Відеокарта GeForce RTX 3060 Ti з пам'яттю GDDR6X відмітилась у британському магазині

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
KROOM
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Відеокарта GeForce RTX 3060 Ti з пам'яттю GDDR6X відмітилась у британському магазині
Зрештою, відносно доступні рішення GeForce RTX 40-ї серії вийдуть не раніше наступного року.
до виходу AD104 два дні, правда він чомусь не в 60-ту лінійку потрапив :shuffle:
KimRomik
Member

Повідомлення

выпуск этой карты затмит выпуск какой нить 4050-4060, если окажется банально быстрее и дешевле
leif
Member

Повідомлення

KimRomik: 09.10.2022 12:16затмит выпуск какой нить 4050-4060
десь в 2024 році, ага :)

rtx 3080 вийшла 17 вересня 2020
rtx 3050 вийшла 27 січня 2022 року

з купами вживаних майнерський карт на ринку, нвідіа буде відтягувати з випуском мідлових і молодших карт 4000 серії стільки скільки зможе, закриваючи 3000 серією все що нижче 4070 4080 12гб.
Nemo4k
Member

Повідомлення

Може то майнери принесли на перепродажу ???
Rosberg
Member

Повідомлення

Є цікаві люди, які говорять про те, як вони чекають виходу 4xxx, але не можуть і 3xxx серію купити.
Думаю, з виходом нового покоління повторится та сама історія, що була із Паскалями і випуском Тюрінгів.
kalakawa
Member

Повідомлення

DLSS 3060ti: 608 GB/s
DLSS 4080 12gb: :gigi:
nv_ua
Member

Повідомлення

Поховали Інтел А770 ще в утробі
DuckRider
Member

Повідомлення

Видимокарты на новой памяти конечно же получат модифицированую систему охлаждения с учетом большего нагрева гддр6х? :think:
nv_ua
Member

Повідомлення

DuckRider
Ніт
Nemhain
Junior

Повідомлення

nv_ua: 09.10.2022 14:12 Поховали Інтел А770 ще в утробі
Чому, це різні цінові категорії. А770 = 329$, нова 3060Ті ~ 410$
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Це для майнерів карта? Як наче ця пам'ять хоч декілька фпс додасть від попередньої.
block_stupid
Member

Повідомлення

Rosberg: 09.10.2022 13:29 Є цікаві люди, які говорять про те, як вони чекають виходу 4xxx, але не можуть і 3xxx серію купити.
Я можу. І що?
Це значить що я повинен просто заплатити х2-3, тільки тому що в СЕО шкіряна куртка? (за 4000)
А якась 3080 нова має коштувати 500-550. Іграшок особливо то немає, я і на 5700 пограюсь ще і отримаю більше задоволення, ніж грався б на 3080, але заплативши за нею подвійну суму. Це ж не суперкар яких півтора десятка на весь світ, і на них може х4-5 ціну підіймати за екслюзивність.
Це маспродукт і така націнка, ну для дурних людей. І хто купує за таку ціну або дурні, або вміють з грошима прощатись легше ніж я, в ситуації яка навколо, або ті для яких це "не гроші".
Real
Member

Повідомлення

Нуу как бы разницы не так уж и много было между старой 3060ti и обычной 3070 ... а теперь выпускают 3060ti gddr6x...
Получается она будет мощней в играх чем простая 3070 и будет приближаться к 3070ti ?
Cобственно в чем логика ? :gigi:
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Таааааак "люблю" коли карточки з різними характеристиками називають одним іменем.
dante1980
Member

