю на Алі Realme 4K TV stick, але там купа варіантів, та ще й ціни від 1800 до 3000грн. Допоможіть визначитсь із продавцем, будь ласка?
Чи хоч підскажіть як продавця вибирати?

Дякую.
Neuromantic
Member

Повідомлення

VovaII: 17.11.2022 17:21 Вибираю на Алі Realme 4K TV stick, але там купа варіантів, та ще й ціни від 1800 до 3000грн. Допоможіть визначитсь із продавцем, будь ласка?
Чи хоч підскажіть як продавця вибирати?
Нащо те Алі зараз? Солодкі ціни закінчилися після розпродажу 11.11, нові знижки ще не скоро будуть, потім доставку чекати...
На ОЛХ бачу пропозиції від 1850 грн. То беріть і не парьтеся. Можливо, ще й знижку дадуть. ОЛХ доставка через УП і Міст поки що безкоштовна
Varzek
Member

Повідомлення

VovaII
Або беріть у магазині з гарантією.

Відправлено через 1 годину 16 хвилин 48 секунд:
VovaII: 17.11.2022 17:21 Varzek
А так?
Я брав третій варіант, щоб там точно все було.
А чи є подібний адаптер HDMI to DVI?

Відправлено через 1 годину 44 хвилини 23 секунди:
Васильович: 17.11.2022 15:41 Видно, щось я не "вкурив" технічне завдання.
Для чого вхід?
Та то я помилився. А не має такого адаптеру з DVI замість VGA?
Васильович
Member

Повідомлення

Varzek: 17.11.2022 20:51 А не має такого адаптеру з DVI замість VGA?
Я думаю, що тут проблема в тому, що і HDMI, і DVI - цифрові сигнали використовують.
Тому адаптери для них, зазвичай, є просто пасивними перехідниками.
А от на VGA сигнал аналоговий, тому там вже не просто перехідник, а повноцінний конвертор.
Тому для конвертора заморочуються виробники і часто роблять додатковий вихід на аудіо (бо логічно, що по VGA звук передасиш).
А з DVI на HDMI, наприклад, звук на кінцевий пристрій і так передається, просто через пасивний перехідник.
В мене є такий перехідник для майнерської RX 470, на моніторі звук на встроєних колонках працює без проблем.

Тому я думаю, що успіхи знайти перехідник, де одночасно і цифровий відео сигнал, і аналоговий звук - дуже малоймовірні :(
Varzek
Member

Повідомлення

Васильович
Зрозуміло. Ну я заказав такий. А там ще візьму кабель по типу такого і думаю все ок буде. Але це не точно :D
VovaII
Member

Повідомлення

Ще питання по Realme 4K TV stick: а як виглядає його блок живлення — щоб при покупці був той що потрібний? А то на фото тільки стік і пульт. На пульт — зрозуміло, батарейки.
Дякую.
Avenger80
Member

Повідомлення

VovaII
Посмотрите обзор на него - в комплекте нет блока питания, разъём микро-usb как на смартфонах раньше. Может питаться как от самого телевизора, так и от блока питания, которым может являться зарядка смартфона. Посмотрел, что там Google TV, а не Android ТV. И почему всем он не очень нравится, типа кастрирован или неудобный по сравнению с Android ТV. Интересно, так ли это?
Востаннє редагувалось 18.11.2022 10:11 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Neuromantic
Member

Повідомлення

VovaII
Ніяк не виглядає - у стандартному пакуванні глобал версії його просто немає - там тільки коротенький кабель USB A - micro USB. Його довжини вистачить щоб заживити стік від порту на ТВ, не більше. Але я не раджу цього робити, бо при вимкненні живлення ТВ повністю виключиться і стік, потім завантажуватись довго буде, і так кожного разу.
У мене було повно дротиняк з micro USB, то просто взяв потрібної довжини і заживив від двопортового БЖ у розетці поруч з ТВ. Стік бере дуже мало, тому абсолютно будь-який гівноблок згодиться.

