брал баллон с краской как то, цена 35 евро, хватило на полную деталь (крыло т5). распылитель регулируемый, отвердитель внутри.Rabbit-kms: ↑ 12.12.2021 22:32только не с баллончика задувал сам
Новини
Останні статті і огляди
Автотема: всё из мира авто-мото
-
Hells Angels
Member
-
Scoffer
Member
По информации Drive, Toyota перевела ранее доступную водителям опцию удалённого зажигания с брелока на подписку Remote Connect. В случае установки аудиопакетов Audio Plus или Premium Audio данной опцией по удаленному заводу двигателя можно пользоваться бесплатно 3 или 10 лет, соответственно. В остальных случаях подписка Remote Connect будет стоить $8 в месяц или $80 в год.
-
mgerchik
Member
хорошо когда у машины цвет простойHells Angels: ↑ 12.12.2021 23:26брал баллон с краской как то, цена 35 евро
-
Hells Angels
Member
ага очень простой цвет, по фольцу reflex silver, хуже наверное ничего нетmgerchik: ↑ 13.12.2021 13:02хорошо когда у машины цвет простой
-
mgerchik
Member
да куча плохих цветов есть)) но раз вам зашло покрашенное с баллончика, то супер)Hells Angels: ↑ 13.12.2021 15:16ага очень простой цвет, по фольцу reflex silver, хуже наверное ничего нетmgerchik: ↑ 13.12.2021 13:02хорошо когда у машины цвет простой![]()
потому что на мой Metallic Sand оф. (золотистый) даже не видел таких аэрозолей
-
Hells Angels
Member
mgerchik то не просто баллончик с краской, а своего рода мини-краскопульт, баллон чисто як болванка для этого дела 
-
tcpdump
Member
Знач, станом на 2 роки тому - 6к гривень ремонт бампера після удару - запайка тріщини з використанням армування + перекраска всієї деталі. Робили по каско, але акт виконаних робіт мені дали, бо я ще датчики парктроніка попросив пофарбувати, і трохи доплачував за зняття-установку переднього бампера. скажу чесно, не знаю який там порядок цін на бампери, але підозрюю що за ці ж гроші можна взяти новий FPS і пофарбуватиRabbit-kms: ↑ 12.12.2021 22:32Ага цену куска пластика помнишь, а за сколько покрасили не помнишь
-
anatolikostis
Member
довольно интересный канал сам по себе.
-
SergN
Member
anatolikostis
А какой смысл в этом эксперименте, кроме контент-мейкинга для "этих ваших интернетов"?
А какой смысл в этом эксперименте, кроме контент-мейкинга для "этих ваших интернетов"?
-
anatolikostis
Member
ну я вообще думал, что фрам - какой-то середнячек, а кнехт/мале - оказались китайщиной, которую теперь буду обходить их стороной.
-
Scoffer
Member
anatolikostis
Будеш брати фірмові тойотівські?
Будеш брати фірмові тойотівські?
-
Nic_Roman
Member
Народ привіт. Хтось користується ева ковриками? Користуюся звичайними. Під моїми ногами мокро. Може щось порекомендуєте. Які конкретно нормальні. Кажуть що ті ева тримають то все
Як швидко ту воду висушити без розборки?
Як швидко ту воду висушити без розборки?
-
mumu
Member
Гумові ковші на зимову погоду the best, головне під свою модель брати і з високим бортом.
Про ева у декого чув нарікання, шо малоефективні. І навіть заважати можуть. Може в них так були пошиті, не знаю.
Про ева у декого чув нарікання, шо малоефективні. І навіть заважати можуть. Може в них так були пошиті, не знаю.
-
SergN
Member
Найкраще в цьому випадку показали себе так звані "3D". Ну тобто з фізичними бортами. Їм для утримування бруду/води не треба ніяких сот, як в тій Еві.
Найприємніше, коли зверху типу ворсові, а знизу - водонепроникний матеріал. В результаті виходять всесезонними.
Найприємніше, коли зверху типу ворсові, а знизу - водонепроникний матеріал. В результаті виходять всесезонними.
-
Nic_Roman
Member
mumu
В мене комплекні гумові аля в салоні дали бонусом. Начитався про ево...SergN
Бачив 3д вони виглядають мені ніяко, може не на ті дивився є фото?
В мене комплекні гумові аля в салоні дали бонусом. Начитався про ево...SergN
Бачив 3д вони виглядають мені ніяко, може не на ті дивився є фото?
-
SergN
Member
Ну ось приклад з інету:Nic_Roman: ↑ 16.12.2021 16:50Бачив 3д вони виглядають мені ніяко, може не на ті дивився є фото?
- спойлер
(шукав невеличку картинку, щоб форум не загромаджувати)
-
mumu
Member
о, то я якраз про 3Д(не знав, що вони так називаються) казав типу

якщо дуже швидко треба посушити салон, то на автомийках роблять. Або прибрати що зверху лежить і в гаражі вентилятором не гарячим повітрям на пару годин або ніч залишити в залежності від кількісті води, лишню вимочити по можливості.
якщо дуже швидко треба посушити салон, то на автомийках роблять. Або прибрати що зверху лежить і в гаражі вентилятором не гарячим повітрям на пару годин або ніч залишити в залежності від кількісті води, лишню вимочити по можливості.
-
Nic_Roman
Member
mumu
Ці менше більше не погані
Відправлено через 42 секунди:
Може проще на максилалку обдув на годину в ноги?
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Для моєї з такими великими бортами як на фото немає...
Ці менше більше не погані
Відправлено через 42 секунди:
Може проще на максилалку обдув на годину в ноги?
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Для моєї з такими великими бортами як на фото немає...
-
SergN
Member
Nic_Roman: ↑ 16.12.2021 17:02Може проще на максилалку обдув на годину в ноги?
Краще купити пачку солі і покласти на ніч на мокру поверхню, нехай вологу вбере в себе. Але якщо на мийці це вміють робити краще, то варто звернутися.
-
Scoffer
Member
Ага, солі. Мало корозії в авто?
Якщо сильно треба нетермічно обсушити, то сілікагель.
Можна промисловий. Можна з ароматизаторами, котрий продається як наповнювач для кошачих туалетів
Якщо сильно треба нетермічно обсушити, то сілікагель.
Можна промисловий. Можна з ароматизаторами, котрий продається як наповнювач для кошачих туалетів