Тобто прогрес на рівні інтелів 10-ти річної давнини.RTX 4060 запропонує на 20% кращу швидкодію, ніж GeForce RTX 3060, але при цьому коштуватиме на 10% дорожче
Останні статті і огляди
Новини
Чутки: відеокарта GeForce RTX 4060 вийде на початку літа
-
akvit
Member
Пропоную обговорити Чутки: відеокарта GeForce RTX 4060 вийде на початку літа
-
Denvys5
Member
То есть не будет дотягивать до 3060ti, но с ценником как у последней
Круто чё, схавают
Круто чё, схавают
-
MikePodgorniy
Junior
там же куча новых технологий DLSS 3 и все такоеDenvys5: ↑ 17.11.2022 12:06 То есть не будет дотягивать до 3060ti, но с ценником как у последней
Круто чё, схавают
-
TJ-ua
Member
Тобто запасів 3000 лінійки наштампували аж до літа. 4060 теж буде з цим 12 пін?
-
DreamSeller
Member
Подумав про те ж саме. Походу куртка ще не позбавився майнінгової ейфоріїakvit: ↑ 17.11.2022 11:55Тобто прогрес на рівні інтелів 10-ти річної давнини.RTX 4060 запропонує на 20% кращу швидкодію, ніж GeForce RTX 3060, але при цьому коштуватиме на 10% дорожче
Є припущення, що АМД може сунути його під холодний душ з умовною 7600ХТ.
-
SimplySorc
Member
Та видихайте, як тільки у АМД буде щось хоч трохи конкуретноспроможне, то ціни там одразу будуть вище за зелених. По процам вже таке пройшли - перші райзени були гарні за відношенням ціни до фпс, але ж там була купа проблем які треба було якось вирішувати. А як тільки порішаи все з заводу, так одразу нате ціну як топові інтелиDreamSeller: ↑ 17.11.2022 12:57 Є припущення, що АМД може сунути його під холодний душ з умовною 7600ХТ.
-
Mircull
Member
Стоп стоп стоп. Тоесть карта, которая будет по производительности на уровне 3060ti, выглядеть как 3060 ti, стоить как 3060 ti может в DLSS 3, а 3060 ti не может?!)))) ЛОЛ, КЕК.
Я не удивлюсь если вся линейка после 4080-4090 это будет просто ребрендированные 30хх, с перебитой маркировкой на них. Их наштамповали как гноя, потому очень буду удивлен если ВДРУГ будет иначе.
Думаю, что самое интересное в виде 4080 20 Gb, 4080 Super, 4080 ti с приростом на уровне +5% нас ждут еще далеко впереди)))
Я не удивлюсь если вся линейка после 4080-4090 это будет просто ребрендированные 30хх, с перебитой маркировкой на них. Их наштамповали как гноя, потому очень буду удивлен если ВДРУГ будет иначе.
Думаю, что самое интересное в виде 4080 20 Gb, 4080 Super, 4080 ti с приростом на уровне +5% нас ждут еще далеко впереди)))
-
Mopar
Member
Повністю з вами згідний, була надія, що інтели розворушать це болото, але про них нічого не чутно після "релізу". Тут залишається одне, хто кого пересидить, або у нвідія здадуть нерви і вони попустяться з цінами, або у нас здадуть нерви і купимо за оверпрайс. Вчора чуть не замовив 3080 рефабрішед , але, як кажуть гобліни з варіку, не спіши, обирай з розумом...SimplySorc: ↑ 17.11.2022 13:48
Та видихайте, як тільки у АМД буде щось хоч трохи конкуретноспроможне, то ціни там одразу будуть вище за зелених. По процам вже таке пройшли - перші райзени були гарні за відношенням ціни до фпс, але ж там була купа проблем які треба було якось вирішувати. А як тільки порішаи все з заводу, так одразу нате ціну як топові інтели
-
washburn_t15
Member
Не, ну нормальная тактика. Так, глядишь, какие-нибудь ртх760 по цене и производительности будут как 4090.
-
tablestikus
Member
Чи то можна вже фантазувати що 4070 буде по TDP в межах 200Вт?
-
penetrator
Member
Конечно выйдет, за 1к евро msrp
-
RW1911
Member
То есть 5 миллиардов прибыли им мало? До майнинга и столько не было.
-
MetalistForever
Member
"Мы всегда считали, что средняя цена продажи карт GeForce должна приближаться к средней цене игровой консоли. И поэтому в настоящее время стоимость должна составить порядка 500 долларов или около того."
— Дженсен Хуанг
Это он RTX 4050 ti имеет в виду
P.S. Боюсь, что это будет правда
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
— Дженсен Хуанг
Это он RTX 4050 ti имеет в виду
P.S. Боюсь, что это будет правда
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Но с ценником как у RTX 3070Denvys5: ↑ 17.11.2022 12:06 То есть не будет дотягивать до 3060ti, но с ценником как у последней
Круто чё, схавают
-
FastBullet
Member
хначит следующий квартал уже будет не 72 процента в минус, а вообще в минус компания уйдетDreamSeller: ↑ 17.11.2022 12:57Подумав про те ж саме. Походу куртка ще не позбавився майнінгової ейфорії
Є припущення, що АМД може сунути його під холодний душ з умовною 7600ХТ.