як і АМДHotspur: ↑ 17.08.2022 14:08 Ціни треш
Останні статті і огляди
Новини
Материнские платы ASUS X670 доступны для предзаказа в Европе по цене от 500 до 1500 евро
-
fastneed
Member
-
Lorichic
Member
Denvys5
Я ж про внешний вид, в тех.характеристики не вникал, худшим топом был гейминг 7 от гиги, в соответствующей ветке много нареканий
Я ж про внешний вид, в тех.характеристики не вникал, худшим топом был гейминг 7 от гиги, в соответствующей ветке много нареканий
-
avtoelectrik
Member
треш у тебе в голові ,особливо стало зрозуміло після огляду твого профілю
-
Denvys5
Member
Lorichic
Гига хотя бы память ехала. Возможно, даже была лучшей по памяти, на какой то период времени
Гига хотя бы память ехала. Возможно, даже была лучшей по памяти, на какой то период времени
-
Lorichic
Member
Там vrm кипел от восьмиядерникаDenvys5: ↑ 17.08.2022 15:39Гига хотя бы память ехала
https://www.google.com/amp/s/www.overcl ... ng-k7/amp/
Толку от той памяти
-
fastneed
Member
avtoelectrik
ця конторка ідеально підходить для тебе, ви найшли один одного.
я тут помітив, що в гілці амд чуваки міняють комплекти материнки + процесори чаще чим інтелофани які купили 1 комплект 3-4 років тому
ололо, амд просто розвела, що на акціях, що самих фанів на залізках.
але без амдешників життя було б скучним.
ця конторка ідеально підходить для тебе, ви найшли один одного.
я тут помітив, що в гілці амд чуваки міняють комплекти материнки + процесори чаще чим інтелофани які купили 1 комплект 3-4 років тому
але без амдешників життя було б скучним.
-
block_stupid
Member
міняємо процесори, а не материнки, бо можемо)) а на інтел так не можна))))fastneed: ↑ 17.08.2022 15:53 я тут помітив, що в гілці амд чуваки міняють комплекти материнки + процесори чаще чим інтелофани які купили 1 комплект 3-4 років тому
-
doc-oc
Member
Я не понимаю, что за ор стоит!? Ушлые коммерсанты наживаются на лохах, у которых нет терпения Что нового!? Ждите официальной премьеры и доступность во всех магазинах, а тогда и цены будут вменяемые
-
fastneed
Member
ага, прям бачу як міняють процессори, АХАХАХАblock_stupid: ↑ 17.08.2022 16:14міняємо процесори, а не материнки, бо можемо)) а на інтел так не можна))))fastneed: ↑ 17.08.2022 15:53 я тут помітив, що в гілці амд чуваки міняють комплекти материнки + процесори чаще чим інтелофани які купили 1 комплект 3-4 років тому
норм проц в стару материнку не всунути, якщо всунути то будуть обмеження, і всерівно отримаєш менше ніж новий інтел з тою ж продуктивністю але без обмежень і сучасний
постійно на якихось компромісах живеш
просто хомячки, їм подобається коли їх стрежуть.
-
Gelonyrum
Member
На інтелі беруть ОДИН проц і в вус не дують років 5-7)block_stupid: ↑ 17.08.2022 16:14міняємо процесори, а не материнки, бо можемо)) а на інтел так не можна))))fastneed: ↑ 17.08.2022 15:53 я тут помітив, що в гілці амд чуваки міняють комплекти материнки + процесори чаще чим інтелофани які купили 1 комплект 3-4 років тому
-
block_stupid
Member
ну з 19-го року я з 3600 також в вус не дую. І буде так далі. Але якщо буде 5800x3d за $250-300, то чому б не змінити.Gelonyrum: ↑ 17.08.2022 16:46 На інтелі беруть ОДИН проц і в вус не дують років 5-7)
А на інтел купують нову платформу, або сиди на тому що є. Або колхозити всяких з монстрів з напівмобільними процами, заклейкою контактів, прошивкою колхозними біосами і т.д.)
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
2019-року b450 томагавк, можу всунути 5800x3d. Норм проц, в стару материнку. І ніяких обмежень.fastneed: ↑ 17.08.2022 16:44 ага, прям бачу як міняють процессори, АХАХАХА
норм проц в стару материнку не всунути, якщо всунути то будуть обмеження, і всерівно отримаєш менше ніж новий інтел з тою ж продуктивністю але без обмежень і сучасний
-
Kashtan
Member
Чекатиму Евга Дарк.
Евга як правило випускає у продаж свої хіти під кінець життєвого циклу продукту останнім часом серед материнок. І ціни стабілізуються тим часом. І програмне забезпечення.
Нинішний кроссхейр 8 екстрім 800 коштує.
Майбутній кроссхейр 9 екстрім 1500. Ну що ж, елементи по 110А (вперше в індустрії) 22 штуки повинні бути дорожчими за двадцять штук 90A TDA21490 як у восьмому кроссхейрі. Щоправда націнка якась нерівномірна.
Евга як правило випускає у продаж свої хіти під кінець життєвого циклу продукту останнім часом серед материнок. І ціни стабілізуються тим часом. І програмне забезпечення.
Нинішний кроссхейр 8 екстрім 800 коштує.
Майбутній кроссхейр 9 екстрім 1500. Ну що ж, елементи по 110А (вперше в індустрії) 22 штуки повинні бути дорожчими за двадцять штук 90A TDA21490 як у восьмому кроссхейрі. Щоправда націнка якась нерівномірна.
-
Lorichic
Member
Он считает что pci-e 3.0 является ограничением платформы, заблуждаетсяblock_stupid: ↑ 17.08.2022 16:562019-року b450 томагавк, можу всунути 5800x3d. Норм проц, в стару материнку. І ніяких обмежень.
- спойлер
Самое интересное что за pci-e 4.0 топят владельцы старого гпу хлама
-
fastneed
Member
я считаю что любое ограничение это ограничение, а искать компромиссы это удел слабых.Lorichic: ↑ 17.08.2022 17:14Он считает что pci-e 3.0 является ограничением платформы, но это не такblock_stupid: ↑ 17.08.2022 16:562019-року b450 томагавк, можу всунути 5800x3d. Норм проц, в стару материнку. І ніяких обмежень.Это с 6900хт
- спойлер
Самое интересное что за pci-e 4.0 топят владельцы старого гпу хлама
если ты сел бы с калькулятором, и посчитал сколько ты производительности изначально недополучил, и во сколько бы тебе обошлось все новенькое сейчас, я думаю ты б удивился.
хотя, судя по всему АМД фанаты не могут в калькулятор и здравый смысл, и я их уже давно не осуждаю за это, просто это смешно
-
Lorichic
Member
Это не ограничение, а платформа пятилетней давности, тогда не было pci-e 4.0, но на которую сейчас ставится мощный проц и любая видяха и по фпс не уступают последним интелам, ограничение это когда плата за 4тыс гривен, а память больше 3200 не гонитсяfastneed: ↑ 17.08.2022 17:22я считаю что любое ограничение это ограничение, а искать компромиссы это удел слабых.
-
EvhenS
Member
Ой хтось візьме за щоку у риночка, ой хтось візьме. Грабля з РТікс 3000 не прокатила, дайош дефіціт складських приміщень! Асус вас ще не бомбили, рано ще.
-
block_stupid
Member
заміню материнку на якусь x570, і не зміниться цілих нічого в перформансіfastneed: ↑ 17.08.2022 17:22 я считаю что любое ограничение это ограничение, а искать компромиссы это удел слабых.
если ты сел бы с калькулятором, и посчитал сколько ты производительности изначально недополучил, и во сколько бы тебе обошлось все новенькое сейчас, я думаю ты б удивился.
хотя, судя по всему АМД фанаты не могут в калькулятор и здравый смысл, и я их уже давно не осуждаю за это, просто это смешно
Ці обмеження, вони з вами в одній голові?
-
Rick Dalton
Member
кто мешает в старую материнку ставить новые процы? моя х470 гейминг плюс повидала и 1200аф, и 2600, и 3600, сейчас стоит 5800х, всё отлично работает. разве что были проблемы с биосом когда только купил 5800х в феврале, но там уже была проблема сначала самой мси, а потом багнутая агеса 1.2.0.5, пришлось сидеть с биосом который не поддерживает ребар, с апреля всё работает как часики на последнем биосе. если подвернётся выгодное предложение свапнуть 5800х на 5800х3д, то и его свапнуfastneed: ↑ 17.08.2022 16:44 ага, прям бачу як міняють процессори, АХАХАХА
-
slv
Member
За такую сумму предпочтительнее приобрести Мак на М2 , которы заткнет по производительности все эти ЛГБТ- ящики с кукурузами и водянками
Амудисты, ничего личного, просто мнение из-за пределов секты
Амудисты, ничего личного, просто мнение из-за пределов секты
-
Wireless
Member
Я конечно извиняюсь, но у меня 570-p и при всем желании не смогу ее назвать куском кала и вентиль на чипе никак не мешает. Зря вы так. Ну а цены огненные!