Онлайн-презентація відеокарт Radeon RX 7000. Початок епохи чиплетних ігрових GPU

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Mircull
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Онлайн-презентація відеокарт Radeon RX 7000. Початок епохи чиплетних ігрових GPU

Я прям очень жду эти чипы!) А главное - ценники. Надеюсь прайс будет достаточно агрессивным чтобы забороть Нвидия в этом поколении. Т.к. ставить цену 1200 долларов на 4080 - это не адекватно для игровой системы....
Зачем оно нужно за такие бабки?)
alexxusss
Member

Повідомлення

Mircull: 03.11.2022 16:04Зачем оно нужно за такие бабки?)
Щоб люди купляли нерозпродану 3000 серію - все дуже просто. 4090 найкраща з лавлейсів по ціні/перформанс :laugh:

Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
Mircull: 03.11.2022 16:04 Надеюсь прайс будет достаточно агрессивным чтобы забороть Нвидия в этом поколении.
Не забореш, треба покоління три пролідирувати. І в променях теж.
Krovatka
Member

Повідомлення

Держу кулаки за амд. Надеюсь выйдет достойный конкурент с норм лучами и не за все деньги
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Таке нескромне запитання, а від багаточіпових конфігурацій не будуть страждати 1% і 0.1% фпс?
Та і взагалі цікаво як рендериться зображення з більш ніж 1 чіпом, через піксель, по половині екрану кожній чи якийсь більш хитрий варіант? (Ніколи не використовував більш ніж 1 ГПУ тому і цікаво як воно реалізовано в такому випадку)
Vpupkin
Member

Повідомлення

Я правильно понимаю? Теперь контроллеры памяти не по краю чипа, а на отдельных кристалах вокруг чипа с вычислительными блоками?
Jarwiz
Junior

Повідомлення

Є надія, що вихід нового покоління від AMD буде проривом у світі GPU. І після цього наше життя вже ніколи не буде таким, як раніше :super:
Mircull
Member

Повідомлення

Krovatka: 03.11.2022 16:16 Держу кулаки за амд. Надеюсь выйдет достойный конкурент с норм лучами и не за все деньги
Я вот фиг его знает чего народ подгорает так с этими лучами. Игр то с ними практически нет, а игр где они есть и прям что-то меняет как на меня и вообще две штуки. И ради этого переплачивать 50-1000 баксов?)))

Мир сошел с ума) Маркетинг - победил.
kalakawa
Member

Повідомлення

Jarwiz: 03.11.2022 16:28 Є надія, що вихід нового покоління від AMD буде проривом у світі GPU. І після цього наше життя вже ніколи не буде таким, як раніше :super:
якби амд готувала прорив, нвідія не давала б 4070 за 900$
Classique
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 03.11.2022 16:17 Таке нескромне запитання, а від багаточіпових конфігурацій не будуть страждати 1% і 0.1% фпс?
Та і взагалі цікаво як рендериться зображення з більш ніж 1 чіпом, через піксель, по половині екрану кожній чи якийсь більш хитрий варіант? (Ніколи не використовував більш ніж 1 ГПУ тому і цікаво як воно реалізовано в такому випадку)
Рендерні потужності фізично в 1 кристалі.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Mircull
Так так племінниця проти родини піде , рожеві поні у вашому світі також сподіваються .
kalakawa
Member

Повідомлення

Mircull: 03.11.2022 16:42
Я вот фиг его знает чего народ подгорает так с этими лучами. Игр то с ними практически нет, а игр где они есть и прям что-то меняет как на меня и вообще две штуки. И ради этого переплачивать 50-1000 баксов?)))

правда в тому, що промені - геймченджер, і їх не бачить тільки сліпий. як і ігор з ними
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Ага зрозумів тут перепис , ну дуже оптимістичних людей відбувається .

kalakawa
Не бачу , як і 94% користувачів карт з променями - згідно опитування на редіті серед користувачів карт НВ 2ххх-3ххх .
Востаннє редагувалось 03.11.2022 16:53 користувачем Захар Беркут, всього редагувалось 1 раз.
Telcontar
Member

Повідомлення

kalakawa: 03.11.2022 16:46 правда в тому, що промені - геймченджер, і їх не бачить тільки сліпий. як і ігор з ними
А що саме промені змінюють в сучасних іграх? Дуже змінються відчуття від гри чи просто полегшується робота з освітленням для розробників? :dontknow:
Як на мене "геймченджер" це - просунута фізика, AI і т.д.
MessiaH
Member

Повідомлення

Mircull: 03.11.2022 16:04Т.к. ставить цену 1200 долларов на 4080 - это не адекватно для игровой системы....
я в ноябре 2021-го за 53т грн купил 6900хт, я даже подумать не мог что цены могут вдруг так упасть, они до этого только и делали, что росли
Скоротриндець
Member

Повідомлення

Mircull: 03.11.2022 16:42 Я вот фиг его знает чего народ подгорает так с этими лучами. Игр то с ними практически нет, а игр где они есть и прям что-то меняет как на меня и вообще две штуки. И ради этого переплачивать 50-1000 баксов?)))
Давно це все... Передостання сходинка цієї піраміди - графікозалежність гравців. На слензі "графодрочери"...

Оптимізація продукту і симуляція складного світу? Ні, "1984" дрегу має на увазі... :weep:

Added in 3 minutes 21 seconds:
MessiaH: 03.11.2022 16:56 я даже подумать не мог что цены могут вдруг так упасть, они до этого только и делали, что росли
Подобньіе качели всегда на переоценненньій продукт... теперь и вьі єто знете...
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Telcontar
Пам'ятаєте була така фігня як фізікс , а от ця не краще , але дорожче ...
ImperiumAeternum
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 03.11.2022 16:17 Таке нескромне запитання, а від багаточіпових конфігурацій не будуть страждати 1% і 0.1% фпс?
Та і взагалі цікаво як рендериться зображення з більш ніж 1 чіпом
Нет, все ядра в 1 большом кристалле (на фото). 6 мелких кристаллов вокруг него — это кэш.
Krovatka
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 03.11.2022 17:02 Telcontar
Нормальная кстати фича была, не знаю чего не стрельнула.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Telcontar: 03.11.2022 16:53А що саме промені змінюють в сучасних іграх?
Ничего, как и повышение разрешения и частоты кадров. Можете всю жизнь сидеть на 1080р 60гц и тенями в квадратик в ожидании прорывной физики, а другие люди пока побалуются лучиками.
Павло
Member

Повідомлення

Надіюсь не вийде так як з новими процессорами!

Отправлено спустя 44 секунды:
Krovatka: 03.11.2022 17:09
Захар Беркут: 03.11.2022 17:02 Telcontar
Нормальная кстати фича была, не знаю чего не стрельнула.
Так фізікс є у багатьог іграх у складі движка просто на це не акцентують)
Відповісти