Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
DuckRider
Member
leif: ↑ 14.12.2021 12:11 можу взагалі весь зоопарк мишей сфоткати, з corsair dark core SE, Master MX 2 і навіть lachesis 5600dpi родом з 2010го, яка досі відмінно працює
- спойлер
-
Hells Angels
Member
блин почему нету в мышах такой же фигни как с компами, сенсор один, клики другие, скролл третий и корпусу лет 10 
-
DuckRider
Member
Мышь, чтоб выделяться в офисе среди "черни"leif: ↑ 14.12.2021 12:16 DuckRider
там за інше платиш, бо миша для інших цілей. не пам'ятаю скільки за master 2s віддав, десь 100$, виправдано абсолютно
-
Sanьka
Member
leif: ↑ 14.12.2021 12:16там за інше платиш, бо миша для інших цілей.
Sanьka: ↑ 14.12.2021 12:11Да он троллит, забей
-
DuckRider
Member
Да возьми уже нормальную мышь, хотя бы на 3310, на мх же сенсор такой, что в героев даже играть сложноSanьka: ↑ 14.12.2021 12:24leif: ↑ 14.12.2021 12:16там за інше платиш, бо миша для інших цілей.Sanьka: ↑ 14.12.2021 12:11Да он троллит, забей
Отправлено спустя 5 минут 3 секунды:
Ну и ладно, пойду тогда напишу в выборе монитора, что их мси гвно
-
Sanьka
Member
Ты лучше напиши что ЙЯма гвно 
-
leif
Member
насправді все крім лачехи треба викинути. лачеху залишу як свою першу мишу, що позиціонувалась виробником як ігрова, на згадкуDuckRider: ↑ 14.12.2021 12:21Тоже мусор на полке копишь?
мишкою це зробити важкувато, ні? в офісі інші понти прокатують зазвичайDuckRider: ↑ 14.12.2021 12:23Мышь, чтоб выделяться в офисе среди "черни"
не настільки все погано, у тебе просто інші стандарти та вимоги. я от зараз дістав мастера 2с (сорі, щось він сильно брудний якийсь): натискаю кнопку "надіслати" цим мишаком, жити можна, якщо з іграшок у тебе герої 3. але з інтелімаус порівнювати це десь на рівні "трактор vs мотоцикл"DuckRider: ↑ 14.12.2021 12:30на мх же сенсор такой, что в героев даже играть сложно
-
DuckRider
Member
Топ за свои деньги*
*сумма не должна превышать одну стипендию учащего в техникуме heidfeld
-
Hells Angels
Member
-
pixels
Member
як краще стати бетатестеров він11, натиснути кнопку "оновити до він11" чи краще завантажити образ ?
-
Sanьka
Member
такpixels: ↑ 14.12.2021 21:47 чи краще завантажити образ ?
-
murzik
Member
а сюди можна посилання на петицію залишити для бажаючих підтримати її? набридли свині в суспільстві. потрібно з ними щось робити .
-
odessitmws
Member
murzik
в теории да, если не на тему политики
в теории да, если не на тему политики
-
murzik
Member
odessitmws
Петиція проти свиней
цікавить думка інших. я вважаю це класно, коли людина за те, що викидає сміття на землю, 4-8 годин поприбирає там де живе або в іншому місці, якщо це місто Київ, наприклад, з харчуванням, забезпеченням умов для прибирання та благоустрою. І впевнений, що наступного разу вже не буде. У мене за місцем проживання просто жесть зі сміттям. На тисячу людей 20 свиней, а в свинарнику всі.
Петиція проти свиней
цікавить думка інших. я вважаю це класно, коли людина за те, що викидає сміття на землю, 4-8 годин поприбирає там де живе або в іншому місці, якщо це місто Київ, наприклад, з харчуванням, забезпеченням умов для прибирання та благоустрою. І впевнений, що наступного разу вже не буде. У мене за місцем проживання просто жесть зі сміттям. На тисячу людей 20 свиней, а в свинарнику всі.
-
DuckRider
Member
Выглядит как голос эмоций, а не разумаmurzik: ↑ 14.12.2021 22:16 odessitmws
Петиція проти свиней
-
Sanьka
Member
Вы не подпишите мою петицию?
-
Hells Angels
Member
Sanьka когда реальное имя Андрей но на форуме Санька 
-
DuckRider
Member
Положи кота обратно на пол!Sanьka: ↑ 14.12.2021 23:03 Вы не подпишите мою петицию?
-
leif
Member
* створюю петицію, щоб хуанг знизив ціни на відеокарти, а якщо не знизить, то нехай
на виправні роботи 
без права грошого відкупу
-
murzik
Member
DuckRider
так і є. але чим погана ідея? люди будуть свідомі в плані поводження зі сміттям. але без участі поліції це не має сенсу. хочеться вже, нарешті, порядку у всьому. у нас такий смітник, і єдиний спосіб це відловлювати і бити свиней. інший варіант - громадські роботи. поваги до таких свиней не має, а от вони чомусь да навчаться. думаю десб закордоном така практика є. громадські роботи у нас застосовуються до засуджених, тут потрібно зміни в законодавство, щоб було поття "суспільно корисні роботи" "роботи з благоустрою" і т.д.
Отправлено спустя 55 секунд:
виправні - Правопорушник працює за своїм місцем роботи, а з його заробітної плати власник установи чи організації, де правопорушник працює, провадить відрахування в дохід держави.
громадські - полягає у виконанні засудженим у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт,\
в сучасному суспільстві не діє публічне призріння, засудження, осором. всім побую. алкоголіки, курящі - що з нимх взяти і як словами донести думку? та ніяк, лише фізична сила або закон. От попрацює на свіжлму повітрі і усвідомть.
так і є. але чим погана ідея? люди будуть свідомі в плані поводження зі сміттям. але без участі поліції це не має сенсу. хочеться вже, нарешті, порядку у всьому. у нас такий смітник, і єдиний спосіб це відловлювати і бити свиней. інший варіант - громадські роботи. поваги до таких свиней не має, а от вони чомусь да навчаться. думаю десб закордоном така практика є. громадські роботи у нас застосовуються до засуджених, тут потрібно зміни в законодавство, щоб було поття "суспільно корисні роботи" "роботи з благоустрою" і т.д.
Отправлено спустя 55 секунд:
громадські роботи НЕ є виправні. та й громадські звучать гучно, потрібно більш просто - роботи з благоустрою та прибиранняleif: ↑ 14.12.2021 23:11 * створюю петицію, щоб хуанг знизив ціни на відеокарти, а якщо не знизить, то нехайна виправні роботи
без права грошого відкупу![]()
виправні - Правопорушник працює за своїм місцем роботи, а з його заробітної плати власник установи чи організації, де правопорушник працює, провадить відрахування в дохід держави.
громадські - полягає у виконанні засудженим у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт,\
в сучасному суспільстві не діє публічне призріння, засудження, осором. всім побую. алкоголіки, курящі - що з нимх взяти і як словами донести думку? та ніяк, лише фізична сила або закон. От попрацює на свіжлму повітрі і усвідомть.
Востаннє редагувалось 14.12.2021 23:20 користувачем murzik, всього редагувалось 3 разів.