А що там китайці додають у своїх лотах, я не знаю, але здогадуюся ;)
Avenger80
Member

Повідомлення

Neuromantic
По поводу питания - это как у меня на Mi Box S - тоже долго загружается, время сбрасывается, но затем восстанавливается - с инета подтягивается. На Ugoos такого нет - там секрет :) - батарейка внутри, как на матплате в компьютере.
VovaII
Member

Повідомлення

Подививсь огляди(коли світло було) на Realme 4K TV stick, і в якомусь млькуло, що потрібний обліковий запис... — Це малось на увазі підписка на виробника, чи щось на кшталт Нетфлікс, чи щось подібне? Чи обов`яково це, і на скільки ціну збільшує?
Дякую.
Neuromantic
Member

Повідомлення

VovaII
потрібен тільки Google, звісно! Підписки на всі платні сервіси беруться опціонально, за бажанням.

Платний софт - то вже інша справа. Я заплатив тільки за ViMu player з плей маркету, бо він того вартий, і ціна зовсім невисока
Avenger80
Member

Повідомлення

VovaII
Учётная запись - это обыкновенная почта от Google (@gmail.com). У вас же есть андроид-смартфон? На нём есть гугловская почта ваша, возьмите оттуда или создайте новую почту.
P.S. Чтобы пользоваться стиком, приставкой ничего платного нет - платить, это у же дело каждого и особенности того или иного приложения. Есть базовые версии некоторых приложений, есть расширенные платные.

Neuromantic
Боюсь признаться, но я и за Vimu не платил, взял с 4pda. :)
Neuromantic
Member

Повідомлення

Avenger80: 20.11.2022 09:43 я и за Vimu не платил, взял с 4pda. :)
я взагалі не здивований.
Просто звик платити розробникам дійсно якісного софту, яким я буду користуватися часто і довго. Тому заплатив за ViMu, MX Player Pro, USB Audio Player Pro, Titanium Backup, True Phone, PowerAMP, ще де-які менш відомі, але корисні особисто мені софтини; вимкнув рекламу в Flud, SpeedTest...

Звісно, все це не для стіку, крім ViMu.
Avenger80
Member

Повідомлення

Neuromantic
Можете - платите, никто не запрещает, если есть возможность и желание. :) И это будет правильно. Но жизнь - интересная штука... К примеру, мне госпредприятие должно почти 200 тыс. грн и 6 лет страхового стажа (госпредприятие - только вдумайтесь в это) и ничего, никто не собирается возвращать, компенсировать... Я к тому, что не каждый может платить за каждый чих... Если можете - платите, это правильно.
Васильович
Member

Повідомлення

Оце була взагалі перша програма, що я на Android телефон купив.
Дуже крута софтина, рекомендую просто всім :beer:

Відправлено через 5 хвилин 13 секунд:
Neuromantic: 18.11.2022 10:05 Але я не раджу цього робити, бо при вимкненні живлення ТВ повністю виключиться і стік, потім завантажуватись довго буде, і так кожного разу.
А в мене таким чином приставка вже купу років підключена :shuffle:
Мені навпаки так зручніше - вмикається/вимикається разом з телевізором, однією кнопкою...
Neuromantic
Member

Повідомлення

Avenger80: 20.11.2022 11:47 мне госпредприятие должно почти 200 тыс. грн и 6 лет страхового стажа (госпредприятие - только вдумайтесь в это) и ничего, никто не собирается возвращать, компенсировать... Я к тому, что не каждый может платить за каждый чих... Если можете - платите, это правильно.
З харківських ДП, наскільки пригадую, ХАЗ завжди був у лідерах по заборгованості. То пан звідти?

Мені винна приватна фірма, і значно менше, близько 70 тис, бо власники тупо втекли за кордон після 24.02

Та відтоді я придбав у маркеті тільки ViMu, за 50 грн. Решта софту була куплена раніше, починаючи з 2012, коли придбав перший смарт на андроїді.
Відповісти