Оце вже круто , так би мовити рівень українських виконавців підвищується в світі
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
ну может там они в горы поедутRe-Volted Zipper: ↑ 15.11.2022 13:44 Це все круто, звісно, але як воно має вписатись у атмосферу вуличних гонок?![]()
не могу дословно написать про то что там было так как не пропускает сообщение. Но там было про людей низкой социальной ответственности а не горы .
I'm playing DOOM in my room.
прям бачу як середньостатистичний школьнік америкос сидить і перекладає слова пісні під час гри в НФС))bes: ↑ 15.11.2022 14:02не могу дословно написать про то что там было так как не пропускает сообщение. Но там было про людей низкой социальной ответственности а не горы .
Там вже давно і не пахне цією атмосферою:)Re-Volted Zipper: ↑ 15.11.2022 13:44 Це все круто, звісно, але як воно має вписатись у атмосферу вуличних гонок?![]()
текст там полный трешак, тем не менее именно этот трек, как по мне, можно считать визитной карточкой NFSU, как по праву эталонной части франшизы (несмотря на отсутствие открытого мира) и старой EA в целом (в контексте аркадного рейсинга) за его вайб, игре уже две декады, а при проигрывании get low моментально вспоминается r34 в андеграундном меню, раньше трава была зеленее лучше уже не будет (нет, обоссаный первый моствантед не лучше)
https://www.ea.com/ru-ru/news/update-on ... nd-belarusKotan92: ↑ 15.11.2022 15:58 Краще би EA пішла з російського ринку, прибрала фублі у своєму сторі та додала українську мову.
Новина гарна, але якщо взяти ситуацію в цілому то не маю бажання взагалі щось купувати\грати у ЕА![]()
Ну, про смаки, як би, не спорять.MetalistForever: ↑ 15.11.2022 14:02 Соромно ! І за серію NFS і за таких виконавців ...аж вуха в'януть![]()