Всім добра, комради.
Прошу поради у виборі комплекту клавомиші(комплект тому щоб був один свисток), або клави і миші(якщо вже нема нормальних комплектів).
Проблема така: іноді граюсь в ігри на ТВ, для цього придбав два юсб-подовжувачі для клави і миші. Все влаштовує, окрім, звісно, проводів. Якщо при роботі з ПК вони поховані не напрягають, то пляски при налаштуванні ігрового місця під ТВ вже піднабридли до печінок. Відповідно шукаю щось безпровідне.
Що граю - танки/сталкер/гонки/інше десь в пропорції 60/30/5/5.
Провідні в мене - миша Bloody q80 і клава Hator rockfall evo tkl. Ніякого негативу до них, все влаштовує (хоча і на найдешевших мембранках і мишах спокійно грав без претензій).
Що маю/мав із безпроводу - є дешева миша макстер для тв-приставки - втрачає сигнал, тобто дешева периферія не підійде і була клава рапу2710, здається нормальна але для ігор я її не використовував, тому, можливо, і не бачив можливих проблем.
Що хочу - звісно хочеться дешево і якісно та розумію, що це неможливо, тому шукаю щось якісне за розумні гроші, максимально 3-4 тисячі але чим дешевше тим краще.
Вимоги:
1. Щоб не було частої неіграбильної втрати зв'язку(обов'язково), якщо раз на день десь щось глюкане то не катастрофа.
2. Розмір - щось невелике(але з ефками), щоб ховати в тумбу під ТВ(не обов'язково).
Поки що розглядаю такі варіанти від дешевих до дорогих:
Logitech MK240 Wireless Combo Black
RAPOO 9300M Wireless Black
Logitech MK540 Advanced
Dell KM7120W Multi-Device Wireless Keyboard and Mouse
Якщо буду брати окремо з дорожчих варіантів, то щось типу Bloody R80/Basilisk X/G305/SteelSeries Rival 3 + GK61/Keychron K8/Hator Skyfall Hex.
Дякую за поради.