Останні статті і огляди
Новини
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Hells Angels
Member
сам варіант зібрати кастом дуже привабливий, а от користування самому клавіатурою за 4+ не дуже мабутьleif: ↑ 07.02.2022 15:06але тема мене особисто захопила
-
Volodimir
Member
На каждый товар есть свой покупатель.
-
Hells Angels
Member
да я про себе що для мене клава за 4к+ це задорого, клави не розбивав кулаком, но чай/кава/сік часто були в серединіVolodimir: ↑ 07.02.2022 17:30На каждый товар есть свой покупатель
-
Volodimir
Member
Главное - оперативно разобрать и обильно опохмелить спиртом Это если механика. Мембранка может и расслоиться. Поэтому механика лучше.
-
pixels
Member
а що з ним не так?leif: ↑ 07.02.2022 14:13 отже, різні свічі з можливістю заміни це все, звичайно, класно, але по прошестю 3х тижнів бачу, що кейкрон 65% таки у мене не приживеться,
-
MaxZema
Member
Украина - чудесная страна
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
Может кто подсказать , как в украине работать с PayPal? Должен прийти перевод с штатов только на пейпал . Я хочу потом перевести деньги на укр. карту. Как это сделать?
Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
Может кто подсказать , как в украине работать с PayPal? Должен прийти перевод с штатов только на пейпал . Я хочу потом перевести деньги на укр. карту. Как это сделать?
-
pixels
Member
MaxZema
Через палку не зняти. Тільки відправити платіж можливо з банківського рахунку.
принаймні так було до останнього часу
Через палку не зняти. Тільки відправити платіж можливо з банківського рахунку.
принаймні так було до останнього часу
-
MaxZema
Member
Это я уже узнал . Бред. Европа
-
Sanьka
Member
Еще нет. Только движемся. Может через пару лет прикрутят возможность.MaxZema: ↑ 08.02.2022 16:58Европа
-
pixels
Member
Так довга і заплутана історія з пайпалом. І там не тільки провина нашої влади. Наприклад скріл та паоніір працюють ок.MaxZema: ↑ 08.02.2022 16:58 Это я уже узнал . Бред. Европа
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Але при великому бажанні можна зняти через специфічні сервіси або шукати людей в інтернеті, які можуть взяти гроші з пейпалу та перекинути на скріл або пайоніір цю суму за виключенням свого відсотку.
-
leif
Member
кейкрон за три тижні, звичайно, залити не встиг, до неї разер блеквідов лайт прослужила у мене рік без жодного заливу
а от перед цим була BlackWidow Chroma V2, яка була залита три чи чотири рази. кожен раз робирав, чистив, сушив і все окей, досі клавіатура працює на 100%. планую купити на неї якісь прикольні капи, навести красу, наскільки можливо для 5-річної клави
- спробував 65%, загалом зручно, але пару нюансів не надто влаштовують, на 75% буде вже все, що мені потрібно
а от перед цим була BlackWidow Chroma V2, яка була залита три чи чотири рази. кожен раз робирав, чистив, сушив і все окей, досі клавіатура працює на 100%. планую купити на неї якісь прикольні капи, навести красу, наскільки можливо для 5-річної клави
- загальна невисока якість, бюджетність клави. навіть за умови допилювання і заміни свічівpixels: ↑ 08.02.2022 16:46а що з ним не так?
- спробував 65%, загалом зручно, але пару нюансів не надто влаштовують, на 75% буде вже все, що мені потрібно
-
pixels
Member
Мені норм кейшерон. Невисока якість? У чому? Металічний корпус, не грукає, не ковзає, свічі браун чіткі та тихі...
-
Sanьka
Member
это китай какой то?pixels: ↑ 08.02.2022 17:12кейшерон
-
pixels
Member
Sanьka
ЗВИЧАЙНО.
ЗВИЧАЙНО.
-
Sanьka
Member
а мне нравились Роммер-Г.
Но судя по их времени жизни, приставка Г не спроста.
Сейчас решил юзать только немецкое качество Черри. Всякий китай лесом.
Но судя по их времени жизни, приставка Г не спроста.
Сейчас решил юзать только немецкое качество Черри. Всякий китай лесом.
-
leif
Member
кожному своє, я тільки про своє суб'єктивне сприйняття кажу.pixels: ↑ 08.02.2022 17:12Мені норм кейшерон
невисокою якістю це я трохи перегнув палицю, для бюджетного продукту якість супер. точніше сказати так, що це гарна недорога клавіатура: купа функцій і можилвостей, та й при цьому немає очевидних провалів. але загалом продукт пісний, людині яка просто шукає ігрову клавіатуру за ~2к я би радив блеквідов лайт замість кейкрону. вона краще зібрана і дає кращі відчуття в іграшках, як на мене. але не дозволяє замінювати свічі, немає ргб підсвічування, блютусу, акуму і т.д. тобто в варіанті разеру ти платиш за бренд + свічі + досить пристойну скелетон конструкцію. а у випадку кейкрону платиш за весь цей зоопарк різноманітних функцій, при цьому на корпус і свічі "бюджету" не залишилось у розробників.pixels: ↑ 08.02.2022 17:12Невисока якість? У чому? Металічний корпус, не грукає, не ковзає, свічі браун чіткі та тихі
-
pixels
Member
leif
До речі, безпровід - гарний бонус. Мені, загалом, в ній тільки капи не дуже влаштовують. Все ніяк не зміню, хочу вони вже куплені, і чекають свого часу.
До речі, безпровід - гарний бонус. Мені, загалом, в ній тільки капи не дуже влаштовують. Все ніяк не зміню, хочу вони вже куплені, і чекають свого часу.
-
Hells Angels
Member
220 уе дороговато, не?
-
Sanьka
Member
Hells Angels
вообще то ацуц периферия , как и МяСО - моветон.
вообще то ацуц периферия , как и МяСО - моветон.
-
leif
Member
Hells Angels
220 це на диво дешево для асусу з таким функціоналом, але думаю у нас буде тисяч 8-9
220 це на диво дешево для асусу з таким функціоналом, але думаю у нас буде тисяч 8-9