Пропоную обговорити Серверний процесор AMD EPYC Genoa показали без теплорозподільної кришки
zen5 256 ядер мама мія!!!!
Останні статті і огляди
Новини
Серверний процесор AMD EPYC Genoa показали без теплорозподільної кришки
-
avtoelectrik
Member
-
Sanьka
Member
Так то в теоретическом Зен 5.
Тут ещё Зен 4 не вышел толком.
Но 128 ядер Зен4с это тоже очень круто
-
VovaII
Member
avtoelectrik
Не відомо яка там частота буде. Можуть швидкість проміняти на кількість.
Хоча цікаво було би подивитись на всі ядра у Диспетчері задач.
Не відомо яка там частота буде. Можуть швидкість проміняти на кількість.
Хоча цікаво було би подивитись на всі ядра у Диспетчері задач.
-
quadrotony
Member
думаю я ще посиджу на FX поки не вийде ное покоління Зен
-
DxPCbrake
Junior
Теж так думав, шкода було гроші витрачати на новий ПК поки все працювало на старому. Але в мене померла мазеборда і при оновленні ПК зібрав собі новий на Зені. Коротше, чувак, Фуфікс - всасує, я атвічаюquadrotony: ↑ 11.04.2022 18:42 думаю я ще посиджу на FX поки не вийде ное покоління Зен
-
avtoelectrik
Member
quadrotony
сидів теж на 8300 + сайбертус на 4.7ггц ,кайфував 7 років тяжко було розставатись але віддав в хороші руки і поки була можливість продати за адекватні гроші вспів восени продать і купив відразу 5600х і все що в профілі ,відеокарта правда як затичка для нового проца
сидів теж на 8300 + сайбертус на 4.7ггц ,кайфував 7 років тяжко було розставатись але віддав в хороші руки і поки була можливість продати за адекватні гроші вспів восени продать і купив відразу 5600х і все що в профілі ,відеокарта правда як затичка для нового проца
-
Kashtan
Member
А мене більше вражає - що нас чекає в 2023 році, якщо вірити змісту таблиці. 256 ядер / 512 потоків та 600 ват на зен5?
Подвійний приріст за рік? Здається це варте чекання.
Подвійний приріст за рік? Здається це варте чекання.
-
WarraxUA
Member
так в Zen4c - малые/энергоэффективные ядраSanьka: ↑ 11.04.2022 16:08 Так то в теоретическом Зен 5.
поэтому в один и тот же тепловой пакет помещаются 96xZen4 Core либо 128xZen4c Core
но у обоих аж 12-канальная память DDR5