Повідомлення

Два дня назад купил себе Radeon 5600 xt (за 200$). кто нить слышал про эту видеокарту? У нее есть одна особенность. О которой так же 99% людей не слышали. В день запуска nVidia снизила ценник на 2060 и выпустила 2060 super. После чего для 5600 XT вышло обновление биоса. Единственная карта, для которой был выпущен официальный биос разгоняющий все 5600 XT на 12% (после чего она практически догоняет значительно более дорогую 5700)
И к чему я это все? Что-то мне кажется - что Зеленые сейчас усиливают свой модельный ряд именно в том месте, куда целится A770 и той ничего не останется как скидывать ценник или разгонять свои видеокарты.... ну или купить карамельку и пососать
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Ну вы поняли :laugh:
Зображення
nv_ua
Member

Повідомлення

dante1980
Згідно з тестами А770 від GN – так і є
Xardas_95
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 09.10.2022 16:35 Таааааак "люблю" коли карточки з різними характеристиками називають одним іменем.
І не говоріть, назвали б RTX 3060Ti Boost щоб нікого не заплутати. Хоча їм байдуже, розбирайтесь хто як хоче, бо інакше як пояснити назви моделей RTX 3080 10GB, RTX 3080 12GB і анонсованих RTX 4080 12GB RTX 4080, хоча окрім різниці в пам'яті там є і інші відмінності :insane:

Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
dante1980: 09.10.2022 19:30 Что-то мне кажется - что Зеленые сейчас усиливают свой модельный ряд именно в том месте, куда целится A770 и той ничего не останется как скидывать ценник или разгонять свои видеокарты.... ну или купить карамельку и пососать
Ви забуваєте що між а770 і ртх3060ті гддр6х різниця в ціні близько ста доларів ;)
Volodya811
Member

Повідомлення

nv_ua: 09.10.2022 14:12 Поховали Інтел А770 ще в утробі
Ні, така задача не стояла. Не будуть сильно масовими поставки від Інтела.
Основна причина в тому, що закуплено багато пам'яті GDDR6X у Мікрона, а випускати карти нового покоління Нвідіа не хоче, бо старе не продане. Крім того, є ще дуже багато чіпів для карт серії 3000 і їх теж треба продати.

Відправлено через 19 хвилин 6 секунд:
Rosberg: 09.10.2022 13:29 Є цікаві люди, які говорять про те, як вони чекають виходу 4xxx, але не можуть і 3xxx серію купити.
Думаю, з виходом нового покоління повторится та сама історія, що була із Паскалями і випуском Тюрінгів.
Практично будь яка доросла людина, яка працює може собі купити навіть 4090 (в разі чого, кредити ніхто не відміняв). Питання в тому, що не усі хочуть "годувати бариг". Є люди, які поважають себе і свою працю. В тих же США на форумах часто піднімаються теми, типу, чи варто доплатити 100 доларів і купити товар не за 200, а за 300 доларів. І Ви не повірите, хоча, для американців 100 доларів - це невеликі гроші, але більшість купує масовий товар таки за 200 доларів. І питання не в жадібності, а в цінності роботи та грошей. І нам треба цьому вчитися. Досить цих "совкових понтів" і самозвеличення" за рахунок того, що у мене "карта краща".

У мене карта 2060 Супер, яку я купив у 2019 році. Я її використовую, як для роботи (фото та відео), так і для ігор. Монітор у мене 1080р 240 Гц. Коли вийшло покоління 3000, то я вирішив не переплачувати в 2-3 рази. Тим більше, що нового NVENC Нвідіа не завезла у цьому поколінні, а "тюрінги" підтримують усі технології, що ї "ампери" (крім ресайз-бар, толку з якого на зелених картах близько нуля).
Зараз вийшло покоління 4000. І що ми бачимо, Хуанг підняв ціну на 4060 Ті в два-три рази і назвав її 4080 12 Гб. 4070 назвали 4080 і теж залупили ціну в 2-3 рази вище. 4090 також не вартує грошей, які за неї просять. Але, кому треба, то 4090 ще можна купити, решта - "лютий треш" по космічним цінам.
Поки, для роботи та ігор мені вистачає 2060 Супер. І у мене виникає бажання скрутити Хуангу дулю і в наступному році купити карту з нового покоління від Інтел (воно вийде восени).
Відповісти