Вибір павербанку

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Phos4
Member

Повідомлення

Придбав собі Romoss 20000mah SW20 pro ще мало його ганяв але поки все подобається, є підтримка швидкої зарядки як телефонів так і самого павербанка від розетки, вистачає зарядити телефон 5000mah 3 рази, правда по суб'єктивним відчуттям телефон тримає заряд куди менше ніж як при зарядці від розетки.
Hotspur
Member

Повідомлення

Phos4: 07.11.2022 20:48правда по суб'єктивним відчуттям телефон тримає заряд куди менше ніж як при зарядці від розетки.
подивись налаштування зарядки в телефоні
Phos4
Member

Повідомлення

Hotspur
Взагалі не бачу в ньому налаштувань зарядки, тільки економія батареї і типу того.
agronomist
Junior

Повідомлення

Varzek: 13.10.2022 13:42 Є бажання замовити один з цих - 1, 2 і 3. Я так розумію цей самий функціональний?
Бачу купу паралельних елементів))). Значить гівняний КПД. Вже краще ТОМО брати+ купу акб + бокси для їх зберігання))).
А ні- є такий бокси для велосипедних АКБ (8/12/16в). Вони розбірні. Якщо там є всередині BMS, то то саме те)
Varzek
Member

Повідомлення

agronomist
Та я вже взял собі Baseus Amblight 30000mAh та ZMI No. 20 Model 25000 mAh.
Neuromantic
Member

Повідомлення

Varzek: 09.11.2022 21:41 agronomist
Та я вже взял собі Baseus Amblight 30000mAh та ZMI No. 20 Model 25000 mAh.
А де саме купили? можна посилання?
Varzek
Member

Повідомлення

Neuromantic
Baseus брав тут. Але за 5400грн з кабелем та адаптером.
ZMI No. 20 Model вже нема в продажу ніде судячи з hotline.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Varzek: 09.11.2022 21:59Baseus брав тут. Але за 5400грн з кабелем та адаптером.
:eek: :eek:

Мені цей з тао+міст вийшов +- 1к
Varzek
Member

Повідомлення

prosha_evolist
Так то ж інша модель. Вона і на хотлайні зараз вдвічі-втричі дешевше тієї, посилання на яку я кидав.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Varzek
Я бачу, я загалом про те, що в нас лютий оверпрайс.
Такий як у вас 1.7-2.5к в різних продавців.
Varzek
Member

Повідомлення

prosha_evolist
Ну це 100% і я припускаю, що ціна ще зростатиме. Бачив, що рекомендована ціна на мій бейзуз була $82. На алі було ще дешевше. Але брати там неможна було.
Sachem
Member

Повідомлення

Varzek: 09.11.2022 22:23я припускаю, що ціна ще зростатиме
100%, тем более вчера:
прем'єр Шмигаль:⚡️Кабінет Міністрів скасує податки на ввезення генераторів, трансформаторів, акумуляторів, водонагрівачів, обігрівачів тощо
Varzek
Member

Повідомлення

Sachem
А хіба це скасування не повинно призвести до зниження ціни?
Sachem
Member

Повідомлення

Varzek: 09.11.2022 22:47А хіба це скасування не повинно призвести до зниження ціни?
А разве проблема договориться с китайцами доставлять пауэрбанки в Украину, причем во все области?
Просто цель не дать возможность запастись энергией, а побазикать и поднять бабла...
К Ванге не ходи ;)

Отправлено спустя 1 минуту :
Кстати, товарищ говорит, что с Али даже кухонные ножи нельзя через границу провезти, типа оружие :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

Sachem: 09.11.2022 22:56Кстати, товарищ говорит, что с Али даже кухонные ножи нельзя через границу провезти, типа оружие
дурниці. все можна. завжди можна було.
IvanCh
Member

Повідомлення

Васильович
це ціна в першу чергу за свинець. він не любить великі струми розряду.
на малих вони працюють дають ємність в 2-3 а буває і в 4 рази більшу ніж на великих.
agronomist
Junior

