Останні статті і огляди
Новини
SMIC строит крупнейшую в Китае полупроводниковую фабрику
-
Scoffer
Member
Pil Ferer
А давай. Почнемо з рівня задоволення життям? Не красивістю банкнот же мірятись.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 1%8C%D1%8F
Дивно, але Штати не ввійшли навіть в першу сотню. Зато в топчиках Куба і В'єтнам. Втім, особисто мені не дивно.
А давай. Почнемо з рівня задоволення життям? Не красивістю банкнот же мірятись.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 1%8C%D1%8F
Дивно, але Штати не ввійшли навіть в першу сотню. Зато в топчиках Куба і В'єтнам. Втім, особисто мені не дивно.
Востаннє редагувалось 05.09.2021 23:48 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
То ли я не обращал внимания… хотя после замечания смотрел видео про День из жизни японца и в сраче в комментах и правда было это слово.leif: ↑ 05.09.2021 23:39жодних проблем, я цей термін просто нерідко зустрічаю вже багато років і щиро дивуюсь (без негативу), що є люди яким він взагалі не трапляється. останні роки про це расове питання кожна праска віщає (навіть до оверів дістається) тому і слово доволі часто вживане
На работе точно никто такого не говорил за все года.
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
Scoffer: ↑ 05.09.2021 23:44Почнемо з рівня задоволення життям?
А как его мерять?
У американца может меньше радости от покупки нового авто, чем у африканца от покупки поесть. А в тоталитарной стране майор запрещает давать негативную оценку.
Почитал методичку, там треть идет за экологический след, логично что Куба ничего не производит и не потребляет, она по экологическому следу непобедима
-
Scoffer
Member
dead_rat
Я тобі прямо гарантую, що пересічний американець не задоволений приблизно нічим в своєму житті. Обзаведись парою-трійкою знайомих звідти і переконайся сам. Ну і заміряли британські науковці, так що будемо їм довіряти. Вони шарять.
Я тобі прямо гарантую, що пересічний американець не задоволений приблизно нічим в своєму житті. Обзаведись парою-трійкою знайомих звідти і переконайся сам. Ну і заміряли британські науковці, так що будемо їм довіряти. Вони шарять.
-
dead_rat
Member
Самые счастливые: Киргизия, Таджикистан - это там где президент золотой лопатой машет и разрешает только авто белого цвета без черных деталей?
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Але ж пересічний укрінець у цьому списку прямо у п‘ятірці з кінця. І здається, я розумію чомуScoffer: ↑ 05.09.2021 23:51Я тобі прямо гарантую, що пересічний американець не задоволений приблизно нічим в своєму житті.
-
Scoffer
Member
dead_rat
То може не в чорних машинах щастя? Приймаю пропозиції на інший рейтинг. Тільки не по ВВП, де Люксембург обійде всіх з багатократною форою, не дивлячись на те, що населення тих коштів не побачить навіть в телевізорі. Та і не тільки в грошах щастя.
Відправлено через 32 секунди:
То може не в чорних машинах щастя? Приймаю пропозиції на інший рейтинг. Тільки не по ВВП, де Люксембург обійде всіх з багатократною форою, не дивлячись на те, що населення тих коштів не побачить навіть в телевізорі. Та і не тільки в грошах щастя.
Відправлено через 32 секунди:
Ну і що тебе не влаштовує? Вірно ж, правда?dead_rat: ↑ 05.09.2021 23:55Але ж пересічний укрінець у цьому списку прямо у п‘ятірці з кінця. І здається, я розумію чому
-
dead_rat
Member
Почему не увидит? Немцы еще как едут туда гастарбайтить, а люксембуржцы едут на закупки в бедные соседние страныScoffer: ↑ 05.09.2021 23:59Люксембург обійде всіх з багатократною форою, не дивлячись на те, що населення тих коштів не побачить навіть в телевізорі
-
Scoffer
Member
Тобто як мінімум цінами у себе вони вже незадоволеніdead_rat: ↑ 06.09.2021 00:01люксембуржцы едут на закупки в бедные соседние страны
-
dead_rat
Member
Когда ты достиг определенного уровня развития, любое решение - компромисс.Scoffer: ↑ 06.09.2021 00:02Тобто як мінімум цінами у себе вони вже незадоволеніdead_rat: ↑ 06.09.2021 00:01люксембуржцы едут на закупки в бедные соседние страны
И лишь нищий и голодный бескомпромиссно рад еде. А еще можно радоваться тому, что вообще жив.
Востаннє редагувалось 06.09.2021 00:06 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
dead_rat
Ну ти знаєш, коли тобі доводиться їхати за жрачкою і шмотом в сусідню країну, то особисто на мою думку, з рівнем життя в твоїй все таки щось не так.
Ну ти знаєш, коли тобі доводиться їхати за жрачкою і шмотом в сусідню країну, то особисто на мою думку, з рівнем життя в твоїй все таки щось не так.
-
dead_rat
Member
В смысле приходится? Это ж не от какой-то бедности они мотаются и не могут себе позволить у себя.Scoffer: ↑ 06.09.2021 00:06 dead_rat
Ну ти знаєш, коли тобі доводиться їхати за жрачкою і шмотом в сусідню країну, то особисто на мою думку, з рівнем життя там щось не так.
Я вот за медом проезжаю 70 км на велике, можешь с меня посмеяться. Покупаю аж пол литра.
Нищий немецкий айтишнег
Отправлено спустя 21 минуту 51 секунду:
Scoffer
Классный индекс счастья, три параметра: субьективный уровень счастья, продолжительность жизни и экологический след.
Берем условную страну, которая вообще ничего не производит, жители на подножном корме дотягивают до 40 лет и говорят, что жизнь ад.
Итого:
Субьективная оценка - 0 из 100
Продолжительность жизни - 40 лет против 80 в хороших странах, дадим 50 очков из 100
Экологичность 100 из 100
Итого уровень счастья - 50 из 100 и я даже не соврал.
-
Scoffer
Member
dead_rat
Ти все ще не запропонував альтернативну метрику.
Ти все ще не запропонував альтернативну метрику.
-
dead_rat
Member
Scoffer
Почему не взять только Уровень удовлетворенности жизнью?
https://gtmarket.ru/ratings/satisfactio ... life-index
Иначе выходит, если в твоей стране живет Грета, то ноль очков за экологию любую страну поставят в конец таблицы
Почему не взять только Уровень удовлетворенности жизнью?
https://gtmarket.ru/ratings/satisfactio ... life-index
Иначе выходит, если в твоей стране живет Грета, то ноль очков за экологию любую страну поставят в конец таблицы
-
Scoffer
Member
dead_rat
Тому, що він написаний одноосібно якимось типом і такий же об'єктивний як я подивлюсь в стелю і намалюю свій.
Попередній принаймні формується цілим фондом з 35-річною історією.
Тому, що він написаний одноосібно якимось типом і такий же об'єктивний як я подивлюсь в стелю і намалюю свій.
Попередній принаймні формується цілим фондом з 35-річною історією.
-
dead_rat
Member
Scoffer
Чтож, значит признаем, что лучше всего жить в экваториальной стране без экономики, но с легализованной наркотой
Чтож, значит признаем, что лучше всего жить в экваториальной стране без экономики, но с легализованной наркотой
-
Scoffer
Member
dead_rat
Дивись яка я прикольна картинка
Україна в цьому списку, очевидно, сама демократична: у нас всім можна все, а влада замінюється частіше ніж того вимагає розклад. Натомість у турків і білорусів сформувався царь, а Поляндія періодами підпресовує права тих чи інших верств населення
Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:
І ще одна
Дивись яка я прикольна картинка
- спойлер
Україна в цьому списку, очевидно, сама демократична: у нас всім можна все, а влада замінюється частіше ніж того вимагає розклад. Натомість у турків і білорусів сформувався царь, а Поляндія періодами підпресовує права тих чи інших верств населення
Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:
І ще одна
- спойлер
-
Andrey2005
Member
Почему сразу не купить больше? Или поездка просто ради поездки по природе на велике?dead_rat: ↑ 06.09.2021 00:29Я вот за медом проезжаю 70 км на велике, можешь с меня посмеяться. Покупаю аж пол литра.
-
Yalg
Member
Смешно выходит когда у РФ ВВП на человека в 3.15 раза выше, а минимальная зп - немного ниже.Scoffer: ↑ 06.09.2021 09:44ВВП відносно самого себе станом на 91й рік
Пол литра на одного хватает на пол года. Зачем больше?Andrey2005: ↑ 06.09.2021 11:17Почему сразу не купить больше? Или поездка просто ради поездки по природе на велике?
-
IvanCh
Member
Ми далеко відійшли від теми.
Даю 2 роки до початку розкуркулення TSMC в китаї.
Даю 2 роки до початку розкуркулення TSMC в китаї.
-
Scoffer
Member
IvanCh
Ну не два. 5 років до того як TSMC почне нити щодо конкуренції і 10 поки самопродасться.
Ну не два. 5 років до того як TSMC почне нити щодо конкуренції і 10 поки самопродасться.
-
IvanCh
Member
ну це ще подивимось. вони майже монополіст і мають купу заводів не в китаї.Scoffer: ↑ 06.09.2021 11:51 IvanCh
а дешева робоча сила є й у інших країнах, таж індія наприклад.
також я чув про ідею оподатковувати товари з більшим вуглецевим слідом за більшою ставкою.
Це може спонукати робити більш розподілені по світу межері виробничих заводів і фабрик.