Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
7mindfields
Member
Название модели сильное конечно
-
pixels
Member
Мне простіше там взяти, бо якщо тут ще переправити їх туди, а це ще гроші. Там хоч і переплата, і комісія бариг...
https://steelsmart.shop/offer/f57b50a2- ... 54b596d24/
А що на рахунок таких?
Я там йому ноут та телефон купляв. Те, що тут міг взяти за 1100, там з урахуванням націнки , та комісій більш ніж 1300 стало
https://steelsmart.shop/offer/f57b50a2- ... 54b596d24/
А що на рахунок таких?
Я там йому ноут та телефон купляв. Те, що тут міг взяти за 1100, там з урахуванням націнки , та комісій більш ніж 1300 стало
-
Sanьka
Member
pixels
бро, не кидай эти блевотные ссылки
бро, не кидай эти блевотные ссылки
-
Spiryt
Member
УлыбнулоКомпания "Steelsmart" — успешный, динамично развивающийся проект на рынке компьютерной техники Донецкой Народной Республики.
-
pixels
Member
Sanьka
Та я розумію, сам не захваті. А що робити...
Та я розумію, сам не захваті. А що робити...
-
Sanьka
Member
А не проще перекинуть племяшу денег на карту, а там сам пусть покупает что душе угодно?pixels: ↑ 30.11.2021 17:031 Surround Sound RGB Mystic Light Metal Construction Foldable Headband Design Gaming Headset
рвотный рефлексSpiryt: ↑ 30.11.2021 17:08Улыбнуло
-
pixels
Member
Spiryt
Це взагалі єдиний магаз, де хоч щось є.
А так там взагалі нічого нема
Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
Sanьka
Оно то можно. Но по перше, карти в нього нема, він малий. А мати давно в розлученні з моїм братом. Тож гроші точно ні. Друга прошу, щоб купив і передав.
Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
Sanьka
Оно то можно. Но по перше, карти в нього нема, він малий. А мати давно в розлученні з моїм братом. Тож гроші точно ні. Друга прошу, щоб купив і передав.
-
LostBoy
Member
Зато без биндер! (с)pixels: ↑ 30.11.2021 17:10 Spiryt
-
Spiryt
Member
pixels
Мало того, что там лютейший оверпрайс, так еще спонсировать кого-то в таких магазинах я б не стал. Лучше купить где-то у нас и отправить на НП в ближайший свободный город
Мало того, что там лютейший оверпрайс, так еще спонсировать кого-то в таких магазинах я б не стал. Лучше купить где-то у нас и отправить на НП в ближайший свободный город
-
Sanьka
Member
pixels
https://hotline.ua/av-naushniki-garnitu ... 8g-b1ua00/
Только для тебя и твоего племяша можно сделать за 800грн официал
https://hotline.ua/av-naushniki-garnitu ... 8g-b1ua00/
Только для тебя и твоего племяша можно сделать за 800грн официал
Востаннє редагувалось 30.11.2021 17:15 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
pixels
Member
Spiryt
Теж варіант. Але там є складнощі. Зараз все везуть через рашку, напрями туди роки не пускають, тож там і розцінки дикі. Це теж саме спонсорство по суті.
Теж варіант. Але там є складнощі. Зараз все везуть через рашку, напрями туди роки не пускають, тож там і розцінки дикі. Це теж саме спонсорство по суті.
-
LostBoy
Member
pixels
Spiryt дело говорит. Ты ж должен понимать, кого спонсируешь де-факто. Отправь в Волноваху/Марик, когда кто-то из резервации на свободную землю выезжать будет.
Spiryt дело говорит. Ты ж должен понимать, кого спонсируешь де-факто. Отправь в Волноваху/Марик, когда кто-то из резервации на свободную землю выезжать будет.
-
pixels
Member
LostBoy
Ви чи на Луні? Прямих шляхів нема туди.
Неможна так просто заїхати туди і виїхати. Карантин. Тільки через рашку
Ви чи на Луні? Прямих шляхів нема туди.
Неможна так просто заїхати туди і виїхати. Карантин. Тільки через рашку
-
LostBoy
Member
pixels
Я прекрасно знаю, как там сейчас дела обстоят с выездом, но я б туда ни копейки не слал. Не первой необходимости вещь. Одно дело, если лекарства надо было бы - там да, ситуация безвыходная, а наушники - ну, как-то без них жить можно. Там вообще привыкли уже жить без излишеств.
Я прекрасно знаю, как там сейчас дела обстоят с выездом, но я б туда ни копейки не слал. Не первой необходимости вещь. Одно дело, если лекарства надо было бы - там да, ситуация безвыходная, а наушники - ну, как-то без них жить можно. Там вообще привыкли уже жить без излишеств.
-
pixels
Member
Sanьka
Це гарно, але передати їх туди буде коштувати стільки ж скільки там взяти
Це гарно, але передати їх туди буде коштувати стільки ж скільки там взяти
-
Sanьka
Member
так племяш 3 классник, он то причем?LostBoy: ↑ 30.11.2021 17:19Там вообще привыкли уже жить без излишеств.
-
pixels
Member
LostBoy
В любому разі там життя продувжується і дітей там тіж самі потреби. Як зараз дитині без компа, смартфона і т.п. ? Якщо у батьків нема змогу купити, я можу допомогти
В любому разі там життя продувжується і дітей там тіж самі потреби. Як зараз дитині без компа, смартфона і т.п. ? Якщо у батьків нема змогу купити, я можу допомогти
-
Sanьka
Member
там походу то же что у нас было в 90-х.pixels: ↑ 30.11.2021 17:22Якщо у батьків нема змогу купити, я можу допомогти
Одно дело взрослые, но дети не при чем. Если есть возможность помочь, надо помогать!
-
pixels
Member
Sanьka
Так, приблизно так і є
Так, приблизно так і є