Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kronus
Member

Повідомлення

Hotspur: 02.01.2022 17:36Дальше купить форму найти девочку-двух девочек-пять девочек и катать с ними. Дальше аматорский спорт.
Каких девочек? Дальше или гонорея, или срок. Ненадо это делать.
l-m
Member

Повідомлення

Hotspur: 02.01.2022 17:51 пять девочек тебя заездят :lol: . реалистом надо быть :lol:
ех, ще років 10 назад я б не погодився... ось вона старість
Hotspur
Member

Повідомлення

Kronus: 03.01.2022 00:28Каких девочек? Дальше или гонорея, или срок. Ненадо это делать.
тех которым 18+. и я с ними ездить говорю мурзику а не заниматься чем то в кровати :lol: в компании ездить веселей :rotate:

Отправлено спустя 3 часа 41 минуту 28 секунд:

забавно
l-m
Member

Повідомлення

Тут хтось, схоже з тих хто ніколи не бачив підйоми, питав навіщо на МТБ касети з найбільшими зірками по 50-52Т.
Виявляється якщо кілька місяців тренувати в основному функцію відрощування сала, то навіть в місті така касета не буде зайвою.
Сьогодні заїжджав на Андріївський узвіз, так в основному крутив 34*50. Що правда з відносно високим каденсом як для підйомів — ~80 обертів у середньому.
А там же всього ~11% уклін, місце відоме, можливо й не кияни бували та розуміють про що мова.

І тут би сказати що я прям дуже повільно їхав... як для себе, то так — найкращий результат на тому шматку у Страві у мене в п'ятому десятку з 3169 велосипедистів (1.67% найшвидших). А сьогоднішній час на рівні 1115 результату з 3169 (35% найшвидших), тобто 65% їздять ще навіть повільніше ніж я зараз.
Може як раз тому що у них немає легких передач, та змушені ламати "кардан", або взагалі у підйоми пішки ходити?

Сподіваюсь бійцям рівнини стало трохи зрозуміліше :rolleyes:
dead_rat
Member

Повідомлення

l-m
Дай посилання на цей сегмент у Стравi.

Ось вiн як я розумiю https://www.strava.com/segments/3863501
Посереденi десь 13% що досить серйозно, так що я згоден, щоб комфортно iхать 34-50 було б непогано.
Jeron
Member

Повідомлення

На Андреевском проблема не столько в крутизне подъема, туда еще добавляется покрытие и большое количество пешеходов, которые ходят во всех направлениях. Ну и мне удобнее по Владимирскому спуску на работу добираться (с Оболони на Михайловскую).
murzik
Member

Повідомлення

купив касету 12-36* алівіо для ГЕКО. Цікаво, коли ж буде необхвднвмть заміни? Пробіг то вже норм.
Залишається замовити з аліка зйомник, або ж в сервісі замінити ...
Востаннє редагувалось 05.01.2022 14:01 користувачем murzik, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 05.01.2022 13:56купив касету 12-46 алівіо для ГЕКО.
11-36 :D

Отправлено спустя 37 секунд:
murzik: 05.01.2022 13:56Цікаво, коли ж буде необхвднвмть заміни? Пробіг то вже норм.
ну они ходят прилично если без грязи
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur: 05.01.2022 13:58
murzik: 05.01.2022 13:56купив касету 12-46 алівіо для ГЕКО.
11-36 :D

Отправлено спустя 37 секунд:
murzik: 05.01.2022 13:56Цікаво, коли ж буде необхвднвмть заміни? Пробіг то вже норм.
ну они ходят прилично если без грязи
12-36 :gigi:
11 не захотів, бо ніколи нею не користуюся. у мене зараз 11-32 начебто, чи 34
mumu
Member

Повідомлення

Там все комплектом міняється. Ланцюг, касета, передні зірки. Думаю, дивитись треба по ланцюгам, якщо вони зносились, і нові не поставити, бо проскакує, тоді і міняти. Якщо просто підкинути нову касету, швидко вб'ється старим ланцюгом
l-m
Member

Повідомлення

dead_rat: 05.01.2022 00:48 l-m
Дай посилання на цей сегмент у Стравi.
https://www.strava.com/segments/5362154
Але без різниці, там цих ділянок купу наробили, просто точки початку-кінця ділянки відрізняються, підйом той самий.
Хоча тут мій кращий результат взагалі у 0.089% найшвидших :)

Jeron: 05.01.2022 10:18 На Андреевском проблема не столько в крутизне подъема, туда еще добавляется покрытие и большое количество пешеходов, которые ходят во всех направлениях.
Нормальна там бруківка, навіть шосери без проблем їздять, хоча й очікувано трохи повільніше ніж МТБ. Ну й очевидний лайфхак - їхати по центральному водостоку, він взагалі гладенький.
Пішоходи заважають швидко вниз їхати, вгору менш актуально.

