Останні статті і огляди
Новини
Чутки: опубліковано перше фото відеокарти GeForce RTX 4080
-
Yalg
Member
Предлагаю обсудить Чутки: опубліковано перше фото відеокарти GeForce RTX 4080
Кожанка старается как может. Вы заметили что ни одной новости про защиту от майнинга нет?
Кожанка старается как может. Вы заметили что ни одной новости про защиту от майнинга нет?
-
KimRomik
Member
естественно, чтобы лучше продавалисьYalg: ↑ 02.09.2022 10:10Кожанка старается как может. Вы заметили что ни одной новости про защиту от майнинга нет?
сейчас Кожанке важно впарить кому нибудь, иногда возможно насильно
-
Shaolin_Style
Member
вопрос цены, чует моё сердце что никаких 700$ она стоить не будет.
-
Евгений27
Member
1299$Shaolin_Style: ↑ 02.09.2022 10:38 вопрос цены, чует моё сердце что никаких 700$ она стоить не будет.
-
Kataphan
Member
Наразі присутня загальносвітова тенденція на підвищення цін, тому це навіть не дивуватиме сильно.Shaolin_Style: ↑ 02.09.2022 10:38 вопрос цены, чует моё сердце что никаких 700$ она стоить не будет.
Але цікаво буде подивитись на нову лінійку цін на серію 40ХХ, а саме — наскільки їх збережуть.
-
block_stupid
Member
Крипта це майбутнє як кому не хотілося б. Я свій риг з двадцяткою geforce gt430 1gb, не продаватиму розетку окупає спокійно і вистачає навіть жигуль заправляти та не працювати на дядю, як більшість тут. А коли буде pos, то буде навіть краще, дохідність виросте на противагу очікуванням геймерів.Yalg: ↑ 02.09.2022 10:10 Кожанка старается как может. Вы заметили что ни одной новости про защиту от майнинга нет?
Біткоїн виросте до 1млн літрів самогонки за штуку, от побачите такі рости вже були, на довгому відрізку біткоїн тільки росте.
Так що не побачите ви ще дешевих карток на lox olx ще дуже довго, на крайняк я свої засолю в трьохлітрові банки.
-
dead_rat
Member
Заснуй вже церкву пресвятого біткоінуblock_stupid: ↑ 02.09.2022 11:00Крипта це майбутнє як кому не хотілося б. Я свій риг з двадцяткою geforce gt430 1gb, не продаватиму розетку окупає спокійно і вистачає навіть жигуль заправляти та не працювати на дядю, як більшість тут. А коли буде pos, то буде навіть краще, дохідність виросте на противагу очікуванням геймерів.Yalg: ↑ 02.09.2022 10:10 Кожанка старается как может. Вы заметили что ни одной новости про защиту от майнинга нет?
Біткоїн виросте до 1млн літрів самогонки за штуку, от побачите такі рости вже були, на довгому відрізку біткоїн тільки росте.
Так що не побачите ви ще дешевих карток на lox olx ще дуже довго, на крайняк я свої засолю в трьохлітрові банки.
Зможеш з жигуля на порш пересісти
-
block_stupid
Member
Так і знав треба було під спойлер плашку "сарказм" додати)))dead_rat: ↑ 02.09.2022 11:41 Заснуй вже церкву пресвятого біткоіну
Зможеш з жигуля на порш пересісти
Люди мабуть по "gt430" не зрозуміли цього))
Вчора косплей під Сержа тіки плюсів зібрав (значить не допрацював я). От сьогодні молодець, самі мінуси)) Достойна заміна))
-
Timedemo
Member
зачем их защищать от майнинга, всеравно прироста по шине не будет. значит копать будут на прошлых картах. так же само амд не заморачивалась с 6й серией амд.Yalg: ↑ 02.09.2022 10:10 Предлагаю обсудить Чутки: опубліковано перше фото відеокарти GeForce RTX 4080
наивные люди, думают что производители сцут кипятком от майнинга. очень заблуждаются. им майнинг тот не впарился
-
Paradox1306
Member
Timedemo
а ще якщо їм сказати що майнити можна не тілкьи етеріум і амд карти так же само бодро під майнинг купували і були тупо компанії по майнінгу які на потоці тащили амд карти і майнили на них, то взагалі поломаються
а ще якщо їм сказати що майнити можна не тілкьи етеріум і амд карти так же само бодро під майнинг купували і були тупо компанії по майнінгу які на потоці тащили амд карти і майнили на них, то взагалі поломаються
-
Firebrand
Member
да , оно как солнце на небе, случилось само по себе. или ветерок подул, рынок....фигли...Kataphan: ↑ 02.09.2022 10:56Наразі присутня загальносвітова тенденція на підвищення цін, тому це навіть не дивуватиме сильно.
