Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Sanьka
Member
Когда искал замену сдохшей Логи 910 Спектрум, так вообще гвалт. Еле нашел. Куда не ткнись, одни огрызки.
Притом вопрос цены по сути не стоял.
Притом вопрос цены по сути не стоял.
-
leif
Member
дякую за пропозиціюKosdnepr: ↑ 10.01.2022 11:14Но как-то не зашло, лежит без дела. Могу дать "попробовать" формат
-
Kosdnepr
Member
leif
різниця не значна, Ajazz 680t ≈340мм
різниця не значна, Ajazz 680t ≈340мм
-
mumu
Member
global hotkeys, і на столі більше місця.Sanьka: ↑ 10.01.2022 11:16и обязательно с мультимедия (звук/промотка обязательны, постоянно музычку слушаю!!!)
-
leif
Member
так, це принципово не змінить положення рук на столі, але ще раз дякуюKosdnepr: ↑ 10.01.2022 11:33Ajazz 680t ≈340мм
а ви про Glorious GMMK Compact Gateron нічого не скажете гарного\поганого?
-
Hells Angels
Member
интересно на какой базе такое собрали
- спойлер

-
leif
Member
Hells Angels
от знову ж таки, навіщо зменшувати клави по висоті мені не зрозуміло
коли монік стоїть на відстані витягнутої руки як у мене, місця під клаву точно залишається вдосталь, хоч 2 штуки став
от знову ж таки, навіщо зменшувати клави по висоті мені не зрозуміло
-
Sanьka
Member
Думаю это проблема не клавы, а стола.mumu: ↑ 10.01.2022 11:33і на столі більше місця.
На моем спокойно размещается 15кг лазерный принтер, 34" моник, пара колонок, любого вида клава и еще куча места есть.
Надо окружение приспосабливать под себя, а не себя под окружение
-
Kosdnepr
Member
Не підкажу, перестав цікавитись цим форматом.leif: ↑ 10.01.2022 11:35Glorious GMMK Compact
Та і взагалі будь-яким, як купив з пів року тому все для збірки BM980, ніяк не виділю час її завершити, щоб вирішити, вона мене влаштовує, чи цікавитись далі ще чимось)
-
Scoffer
Member
Мало, треба півториleif: ↑ 10.01.2022 11:38монік стоїть на відстані витягнутої руки як у мене
Відправлено через 3 хвилини 52 секунди:
Ну точніше півтори діагоналі, але для 24-27" це якраз і є ~півтори руки.
-
leif
Member
Scoffer
Півтори довжини руки це щось новеньке. Ти так сидиш? Який у тебе зріст?
Півтори довжини руки це щось новеньке. Ти так сидиш? Який у тебе зріст?
-
mumu
Member
Sanьka
в мене також на столі 250х80 вміщається купа всього, але чим більша клава, тим далі треба відсувати коврик з мишкою і далі ставити... чашку з чаєм
в мене також на столі 250х80 вміщається купа всього, але чим більша клава, тим далі треба відсувати коврик з мишкою і далі ставити... чашку з чаєм
-
Sanьka
Member
Суд обязал «Т-платформы» вернуть Минпромторгу 3,26 млрд руб. субсидий за провал при разработке систем на чипах «Байкал»
https://3dnews.ru/1056345/minpromtorg-v ... -container
И сказке конец.
Пацаны к успеху шли, не фортануло.
https://3dnews.ru/1056345/minpromtorg-v ... -container
И сказке конец.
Пацаны к успеху шли, не фортануло.
Что за бред?mumu: ↑ 10.01.2022 12:04тим далі треба відсувати коврик з мишкою
-
Scoffer
Member
leif
193
так і сиджу, рівно метр від 2*24" моніторів
193
так і сиджу, рівно метр від 2*24" моніторів
-
mumu
Member
в іграх по старовірному звик типу як на картинці:Sanьka: ↑ 10.01.2022 12:06Что за бред?
- спойлер

до 27" >70см або більше
-
Sanьka
Member
У меня руки правильно стоят, по этому клава и мышка в ряд.
-
Scoffer
Member
mumu
Дивлячись чого саме ти хочеш досягти. Якщо не осліпнути до статорсті, то малувато, а якщо вдовольнити фантазії якогось роботодавця щодо щільності фарширування опенспейсів, то можна ще й ближче
Дивлячись чого саме ти хочеш досягти. Якщо не осліпнути до статорсті, то малувато, а якщо вдовольнити фантазії якогось роботодавця щодо щільності фарширування опенспейсів, то можна ще й ближче
-
leif
Member
ти мені пропонуєш сісти на 40см далі?Scoffer: ↑ 10.01.2022 12:01Мало, треба півтори
з.і.
зріст 186см у мене
-
7mindfields
Member
Да это архаизм, совок, консерватизм, у гиков и современных людей кровоточат глаза при виде этого одоробла, незачётSanьka: ↑ 10.01.2022 11:16 Блин , неужели я один такой кто любит полноформатки и обязательно с мультимедия (звук/промотка обязательны, постоянно музычку слушаю!!!) ?
и что бы с подставкой под запястье.
Особенно если стол компактный средних размеров вот это непотребство с регулировочными колесиками громкости и прочие свистоперделки аля клавы из нулевых, когда на это особый фетиш был
Отправлено спустя 5 минут 23 секунды:
Двойной пробел нормальная тема, учитывая что на вторую половину можно забиндить другое действие (в нормальных клавиатурах), но, очередная клавиатура без ф-ок - сразу в мусорное ведро.Hells Angels: ↑ 10.01.2022 11:36 интересно на какой базе такое собралидвойной пробел сразу в топку
- спойлер
-
Sanьka
Member
Люди фапают на ПК скворечники и на Ноуты - корыта по 5кг
Почему мне нравятся что бы ПК был вместительный, а вот ноут наоборот по макс легкий и тонкий ?
Наверное я не модный/стильн/молодежный. Я свидетель логики
Почему мне нравятся что бы ПК был вместительный, а вот ноут наоборот по макс легкий и тонкий ?
Наверное я не модный/стильн/молодежный. Я свидетель логики