Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
pixels
Member

Повідомлення

В длсс більше бісить не мило (з 2к в 4к його не дуже багато), а бісять усулякі артефакти типу "зламаних" вертикальних чи горизонтальних ліній при русі, або деякі незрозумілі візерунки по краям екрану , це схоже на артефакти уалавнялки в ТВ. Без мильца, звичайно, цього всього нема
Sanьka
Member

Повідомлення

ПС3 умела в ДЛСС когда это еще не было мейнстримом
Зображення
leif
Member

Повідомлення

pixels
в 1080п і 1440п мило, в 4к артефакти. навіщо було автору новини закидати 100% маркетингове формулювання "мінімальна шкода якості зображення" на залізячному сайті, де чимало людей таки бачили на власні очі який там мінімальний вплив. це трохи не солідно, треба було писати як є. але воїни кожанко-поклонники такого віровідступницства видно не терплять, у них длсс дає безкоштовну продуктивність без жодних "але" :laugh:
Sanьka
Member

Повідомлення

ИМХО длсс надо когда у тебя 30 кадров не выжимает. И тогда ты понимаешь что лучше ДЛСС чем меньше 30к/с

Но Герои 3 я бы не портил галимым ДЛССом, лучше помощнее карту купить.

Отправлено спустя 44 секунды:
Кстати как потратить ту Зе1000грывень на билет Пола Ромеро?
leif
Member

Повідомлення

Sanьka: 08.12.2021 18:53на билет Пола Ромеро
гарна ідея, до речі :up:
pixels
Member

Повідомлення

Як на мене, нічого страшного в мильці чи артефактах длсс нема, на загальну картину це мало впливає, якщо не зациклюватись
leif
Member

Повідомлення

pixels
я в 2к не грав би в кіберпанк з ДЛСС нехай би він давав +300 фпс, аж настільки з ним неприємна картинка, а без ДЛСС — шикарна
pixels
Member

Повідомлення

leif: 08.12.2021 18:55 pixels
я в 2к не грав би в кіберпанк з ДЛСС нехай би він давав +300 фпс, аж настільки з ним неприємна картинка, а без ДЛСС — шикарна
не знаю, не грав в нього

Відправлено через 29 секунд:
Sanьka: 08.12.2021 18:53 Кстати как потратить ту Зе1000грывень на билет Пола Ромеро?
там тільки на квартал можна витратити

Відправлено через 28 хвилин 16 секунд:
leif
В хорайзен плануєш з джойстика грати?
Sanьka
Member

Повідомлення

Парни, такая проблема.
Моя винда 10 ЛТСЦ 1809 поймала какую то обнову. После обновы раб стол не подгружается а экран начинает мигать. И ничего, никакая перезагрузка не помогает.
Восстановил с точки восстановления. Но это же временное решение пока опять не подсосет ту обнову

Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
pixels: 08.12.2021 19:30В хорайзен плануєш з джойстика грати?
У меня кстати есть Хорайзен. Раздавали нашару в ПС Сторе как ковид акция.
так же нашару получил Ratchet & Clank™ . Очень классная мультяшная графика, просто бомба.
Барбарис
Member

Повідомлення

Sanьka, поддержка закончилась - для нее не выпускают, кажется. Теперь вроде как уже 20H2, может какое-то обновление от более новой версии.
leif
Member

Повідомлення

pixels: 08.12.2021 19:30В хорайзен
бачив в оглядах, що там з луку треба стріляти, відповідно цілитись, тому не знаю. спробую принаймні, все ж таки мультиплатформа, розроблялось під такий контролер
l-m
Member

Повідомлення

pixels: 08.12.2021 18:54 Як на мене, нічого страшного в мильці чи артефактах длсс нема, на загальну картину це мало впливає, якщо не зациклюватись
Тут яка річ. Часто можна просто налаштування трохи знизити, та отримати більше фпс з меншою втратою якості ніж від длсс.
Я просто взагалі не розумію коли викручують налаштування на ультра супер мега з променями, а потім беруть та вмикають миловарню :facepalm:
Просто з ультра знижуєш до вері хай, та різницю у якості знайти важче ніж з длсс.
Длсс то вже засіб екстреного порятунку, коли опції у грі покрутив, а все одно фпс мало. А його деякі сприймають як якусь магію що безплатно ту ж якість дає.
WakeMe
Member

