Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
leif
Member
Hotspur
ні, не забув, у нас сьогодні реально немає спеки і хмарно.
ні, не забув, у нас сьогодні реально немає спеки і хмарно.
-
Hotspur
Member
тогда очень странно
-
Sphinx
Member
Бывает, как бы это странно не звучало
-
Leeman
Member
Здоровых людей нет, есть недообследованные
-
leif
Member
ще одне підтвердження, що зі спортом треба бути дуже обережним, інакше шкоди може бути набагато більше ніж користі, аж до смертельних випадків. а це ще липень не почався, коли у нас зазвичай у велосипедистів серця зупиняються після трєнічєк на пульсі 180-200.Загиблий бігун (його ім'я не розголошують) не був аматором – він уже неодноразово брав участь у схожих змаганнях в інших містах. Генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький під час брифінгу повідомив, що юнак у 2019 році пробіг марафон у Києві.
«Цього разу він хотів покращити свій результат. Він дуже добре і швидко сьогодні біг, 15 км подолав всього за 1 годину 15 хв. Добігаючи, хлопець втратив свідомість. Медики проводили реанімацію майже годину», – розповів Дмитро Черніцький.
-
murzik
Member
в темі згадували безпечні акумулятори нового типу. як звуться?
-
leif
Member
літій-залізо-фосфатні чи нє?murzik: ↑ 27.06.2021 20:09акумулятори нового типу
ти вже там зрозумів що проблема не в велосипеді і зібрався пересаджуватись на електро-бричку?
-
mumu
Member
гекко спіткає апдейт компонентів мотор колесо?
-
odessitmws
Member
даже самый дешманский литий безопасен если плата защиты нормальнаяmurzik: ↑ 27.06.2021 20:09в темі згадували безпечні акумулятори нового типу. як звуться?
-
Hotspur
Member
100%Leeman: ↑ 27.06.2021 16:37Здоровых людей нет, есть недообследованные
Отправлено спустя 55 секунд:
сезон 3 игры престолов выбора вела? карбо електро спеш ?murzik: ↑ 27.06.2021 20:09в темі згадували безпечні акумулятори нового типу. як звуться?
-
dead_rat
Member
Нашел вариант кататься с женой: она на шоссере, я на горном.
Как раз получается ехать с комфортными для нее 20-22 кмч. Езда на горном тот еще фитнес, а уж разогнать его овер 25 кмч без склона так вообще
Как раз получается ехать с комфортными для нее 20-22 кмч. Езда на горном тот еще фитнес, а уж разогнать его овер 25 кмч без склона так вообще
-
Hotspur
Member
будет нечто. мурзик и самосбор електро уже нечтоleif: ↑ 27.06.2021 20:15ти вже там зрозумів що проблема не в велосипеді і зібрався пересаджуватись на електро-бричку?
Отправлено спустя 40 минут 58 секунд:
https://itc.ua/news/v-kieve-sozdali-int ... rspektive/ город под руководством дебилов. сравните реальность и планы 3 летней давности
-
Dark-seer
Member
Мне чтобы с женой катать надо наверное на фетбай повесить гирю пудовуюdead_rat: ↑ 27.06.2021 20:34 Нашел вариант кататься с женой: она на шоссере, я на горном.
Как раз получается ехать с комфортными для нее 20-22 кмч. Езда на горном тот еще фитнес, а уж разогнать его овер 25 кмч без склона так вообще![]()
Да и то, она проедет 10-20км, а мне хотя бы 50 шоб размятся
-
3-14
Member
Нужно было жену по ФТП выбиратьDark-seer: ↑ 28.06.2021 09:55Мне чтобы с женой катать надо наверное на фетбай повесить гирю пудовую
-
Kronus
Member
Вроде, LiFePO4 хорошие. Себе такие поставил. Формат 32700.murzik: ↑ 27.06.2021 20:09 в темі згадували безпечні акумулятори нового типу. як звуться?
- спойлер

-
Hotspur
Member
да, отличные https://ru.wikipedia.org/wiki/Литий-жел ... ккумуляторKronus: ↑ 28.06.2021 12:22LiFePO4 хорошие
-
Armagedon
Member
Сори за офф, не хочу всю тему перечитывать, а мурз велик купил?
-
Hotspur
Member
даArmagedon: ↑ 28.06.2021 14:19 мурз велик купил?
-
Kronus
Member
А ты бери ее на буксир.Dark-seer: ↑ 28.06.2021 09:55 Мне чтобы с женой катать надо наверное на фетбай повесить гирю пудовую
Да и то, она проедет 10-20км, а мне хотя бы 50 шоб размятся
Ну, или вел тандем. Пока ты будешь педалировать, она спокойно сможет шаурму наворачивать и нагрузку тебе увеличивать.
-
Hotspur
Member
не верю. по асфальту все едут более менее не 30 кмч конечно и не вгорку но едутDark-seer: ↑ 28.06.2021 09:55Мне чтобы с женой катать надо наверное на фетбай повесить гирю пудовую