Предлагаю обсудить AMD завершила поглощение производителя FPGA-матриц Xilinx
А вот и потенциальный нейронный модуль в ЦП
https://twitter.com/PatrickMoorhead/sta ... 9837069312
Останні статті і огляди
Новини
AMD завершила поглощение производителя FPGA-матриц Xilinx
-
Puha
Member
-
someoneNicko
Member
Куртка не зміг купити ARM спочатку за 40 млрд, а потім і за 65 млрд. AMD купила Xilinx безкоштовно
-
PushKing
Member
Тоже думаю предложить АМД поглотить мой ФОП за 1% общих акций. Пока готовлю оферту.someoneNicko: ↑ 14.02.2022 17:51 Куртка не зміг купити ARM спочатку за 40 млрд, а потім і за 65 млрд. AMD купила Xilinx безкоштовно
-
Hoakin
Junior
Жду FPGA чип встроенный в видеокарту чтобы можно было аппаратно эмулировать железо старых консолей и компьютеров, а может даже SPE сопроцессоры PS3.
-
CADR
Member
При нынешнем росте вычислительных мощностей отдельное аппаратное решение для таких применений представляется излишним.Жду FPGA чип встроенный в видеокарту чтобы можно было аппаратно эмулировать железо старых консолей и компьютеров, а может даже SPE сопроцессоры PS3.
-
Shuginubi
Member
"на деле покупки не было, акционеры обменялись объединенными акциями"
хитро они это придумали, я даже сначала не понял.
куртке ещё расти до такого.
хитро они это придумали, я даже сначала не понял.
куртке ещё расти до такого.
-
someoneNicko
Member
Вацак?Пушкин: ↑ 14.02.2022 17:57Тоже думаю предложить АМД поглотить мой ФОП за 1% общих акций. Пока готовлю оферту.someoneNicko: ↑ 14.02.2022 17:51 Куртка не зміг купити ARM спочатку за 40 млрд, а потім і за 65 млрд. AMD купила Xilinx безкоштовно
-
Scoffer
Member
Основна проблема повноціної емуляції SPE це дуже жирна шина між PPE i SPE - 204.8 GB/s.Hoakin: ↑ 14.02.2022 18:28а может даже SPE сопроцессоры PS3.
А це, між іншим, приблизно як PCIe v6 x32. Або теоретичний PCIe v7 x16 якщо вони так і продовжуватимуть подвоювати пропускну спроможність шини.
Без подібної шини стовідсотково потрапити в таймінги неможливо.
-
manbearboar
Member
Тогда ещё таких псие не было, то есть эта ПСП достигнута просто широкой шиной.Scoffer: ↑ 14.02.2022 22:49Основна проблема повноціної емуляції SPE це дуже жирна шина між PPE i SPE - 204.8 GB/s.Hoakin: ↑ 14.02.2022 18:28а может даже SPE сопроцессоры PS3.
Так для FPGA как раз не проблема изобразить любой ширины шину между логическими блоками, хоть 100500 бит.
-
nochnik89
Member
Пушкин
как купят у Вас ФОП , то и я имею кое что предложить , зеоноферму на интелах .Замолвите за меня словечко ?) первичные документы в порядке
как купят у Вас ФОП , то и я имею кое что предложить , зеоноферму на интелах .Замолвите за меня словечко ?) первичные документы в порядке
-
Scoffer
Member
manbearboar
Це внутрішньопроцесорна шина. PPE - просто процесорне ядро power, а SPE в чомусь схоже на недовідяху.
Відповідно схема максимально схожа на PC, в котрий втикнули 8 відях на одну широку кільцеву шину, якби така була в наявності.
Земулювати це все на FPGA в теорії мабуть можна, але на практиці знадобиться одна з самих жирних FPGA за дуже дорого. Плюс не факт що FPGA витримає частоти. Все таки Cell - дуже частотна штука.
Відправлено через 8 хвилин 49 секунд:
Коротше кажучи, IBM свого часу сильно постаралась щоб код під Cell було максимально складно запустити з прийнятними швидкостями на чомусь іншому
В принципі самий адекватний варіант - програмна емуляція на процесорі з широким SIMD і великими швидкими кешами. Але все одно стовідсотково в таймінги не потраплять.
Це внутрішньопроцесорна шина. PPE - просто процесорне ядро power, а SPE в чомусь схоже на недовідяху.
Відповідно схема максимально схожа на PC, в котрий втикнули 8 відях на одну широку кільцеву шину, якби така була в наявності.
Земулювати це все на FPGA в теорії мабуть можна, але на практиці знадобиться одна з самих жирних FPGA за дуже дорого. Плюс не факт що FPGA витримає частоти. Все таки Cell - дуже частотна штука.
Відправлено через 8 хвилин 49 секунд:
Коротше кажучи, IBM свого часу сильно постаралась щоб код під Cell було максимально складно запустити з прийнятними швидкостями на чомусь іншому
В принципі самий адекватний варіант - програмна емуляція на процесорі з широким SIMD і великими швидкими кешами. Але все одно стовідсотково в таймінги не потраплять.
Востаннє редагувалось 15.02.2022 12:28 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
GoToHell
пес Патрон
Интел альтеру так то давно купил. Очкуют отстать в технологиях
-
Ivanovich96
Member
Капитализация АМД сразу подросла.