Повідомлення

diesel1985: 05.11.2022 10:29 Как бесперебойное от лития можно использовать эту плату, для моломощных потребителей, через повышайку даже роутер запитать, хоть на блоках питания роутера и пишут 9,12 вольт 2А но по факту роутер на много меньше потребляет.
Тіко от ви забуваєте про пульсації при роботі DC-DC перетворювачів. І просто так дуже не рекомендую їх використовувати. :gigi: Ой, ні. Використовуйте! А потім якщо що- то я ремонтую наслідки)) :-P
У нас на роботі підняв телефонію, 3 точки доступа, CDMA термінал, головний шлюз і PON від одного блока 12В 3А. Весь цей хлам разом з файлопомийкою висить на APC RS500 з моєю LiFePO4 батареєю на 6Аг. Файлопомийка вирубається від резерву через хв 10, далі бардак працює ще 2,5 годин.

Отправлено спустя 8 минут 57 секунд:
Varzek: 09.11.2022 21:59 Neuromantic
Baseus брав тут. Але за 5400грн з кабелем та адаптером.
ZMI No. 20 Model вже нема в продажу ніде судячи з hotline.
Мда. В минулому році за 6000 грн набрав елементів на збірку 75Аг. Так в мене світло 19,5 годин є). Розводняк на кіпішу :mad:

Отправлено спустя 6 минут 23 секунды:
Varzek: 09.11.2022 22:23 prosha_evolist
Ну це 100% і я припускаю, що ціна ще зростатиме. Бачив, що рекомендована ціна на мій бейзуз була $82. На алі було ще дешевше. Але брати там неможна було.
Шукав перемикач резерва (щоб жінка чи дитина могли легко самі світло увімкнути від моєї мудреної електроніки і нічого не натворити)...
По-перше- ніде нема! А під замовлення- чекати неділю, ще й ціну назвали за двуполюсник 1500+ грн.
Охренів, плюнув, замовив у китайців вчора по 300грн в кількох продавців одночасно: хтось та приїде раніше, ще й батькові один буде, ще й продам комусь :gigi:
diesel1985
Member

Повідомлення

agronomist а в павербанке не DC-DC преобразователь? Пульсаций нет? Тоже не пользоваться?
agronomist
Junior

Повідомлення

diesel1985: 10.11.2022 22:57 agronomist а в павербанке не DC-DC преобразователь? Пульсаций нет? Тоже не пользоваться?
Не возражаю, что там преобразователь. И есть разные Powerbankи... Но в большинства фильтра немножечко лучше, чем в обычных платках народных StepUp на тех же MT3608 иль XL6009. А 90% купивших их- не заморачиваются и возможны глюки особенно на роутерах. Но ставишь на выход керамику, дроссель, 2 кондера- и идеальная картина))) :super:
diesel1985
Member

Повідомлення

agronomist: 12.11.2022 22:38
diesel1985: 10.11.2022 22:57 agronomist а в павербанке не DC-DC преобразователь? Пульсаций нет? Тоже не пользоваться?
Не возражаю, что там преобразователь. И есть разные Powerbankи... Но в большинства фильтра немножечко лучше, чем в обычных платках народных StepUp на тех же MT3608 иль XL6009. А 90% купивших их- не заморачиваются и возможны глюки особенно на роутерах. Но ставишь на выход керамику, дроссель, 2 кондера- и идеальная картина))) :super:
А каким образом платы MT3608 и XL6009 относятся к вашему комментарию о плате бесперебойника от лития, которую я советовал
Тіко от ви забуваєте про пульсації при роботі DC-DC перетворювачів. І просто так дуже не рекомендую їх використовувати. :gigi: Ой, ні. Використовуйте! А потім якщо що- то я ремонтую наслідки)) :-P
? И вообще как эти платы относятся к павербанкам? Они в них не используются, это просто повышайки и к павербанкам они не имеют ни какого отношения. И вы советуете купившим павербанк разбирать его ( разламывать) и допаивать дроссели, кондёры? :lol:
Відповісти