Повідомлення

leif
Большинство любителей длсс видели его только на ютюбе, т.к. свои паскали все продали и сидят год на затычках в ожидании мсрп на 3ххх серию :lol: А на ютюбе ничего не понятно, он таки жопит качество видео всех до одного уровня и кажется что нет никакой разницы - длсс или нативная картинка. Я как первый раз включил этот длсс сразу написал что помойка бесполезная с мылом, брызгающим из одного места хуанга :laugh:
Sanьka
Member

Повідомлення

Барбарис: 08.12.2021 20:04Теперь вроде как уже 20H2, может какое-то обновление от более новой версии.
Так и сделаю. На выходных поставлю новую, там это все барахло должно уже по умолчанию быть и нормально работать.
l-m
Member

Повідомлення

WakeMe
а якщо ще дивитись ті порівняння на мобілочці в 720р, то може длсс ще й гарнішим здасться)

Хоча для 4к що длсс, що фср на найякісніших налаштуваннях зазвичай працюють добре.
Але то тільки тому, що монітори мають малу діагональ з високим дпі, яке вже надмірне в іграх для звичайного зору. Тому деяке зниження реального дпі картинки не помічається, а масштабує воно з 2560*1440 до 4к краще ніж сам монітор. Але якщо вивести на 55", то знову починає пахнути миловарнею)
pixels
Member

Повідомлення

l-m: 08.12.2021 20:07
pixels: 08.12.2021 18:54 Як на мене, нічого страшного в мильці чи артефактах длсс нема, на загальну картину це мало впливає, якщо не зациклюватись
Тут яка річ. Часто можна просто налаштування трохи знизити, та отримати більше фпс з меншою втратою якості ніж від длсс.
Я просто взагалі не розумію коли викручують налаштування на ультра супер мега з променями, а потім беруть та вмикають миловарню :facepalm:
Просто з ультра знижуєш до вері хай, та різницю у якості знайти важче ніж з длсс.
Длсс то вже засіб екстреного порятунку, коли опції у грі покрутив, а все одно фпс мало. А його деякі сприймають як якусь магію що безплатно ту ж якість дає.
Це так, але в кожному випадку треба порівнювати і дивитесь. Я не фанат, хоча подивитись як працює цікаво.
leif
Member

Повідомлення

WakeMe: 08.12.2021 20:07 А на ютюбе ничего не понятно
саме в цьому я думаю основна проблема: маркетологи нахвалювали як могли, емейзінг ікспірієнс оце от все, потім в оглядах теж чимало де похвалили трохи більше ніж воно того заслуговує. все, хом'яки вже впевнені, що там все тіп-топ, люто мінусують незгодних

промені теж на ютубі особливо не роздивишся, оскільки промені це не про текстури, а про освітлення\тіні\поверхні, прикол від RTX саме "інтерактивний" так би мовити. тобто відчути в чому покращення можна, коли технологія працює саме в залежності від твоїх власних рухів, поворотів камери тощо. тоді ти розумієш, що воно все набагато більш "живе" ніж без РТХ і це таки нормальний бонус до гарної графіки

Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
але тут кожен другий експертно вирішив, що від променів однозначно менше користі ніж від physx і взагалі вони не потрібні
DuckRider
Member

Повідомлення

В движении как раз ртх отражения ни чем не лучше чем отражения в дестини 2 :gigi:
Нужно стоять с лупой и разглядывать, чтоб постоянно замечать, что отражение на полу не под тем углом

Отправлено спустя 4 минуты 37 секунд:
leif
Member

Повідомлення

DuckRider
оце хтось сьогодні вчергове написав про непотрібність РТХ, я одразу пішов в кіберпанку вимкнув промені, пробігся трохи містом, а потім увімкнув знову і пробігся там же. відверто не знаю куди і як треба дивитись, щоб не помітити в чому прикол або сказати, що це "майже не впливає на сприйняття іграшки" ¯\_(ツ)_/¯
WakeMe
Member

Повідомлення

leif: 08.12.2021 20:24промені це не про текстури, а про освітлення\тіні\поверхні
Тут тоже засада. Если ты понимаешь как должны в жизни работать тени, поверхности под разным цветным освещением и т.д., то лучи в игре сразу радуют. А если вот как мои знакомые ничего не понимают, я им скрины показываю, они в глаза долбятся и в упор ртх не видят :laugh: А потом лучи не нужны :dontknow:
Закрито