Отправлено спустя 1 минуту 46 секунд:
а вот и мамкин майнер, в теме, засветился.Я свій риг з двадцяткою geforce gt430 1gb
-
block_stupid
Member
Так саме "мамкин" і саме "майнер" і особливо на gt430)))Firebrand: ↑ 02.09.2022 12:40а вот и мамкин майнер, в теме, засветился.Я свій риг з двадцяткою geforce gt430 1gb
Мабуть для Вас gt710 це одна із спортивних авто nissan))
-
stone
Member
як тут багато саркастичних і троляцьких коментів, повеселили мене
а чому ніхто не виклав мем з Джеком Спарроу і фоткою відеокарти?
-
Spiryt
Member
Мемы из 2020 уже не актуальныstone: ↑ 02.09.2022 13:59 як тут багато саркастичних і троляцьких коментів, повеселили мене
-
stone
Member
просто тут люди обговорюють фото відеокартиSpiryt: ↑ 02.09.2022 14:01Мемы из 2020 уже не актуальныstone: ↑ 02.09.2022 13:59 як тут багато саркастичних і троляцьких коментів, повеселили мене
-
Nemo4k
Member
Дивчно що ніслова про майнінг не сказав вона майнить чи ні треба щоб запитали напряму а то знову Хуанг буде Брегхати Що ми стараємся тільки для геймерів я це все банально звучить.
-
stone
Member
цікаво чи він випустить лоуенд карту без трасування, він казав шо тіко безумец купить собі карту без промінцівNemo4k: ↑ 02.09.2022 14:06 Дивчно що ніслова про майнінг не сказав вона майнить чи ні треба щоб запитали напряму а то знову Хуанг буде Брегхати Що ми стараємся тільки для геймерів я це все банально звучить.
-
Nemo4k
Member
Скоро у Хуанга буде конкурент то вже не буде тепер так сильно випендрюбватись. Не зміг продати по актуальній ціни серію 30 бо на складах валом зависають тепер 40 випускає а тут тепер щей ІНТЕЛ нагадить йому в спину.
Ті промені нікому на: не потрібні всім потрібно тільки фпс і хороша прийзводительність відеокарти і щоб не жерла тонну мегават.
Ті промені нікому на: не потрібні всім потрібно тільки фпс і хороша прийзводительність відеокарти і щоб не жерла тонну мегават.
-
stone
Member
я свою карту ше у променях не пропубав і длсс не тестував, моя думка, краще викрутити все на максимум (там де можна звісно) і грати у нативному розширенні без того променястого блискучого зашкваруNemo4k: ↑ 02.09.2022 14:10 Скоро у Хуанга буде конкурент то вже не буде тепер так сильно випендрюбватись. Не зміг продати по актуальній ціни серію 30 бо на складах валом зависають тепер 40 випускає а тут тепер щей ІНТЕЛ нагадить йому в спину.
-
Timedemo
Member
Так все говорят, когда карта не вывозит нормально лучи.
поставьте 3090ти. я думаю, будете иного мнения о лучах.
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
у половины брендов, вентиляторы разваливаются за год полтора.
поставьте 3090ти. я думаю, будете иного мнения о лучах.
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
как их может интересовать майнинг? когда карты укатывают в хлам, а нужно гарантию тащить на себе. карты не расчитаны на нон стоп 24\7Paradox1306: ↑ 02.09.2022 12:09 Timedemo
у половины брендов, вентиляторы разваливаются за год полтора.