murzik: 05.01.2022 13:56 Пробіг то вже норм.
А в кілометрах чи годинах?
murzik
Member

Повідомлення

mumu: 05.01.2022 15:32 Там все комплектом міняється. Ланцюг, касета, передні зірки. Думаю, дивитись треба по ланцюгам, якщо вони зносились, і нові не поставити, бо проскакує, тоді і міняти. Якщо просто підкинути нову касету, швидко вб'ється старим ланцюгом
ланцюг є. я купив новий, але вже пізно було, проскакує при найменшому зусиллі. Чи потрібно буде міняти спереду зірки - буде видно. Можливо середню саму ходову доведеться міняти.
mumu
Member

Повідомлення

murzik,
Як мінімум ходову зірку(мабуть, середню) прийдеться міняти.
Купи вижимку для ланцюга і запасну ланку. Коли почне рватись ланцюг, тоді і міняй, якщо зараз робота загалом влаштовує. Інколи так можна ще тисячі кілометрів накрутити поки на якомусь підйомі не станеш агресивно на педалі :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

mumu: 05.01.2022 15:32Там все комплектом міняється. Ланцюг, касета, передні зірки. Думаю, дивитись треба по ланцюгам, якщо вони зносились, і нові не поставити, бо проскакує, тоді і міняти. Якщо просто підкинути нову касету, швидко вб'ється старим ланцюгом
можно в 2-3 цепи катать. а так согласен кассету новую с новой цепью и звездами спереди

Отправлено спустя 45 секунд:
murzik: 05.01.2022 16:35Чи потрібно буде міняти спереду зірки - буде видно. Можливо середню саму ходову доведеться міняти.
среднюю точно, большую не знаю, у механиков спросишь
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur
Hotspur: 05.01.2022 16:55можно в 2-3 цепи катать.
Это самый тупой бред. Актуально только тем, кто способен ушатать 2-3 цепи за сезон. И пытается чуть продлить жизнь кассеты.

Кто тут у нас по 10к+ км катает? :laugh:
Alligator
Member

Повідомлення

dead_rat: 05.01.2022 19:04Это самый тупой бред. Актуально только тем, кто способен ушатать 2-3 цепи за сезон. И пытается чуть продлить жизнь кассеты.
Это сколько в день то катать нужно? Или кто-то забил на обслуживание цепи каждых пару соток КМ?
Заказ ультразвуковую ванну с али, чтоб цепь мыть, жду уже второй месяц :gigi:
l-m
Member

Повідомлення

Життя касети продовжується дуже помітно. І навіть ланцюгів.
Фактично на 3 сезони та 20к км МТБ у мене пішло 70 євро за касету та 60 за 3 ланцюги = 130 євро.
Якщо катати в 1 ланцюг, то знадобилось 4 комплекти по 70+20 = 90 * 4 = 360 євро, зекономлено 230.
І це ще касети дешеві беру.

Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Написав, та подумав що я ненароком змахлював.
Якби катав в один ланцюг, то брав би ланцюг ХХ1 за 70, його вистачає десь у 2.5 рази довше.
Тоді 70+70*1.6 = ~225 євро за ті ж 20к км
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 05.01.2022 19:04Это самый тупой бред. Актуально только тем, кто способен ушатать 2-3 цепи за сезон. И пытается чуть продлить жизнь кассеты.
смешной анекдот. сходи к хорошему механику он тебе расскажет, перестанешь глупости писать
Alligator
Member

Повідомлення

Hotspur: 05.01.2022 19:23
смешной анекдот. сходи к хорошему механику он тебе расскажет, перестанешь глупости писать
Кстати на тему механиков, когда следует менять цепь и при каком растяжении когда касета на 12 звезд? Что-то гуглится всё до 11 :(
dead_rat
Member

Повідомлення

l-m: 05.01.2022 19:20Фактично на 3 сезони та 20к км МТБ у мене пішло 70 євро за касету та 60 за 3 ланцюги = 130 євро.
Якщо катати в 1 ланцюг, то знадобилось 4 комплекти по 70+20 = 90 * 4 = 360 євро, зекономлено 230.
І це ще касети дешеві беру.
Ничего подобного, во втором случае кассета уйдёт под замену только после трёх цепей.

Никто после одной цепи кассету не меняет, если докатывать её до 0.75 износа, а не пока не проскакивает.

Так что ты мог три года просто менять цепь в конце сезона и результат был бы тот же. Максимум, в конце цепь бы снашивалась быстрее и на третий год ушло бы две.
Этого три года онанизма тремя цепями ради теоретически возможной экономии одной цепи за 20 баксов.

Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
Hotspur: 05.01.2022 19:23смешной анекдот. сходи к хорошему механику он тебе расскажет, перестанешь глупости писать
Тебя послушать - себя обмануть.

Цепь меняется, когда растянется на 0.75.
После трёх цепей желательно сменить кассету. Вот и весь сказ.
Востаннє редагувалось 05.01.2022 19:53 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти