COVID-19 | Коронавирус 2020

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Из-за распространения в Европе китайского коронавируса в Украине введен карантин по всей стране.

Его действие начнется с четверга, 12 марта 2020 года

- закрытие учебных заведений;

- запрещение массовых собраний более 200 человек. Это касается и спортивных мероприятий (которые могут проходить без зрителей) и культурных мероприятий;

- закрытие авиасообщения с некоторыми странами.
Истерим и сеем панику в комментариях ниже.

Hotspur:но пока все скорее очень неплохо чем очень плохо
(с)
Востаннє редагувалось 02.10.2020 17:46 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
tcpdump
Member

Повідомлення

Norbertano
так я не прошу штовхати ж, я прошу прямо сказати. розумію, що є з цим проблеми, це ок.
Norbertano
Member

Повідомлення

а ти недавно в інтернеті? не чув як називають тих хто розкидається направо і наліво різними твердженнями, але не може їх підкріпити?
я не африканец,который живет в Киеве, а сидит на африканском форуме и пишет про чемодан-вокзал
leif
Member

Повідомлення

Norbertano
я у Львові, якщо що :)
Norbertano
Member

Повідомлення

leif отсылка не к тебе
IvanCh
Member

Повідомлення

Norbertano: 04.10.2021 12:08 tcpdump ты сейчас отрицаешь рабство, это при том, что из людей сделали крепостных. Ни то, ни другое не относится с к возможности человека свободно распоряжаться своей жизнью
ще раз, рабство це коли абсолютно всіма аспектами раба відає рабовласник, від самого життя до того що і як йому робити.

У нас свобода вибору професії, місця праці, пересування і так далі.

чомусь одні люди ідуть там де добре(наприклад в інші міста і регіони УКраїни) а у інших лапки.
ще хтось сикує щось поміняти в житті це його особисті проблеми.
Eduard1980
Member

Повідомлення

leif: 04.10.2021 12:45 ну це вже питання набагато складніше, важливо, що для абсолютної більшості можливість є. як ми тут вже з'ясували, я сам з провінції і знаю про що кажу
В тому то й справа, що питання насправді дуже складне.
Тому й діє ця примусова вакцинація, на це і розраховано.
leif
Member

Повідомлення

Eduard1980: 04.10.2021 12:48на це і розраховано
на що саме?
Eduard1980
Member

Повідомлення

leif: 04.10.2021 12:49
Eduard1980: 04.10.2021 12:48на це і розраховано
на що саме?
Починали зі згоди на вакцинацію через побоювання лишитись робочого місця і нерозуміння цього питання окремими учасниками діскусії. От я і пишу, що на це і розраховона вся оця примусова вакцинаторька кампанія. Про цей цирк ще влітку писав, коли начали співати про вакцинацію вчителів(я про своє болото), що цікаво буде подивитись скільки дійдуть до кінця зі своїм небажанням вакцинуватись, а скільки зільється. А зільється багато і тільки одиниці дійсно десь підуть, залишившись при своєму.
3-14
Member

Повідомлення

leif: 04.10.2021 12:49на що саме?
І ким? :laugh:
Norbertano: 04.10.2021 12:46я не африканец,который живет в Киеве, а сидит на африканском форуме и пишет про чемодан-вокзал
Какая-то сложная аналогия. Если что, этот же африканец сидит на куоре и реддите, просто африканцу нравится общаться с чудаками по интернету, так сильно безопаснее, чем лично :lol:
Eduard1980
Member

Повідомлення

Хоча можливо, що діставшись 80%, уряд скаже щось типу: ну там права людини, бла-бла-бла і включить задню. А стадо вже провакцинувалось :lol:
leif
Member

Повідомлення

Eduard1980: 04.10.2021 13:06От я і пишу, що на це і розраховона вся оця примусова вакцинаторька кампанія
з цього посту я так і не зрозумів на що ж вона розрахована
побоювання лишитись робочого місця і нерозуміння цього питання
на оце? що ж це за розрахунок такий дивний, позбавити людей робочих місць :dontknow:

Відправлено через 56 секунд:
Eduard1980: 04.10.2021 13:09 А стадо вже провакцинувалось
поїдь кудись в Норвегію, Данію, розкажи цим відсталим людям про "стадо вакцинувалось" :laugh:
tcpdump
Member

Повідомлення

Eduard1980: 04.10.2021 13:09діставшись 80%
я не думаю що такі цифри досяжні. поки що оптимістичним виглядає показник в 50% на найближчий рік
3-14
Member

Повідомлення

leif: 04.10.2021 13:11поїдь кудись в Норвегію, Данію, розкажи цим відсталим людям про "стадо вакцинувалось"
Або Швецію ;) а то щось останнім часом не чути «давайте робити як у Швеції»
Eduard1980
Member

Повідомлення

3-14: 04.10.2021 13:18 Або Швецію ;) а то щось останнім часом не чути «давайте робити як у Швеції»
Так само як і про Індію))
leif
Member

Повідомлення

що там в Індії?
Eduard1980
Member

Повідомлення

leif: 04.10.2021 13:11 на оце? що ж це за розрахунок такий дивний
Я, можливо, десь не зрозуміло написав. Буває.
Розрахунок на успішну вакцинацію, зігравши на безвиході людей.

Отправлено спустя 1 минуту :
leif: 04.10.2021 13:21
що там в Індії?
Те саме, що і в Швеції.
leif
Member

Повідомлення

Eduard1980: 04.10.2021 13:22Розрахунок на успішну вакцинацію
і що конкретно змінить успішна вакцинація?

вже є чимало країн де вакциновано під 80% населення, наприклад португалія вакцинувала 2-ма дозами 85% населення. що змінилось в житті цих людей у порівнянні з Україною?

Відправлено через 22 секунди:
Eduard1980: 04.10.2021 13:23Те саме, що і в Швеції
:-/ сумніваюсь
3-14
Member

Повідомлення

leif: 04.10.2021 13:21що там в Індії?
В Індії зробили більше 900 мільйонів вакцинацій, і 48% людей вже отримали як мінімум одну дозу. Всі мої колеги з Індії вже давно отримали обидві дози. Коротше кажучи, можна і на Індію подивитись :-P
leif
Member

Повідомлення

3-14: 04.10.2021 13:26В Індії зробили більше 900 мільйонів вакцинацій
ЗображенняЗображення
tcpdump
Member

Повідомлення

3-14
мої колеги навесні мали спеціальний чатик, де координували де в лікарнях рідної бангалорщини можна знайти місце для близьких. зараз, наскільки мені відомо, ситуація набагато краща
Закрито