Scoffer: ↑
27.10.2021 00:44SergN
До чого тут твоя рулетка? Щоб зупинитись так як ти кажеш, в 0 за півметра до того як помне лонжерони, то мені лінь точно прискорення рахувати але там буде навскидку щось в районі 350G якщо з 60 км/год, і мені важко уявити що з тобою трапиться з таким прискоренням. А фантазія у мене є Скоріш за все просто розполовинить ременем. Та навіть якщо з 20 гальмувати за півметра буде десь в районі 10G мордою вперед. З такими прискореннями на винищувачах не літають.
Відправлено через 4 хвилини 43 секунди:
SergN: ↑ 26.10.2021 23:59
коли мова йде про абсолютну відстань?
На 25 сантиметрах час реакції натиснення на гальма вплине більше ніж гума. Ти просто несеш відверті нісенітниці. Тести подивись. Для когось же вони складені. Люди старались.
Одна справа на літній лишні 20 метрів по снігу, інша на всесезонках 20-30 сантиметрів.
О, вчергове нагнав тексту, і приписує самостійно вигадані нісенітниці іншим. Відомий почерк Scofferа в цій темі
Хто тобі казав, що за півметра треба з 60км/г зупинитися? Сам? Ну і якого приписувати свої фантазії іншим? Тебе тут вже всі, кому не лінь, на цій звичці ловлять. Не набридло? Скоро відповідний ярлик заслужиш.
Надумав оспорити фразу про відстань у см між бампером і лонжероном? Ну так дай пруф, сфоткай вже свого корча, де бампер віднесений на 3 метра вперед. Чи, може, в китайця лише задні лонжерони є. Ну ти ж розумієш, що тут самостійно треба достойну твоїх фантазій чухню придумувати у відповідь.
А на те, щоб проколоти бампер і дістати до радіатора, багато не треба, і далі так само через весь пластик до лонжеронів з датчиками удару.