Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
Deadpool
Member

Повідомлення

DuckRider о каком обьеме идет речь? 4 или 8 грам?
арктик на форуме взять, у Алексея вроде орига, паленки не замечено.
поискать гелид-екстим.
leif
Member

Повідомлення

Deadpool: 26.12.2021 19:46осяжну користь, я бачу на картах, 2080ті+1080ті плюс проц
не маю жодного сумніву, це максимально доречне використання рідинного охолодження :up: :up: особливо взимку :)

але будьмо реалістами, "друк грошей" на відеокартах не може тривати вічно. а задіяти після майнінг-колапсу свій комп в якусь справу, що потребуватиме так само як в майні кочегарити карту годинами, зможуть без перебільшень одиниці вчорашніх майнерів. і зібрана під майн рідинна СО, може через пів року, а може через 3 тижні (в майнінгу ніколи не вгадаєш) перетворитись на непотрібну з практичної точки зору людині забавку, перейшовши, знову ж таки, в розряд дорогих прикрас. розповсюджену потребу серед деяких фанатів СВО грати в іграшки без звуку в колонках\навушниках, насолоджуючись тишею\хатніми звуками, я не можу сприймати серйозно
Востаннє редагувалось 26.12.2021 20:27 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

Deadpool: 26.12.2021 20:21 DuckRider о каком обьеме идет речь? 4 или 8 грам?
поискать гелид-екстим.
Можно профиль Алексея?
Dark-seer
Member

Повідомлення

DuckRider: 26.12.2021 20:26
Deadpool: 26.12.2021 20:21 DuckRider о каком обьеме идет речь? 4 или 8 грам?
поискать гелид-екстим.
Можно профиль Алексея?
Тут точно не подделка
memberlist.php?mode=viewprofile&u=7705

Отправлено спустя 42 секунды:
leif: 26.12.2021 20:25розповсюджену потребу серед деяких фанатів СВО грати в іграшки без звуку в колонках\навушниках, насолоджуючись тишею\хатніми звуками, я не можу сприймати серйозно
А зря мы с Саней именно такие :gigi:
Deadpool
Member

Повідомлення

leif: 26.12.2021 20:25особливо взимку
влітку ще краще результат) бо працює кондеціонер :laugh:
для не тривалих навантажень і повітря норм, але якщо говорити про рендер/майнинг/тривалі ігрові сесії по 4 години, то безальтернативно, сво не контриться в плані відсутньості тротлінгу, показникам гарних частот тривалий час (роками) та рівні шуму, особливо на тривалих навантаженнях.
Ну і варіанту придбати карту подешевше в плані охолодження, і на фулку ставити її за ту різницю в ціні що доводиться платити для гарного охолодження. :dontknow:

влітку, без кондеціонеру, що р9 290, що гтх 980, що 1080ті, в мене з 30гр в кімнаті, виходили далеко за 80градусів і оберти були 2к+. СВО довляє ігнорувати подібні проблеми :D
а коли ще добавляєм кондей, то взагалі все збс по умовам для ПК та людей що потіли раніше за ним :beer:

Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
DuckRider: 26.12.2021 20:26Можно профиль Алексея?
Dark-seer: 26.12.2021 20:35Тут точно не подделка
memberlist.php?mode=viewprofile&u=7705
уже скинули. у него тема в барахолке в закрепе.
l-m
Member

Повідомлення

якщо тут підняли тему корпусів, може раптом порадите якийсь невеличкий, але щоб 420 згори влазило :)
leif
Member

Повідомлення

l-m: 26.12.2021 20:49невеличкий, але щоб 420 згори влазило
потужний запит :laugh: не думаю, що такий існує. під 360мм чимало доволі компактних варіантів, а от під 420 ні
Deadpool
Member

Повідомлення

leif: 26.12.2021 20:25але будьмо реалістами, "друк грошей" на відеокартах не може тривати вічно.
Це і так зрозуміло, це лише приємний бонус, та можливіть. Можливість заволодіти +/- сучасною картою. А то так би і некрофілив р9 290сті та гтх 980ті :lol: :lol: :lol:
Наразі в мене є пара прекрасних карт, для себе та дружини, під наші два ПК.
А самий прикол, що зараз, так як в мене 3х360 і 1х280 радіатори на двух ПК, то доволі гарне опалення виходить постійне, що навіть дозволило зменшити витрати в порівнянні з минулим зимнім сезоном. рахунок складає 1300-1500грн. В минулому опілювальному сезоні, коли кочегарив 2квт обігрівачами, то було 1800-2500грн...
Більше того. дружина працює з дому, монтаж відео/фото/звук. Власне потужності ГПУ вона завжди, і до цього року споживала для роботи.

Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
l-m: 26.12.2021 20:49може раптом порадите якийсь невеличкий, але щоб 420 згори влазило
невеличких неіснує. :(
l-m
Member

Повідомлення

leif
Deadpool
мені щось так й здалось)
дякую, зекономив грошей значить :gigi:
Deadpool
Member

Повідомлення

l-m: 26.12.2021 21:02дякую, зекономив грошей значить
є за дорого, ну і точно не маленькі. зазвичавй якщо наверх стає 420, то спереді як мінімум теж 420тий або 480тий лізе. Ну явно далеко від компактності)
WakeMe
Member

Повідомлення

leif: 26.12.2021 20:25зібрана під майн рідинна СО, може через пів року, а може через 3 тижні (в майнінгу ніколи не вгадаєш) перетворитись на непотрібну з практичної точки зору людині забавку, перейшовши, знову ж таки, в розряд дорогих прикрас
Ну вот в играх, киберпук мою 3070 на воздухе кочегарил до 76 градусов на ультрах, при том что эфир грел до 56 всего. На воде киберпук -40 градусов. Бесполезно? :)
leif
Member

Повідомлення

WakeMe: 26.12.2021 22:11Ну вот в играх, киберпук мою 3070 на воздухе кочегарил до 76 градусов на ультрах
це з яким конфігом вентилів на карті\в корпусі? у мене карта зараз через годину в КП2077 прогрівається до 72 градусів по чіпу, при корпусних вентилях на 750об\хв. це звичайно кожен для себе вирішує, я не нав'язую свою точку зору. мені вдавалось так підбирати корпус і виконання карти щоб вона не була шумною і довго працювала на повітрі. єдине що 1080ті була модифікована 120-ками замість штатного кожуху, які крутились мало не на ~1000 об\хв максимум і при цьому карта як раз грілась до 68-70 градусів, пропрацювала вона так з 2017 по 2021, бустила в останні місяці як в перший день, яка тоді проблема від температури 70?

на супрімі 3080ті навіть кожух не треба знімати і 120-ки ліпити, і так все більше ніж влаштовує по шуму. температури 72-73по гпу мене не лякають як і 82 по пам'яті
odessitmws
Member

Повідомлення

3060ti 57-58 градусов на фул загрузке на минимальных 1200 оборотах частота 1860 правда
в киберпуке
WakeMe
Member

Повідомлення

leif: 26.12.2021 22:28це з яким конфігом вентилів на карті\в корпусі?
Из коробки, корпусные ~800-1000. Со своими настроенными курвами вертушек и напряжений на карте 70 градусов. Оно та да, ничего страшного, у меня 1080 на воздухе тоже 3 года отлично жила. Но как попробуешь фуллкавер, потом на это смотришь как на дикость какую-то :)
впринципе собрать нормальный фуллкастом, на проц и карту, можно в баксов 500 влезть легко, на фоне текущих цен на железки это не деньги за возможность поковыряться в водяном конструкторе и повысить чсв :D

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
odessitmws
С ртх без длсс?
pixels
Member

Повідомлення

Ну ви, так дивись, і мене зацікавити)) Але це господарство обслуговувати потрібно, я так розумію, ще й встановити - великий виклик кривим рукам.
odessitmws
Member

Повідомлення

WakeMe: 26.12.2021 22:45С ртх без длсс?
без длсс... с ртх 58-59
pixels
Member

Повідомлення

Хтось знає, чи можна якось це віконце вимкнути, щоб не з'являлось? Доволі часто ТВ підключаю/відключаю, заважає
222.jpg
Deadpool
Member

Повідомлення

leif можливо таки гарні умови. Тому як у нас угожай прям з тим виходом 3090/3080. карти по 100гр попамяті, всі.
Більше того, ті хто їх придбав, зазвичай бажають ще різницю ціни повернути копалкою.
Власне тут то і засада-засад. Трагедія-трагедій.
Хто ж захоче ганяти карту за 100к грн з температурами коли вона тротлить від перегріву як чіпа, так і памяті, або чім ще норм, а памяті уже вішається.
А так, поставив воду, і юзай як душенька побажає. Хоч розгони, хоч бенчі, хоч копалка. :laugh:

Є і ті хто для монтажу у нас таке збирали, бо двухголові материнки, і по парі карт висить.

