Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
thunder_blade
Member

Повідомлення

Вернусь и Я пожалуй в Семью на Форум, забил было пару тройку лет на Него :weep: :weep: :weep: Каюсь.
Собственно вело тему не Забросил, Сейчас собрал себе Такого Вот коня..... :shuffle:
ЗЫ
Покидайте Тапками.
Вкладення
My Bike.jpg
leif
Member

Повідомлення

Helven: 15.05.2022 14:12Всім привіт, хочу придбати собі гібрид/місто велосипед, але вибираю між Merida crossway і Giant roam. Підскажіть що краще і якісніше (рама) або запропонуйте свій варіант.
а якийсь вело-досвід недавній маєте? зараз на чомусь катаєте?
Hotspur
Member

Повідомлення

Псссссс мурзік Електро Cube reaction. Колеса 29*2.6. на осях boost. Вилка 34. Самий потужний мотор Gen 4 bosch. Акум 625. 1650 ціна

Отправлено спустя 58 секунд:
thunder_blade: 15.05.2022 15:45Покидайте Тапками.
еее ти хоч опиши то. а то по фото не дуже понятно
dead_rat
Member

Повідомлення

thunder_blade
Агінь :super:

Чесний електромопед
odessitmws
Member

Повідомлення

thunder_blade
а зачем там педали? ты на них хоть километр проехать сможешь?)
leif
Member

Повідомлення

а стосовно моторчик-не моторчик, мтб чи шосер, 32 гума чи 60 це все треба розглядати через призму того, що приносить задоволення саме тобі.

велосипед може бути транспортом, робочім інструментом, але для більшості вело-любитетів це саме знаряддя для отримання задоволення. від фізичних навантажень/руху/швидкості/подоланої відстані/того як їде велосипед/того як виглядає велосипед тощо тощо.

і от, оскільки у кожного критерії отримання задоволення свої, то і відповідно доволі марно сперечатись, що краще: мтб чи гравійник, байк за 3000$ чи 300$, електро-самозбір чи ригідний сітібайк за ті ж гроші. для кожної людини правильний байк це той, що максимально доставляє в усіх аспектах: вартість, естетика, їзда і так далі. а оскільки всі ми люди різні, то і доставлятимуть нам різні байки. решта то нюанси :beer:

переконувати навколишніх, що "я жизнь поняв (с), взяв правильний байк, а решта не шарять, як правильно задоволення отримувати на двох колесах" це досить смішно, як на мене :)
dead_rat: 15.05.2022 15:51Чесний електромопед
можливо, пора створювати окрему тему "овери на різноманітному електро-транспорті" :idea:
dead_rat
Member

Повідомлення

leif
:beer:

Я бачив чувака, що поїхав Майорку 312 на фетбайку. Цікаво чи доїхав.
Helven
Junior

Повідомлення

leif: 15.05.2022 15:48
Helven: 15.05.2022 14:12Всім привіт, хочу придбати собі гібрид/місто велосипед, але вибираю між Merida crossway і Giant roam. Підскажіть що краще і якісніше (рама) або запропонуйте свій варіант.
а якийсь вело-досвід недавній маєте? зараз на чомусь катаєте?
Маю досвід на Trek 3500 (2012 року) - влаштовує, але хочеться чогось новенького
thunder_blade
Member

Повідомлення

Hotspur
52v 28Ah S-BmS ,Votol 50, DD-Rear 3Kw(GTS3000)...
dead_rat
Вроде того почти Иллегал..... :gigi:
odessitmws
НЕ поверишь до сих пор(2ой сезон) не могу купить болты нужные чтоб пеги поставить на каретку :lol: :rotate:

Отправлено спустя 26 секунд:
leif
Может и Стоит создать такую Тему :super:
leif
Member

Повідомлення

Helven: 15.05.2022 17:02хочеться чогось новенького
якщо асфальт не зовсім-зовсім вбитий\відсутній, там де ви катаєтесь, то особисто я б розглядав ригідні типу Trek FX або speeder, для початку з 38-40 гумою. імхо, для міста те що треба, якщо подобається активно та весело їздити. за посадку не хвилюйтесь, тільки розмір підбирайте уважно. якщо ж хочеться більше "повільно і з акцентом на комфорт", тоді crossway.
Helven
Junior

Повідомлення

Дякую, буду приглядатись до цих моделей та чекати нове покоління (2022) і вже остаточно виберу.
murzik
Member

Повідомлення

не впевнений, що з жопою вище голови зручно милуватися містом і пейзажами
leif
Member

Повідомлення

murzik
подивись відео отут в кінці сторінки, як виглядає їзда на фітнес/сіті байку:
https://boomerang-boardshop.ua/shop/vel ... 700c-2020/

Helven
до речі, Fairfax лінійку теж можна розглядати.
dead_rat
Member

Повідомлення

З сусідом плануємо велоподорож на тиждень.

Я от думаю, два дні не поспіль по 200км з набором під 2000м то занадто жорстко чи ні на шоссерах з мінімальними торбами. :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 15.05.2022 18:32Я от думаю, два дні не поспіль по 200км з набором під 2000м то занадто жорстко чи ні на шоссерах з мінімальними торбами.
я точно так би не їхав. ти не знаю
murzik
Member

Повідомлення

за що люблю МТБ - навантаження на ноги. на ньому приємно їхати 13-17 кмг середньої по полю, лісу.
а на гібриді 17 кмг середньої це він сам їде ..
кожен додатковий середній км - потребує чималих зусиль.
на мтб не зручне сідло штатне. в памперсі набагато зручніше, але через 5-10 км турбує памперс більше за сідло. :insane:
ну і на мтб у мене деор, гарна річ. на геко мені дожимати на скидання треба. майстер каже, це через те, що касета не шимано. нова касета вже куплена, але міняти не має потреби. пробіг вже точно за 10к. на одному цепку-касеті. не знаю чому так.
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik
Тобто ти намотав 10к?
dead_rat
Member

Повідомлення

Мурзік, в мене закралася підозра, що ти натягнув велошорти на труси.

Чи то є так?
murzik
Member

Повідомлення

dead_rat: 16.05.2022 09:51 Мурзік, в мене закралася підозра, що ти натягнув велошорти на труси.

Чи то є так?
то сон приснився ? :laugh: про мурзіка всі думають :lol:
ні, все по феншую ;)

Отправлено спустя 52 секунды:
dead_rat: 15.05.2022 22:29 murzik
Тобто ти намотав 10к?
не знаю, за 3 роки повинен був накатати. якщо 100 км в тиждень, 3000 в рік +-.
odessitmws
Member

Повідомлення

murzik: 16.05.2022 10:08 не знаю, за 3 роки повинен був накатати. якщо 100 км в тиждень, 3000 в рік +-.
а на какой смазке катал? если нету песка в звеньях то ресурс значительно увеличивается... небось чистил часто

можно штангенциркулем износ измерить 132,2мм это новая цепь
Відповісти