В цілому, карти не у всіх нові, багато хто на паскалях. Картам вже 5 рік. багато з них вже не тримають того розгону при певному вольтажі, чи то після майнерів вони, чи то самі СО невдалі, бо раніше виробникам було пофіг на контроллери памяті та її охолодження. Але факт. З роками, частоти все нижчі, а вольтаж накидати потрібно. Хто захоче карті продовжити життєвий цикл, то вода дуже гарний вихід. Особливо з гарячими картами нового покоління.

Так що тут можу лише одне констатувати. СВО все більше проникає в ваші ПК, вже АІО стали нормаю для проца. А Кастомів лише більшає. :rotate:
leif
Member

Повідомлення

Deadpool: 27.12.2021 02:16Тому як у нас угожай прям з тим виходом 3090/3080. карти по 100гр попамяті, всі.
тротлінг починається на 110. і це все про майнінг, на FE або дешман-версіях, в душному корпусі 20-річної давнини, скоріше про 3090 у якої пам'ять з обох боків і т.д.. не буває на цих картах настільки високих температур в іграх, якщо руки принаймні приблизно ростуть з правильного місця: читаю англомовні форуми, та й тут у нас декілька власників на форумі відписалось в гілці по 3080ті: температури пам'яті 80-90, але там далеко не у всіх корпус підходить під 400-вт карту. що теж дивно: карту за 2-3к купити можна, а корпус за 180-200 баксів вже ні :-/ чому так — не зрозуміло.

якщо комусь легше витратити 500-1000 доларів на кастом ніж розібратися як працює залізо, як його налаштувати, підібрати корпус\карту під свої запити — можна збирати і воду, це особиста справа.

я сам воду зберу зовсім не з раціональних міркувань, а щоб довести незнайомим людям в інтернеті, що я можу розігнати залізо краще за них :lol:
Deadpool: 27.12.2021 02:16Є і ті хто для монтажу у нас таке збирали, бо двухголові материнки, і по парі карт висить
це буквально одиниці людей, для них є сенс, якщо прям компи крутять з ранку до ночі такі завдання. але якщо вже у тебе стільки роботи, то грошей у тебе норм, компи дуже дорогі і там вартість СВО це смішна сума у порівнянні з загальною вартістю. зовсім інша історія, я від початку цього обговорення кажу про домашнього гамера або гамера-дизайнера типу мене, бо решта це 1% всіх юзерів

це, як на мене, золоте правило СВО: збирати тільки тоді коли по залізу вже топ і ти отримав все що хотів.
інакше це якісь доволі дивні понти: "я граю в топовій тиші, але фпс\продуктивність далеко не топова" :-/ мені таке не зрозуміло, але це знову ж таки справа особистих вподобань, тут немає простору для суперечки, імхо. тільки для представлення свого особистого погляду на СВО
odessitmws
Member

Повідомлення

leif: 27.12.2021 11:31інакше це якість доволі дивні понти: "я граю в топовій тиші, але фпс\продуктивність далеко не топова" мені таке не зрозуміло, але це знову ж таки справа особистих вподобань, тут немає простору для суперечки, імхо. тільки для представлення свого особистого погляду на СВО
ты не понимаешь, это конструктор для взрослых ;)
+ эстетика и 1 раз вложился и юзаешь без ограничений (опять же можно и по дешману собрать)
а так да лишние 1к баксов потратить в видяху классом выше но с норм охладом на никеле (что бы посадить на жм)
вон у меня 3060ти держит 1860 при 0,83 ледяная на минимальных оборотах вентиля, а можно еще сильней зажать
а с процом еще проще обстоят дела
Закрито