За последний месяц видеокарты AMD и Nvidia ощутимо подешевели

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
nv_ua
Member

Повідомлення

Эфир проваливается к $1900, а сеть слабее 500 терахеш уже
Yaroslav
Member

Повідомлення

leif
так, якщо крипта не буде зміцнюватись - думаю вже в липні побачимо більш-менш адекватні ціни :up:
taras_cs
Member

Повідомлення

О, норм!
Теперь отключаем нытьё:
Не куплю я видеокарту до 2025 года!
И включать нытьё:
Почему ваши RTX40Y0 и RX7Y00 так долго не выходят?
и
Где взять деньги на новую видяшку?
WWQ
Member

Повідомлення

nv_ua: 21.06.2021 15:42Эфир проваливается к $1900, а сеть слабее 500 терахеш уже
уменьшение сложности частично компенсирует падение курса + газ обычно растет, что тоже слегка компенсирует, но тенденция в целом благоприятная (не для майнера)
Востаннє редагувалось 21.06.2021 15:56 користувачем WWQ, всього редагувалось 1 раз.
nv_ua
Member

Повідомлення

taras_cs
:laugh: а ты харош
leif
Member

Повідомлення

Yaroslav: 21.06.2021 15:48якщо крипта не буде зміцнюватись
я не є криптоекспертом і участі в двіжусі не беру, але виглядає так, що цикл надуття бульбашки поки що закінчився, потенціал азартних і ласих до халяви хом'яків наразі вичерпано.
Yaroslav
Member

Повідомлення

leif
так, напевне так і є. для надуття потрібно закачувати туди реальні гроші, а бажаючих катма :rotate:
nv_ua
Member

Повідомлення

Yaroslav
Або ж просто закінчились дешеві поляріси з паскалями на LOX, бо з магазу не окупиться після х3.
по-рекомендованій ціні відяхи віддавалися оптовиками від 1000 штук, якщо комусь цікаво.
Ivanovich96
Member

Повідомлення

Мне кажется к осени нас ждут сомнительные скидки))
yuriy8
Member

Повідомлення

leif: 21.06.2021 15:57
Yaroslav: 21.06.2021 15:48якщо крипта не буде зміцнюватись
я не є криптоекспертом і участі в двіжусі не беру, але виглядає так, що цикл надуття бульбашки поки що закінчився, потенціал азартних і ласих до халяви хом'яків наразі вичерпано.
А Ви оптиміст (на рахунок закінчились). Ходять чутки, що іституціонали на криптобіржах з вересня будуть доїти лохів, ой тобто активно працювати з інвесторами. :laugh: Так що швидше зима - весна.
Востаннє редагувалось 21.06.2021 16:17 користувачем yuriy8, всього редагувалось 1 раз.
o_O
Member

Повідомлення

Третій рік чекаю на бюджетну відяху по бюджетній ціні.
black_frog
Member

Повідомлення

Как хорошо у Nvidia с LHR получилось, теперь умникам с лоха "в игровом компе сына маминой подруги стояла" будет сложнее скинуть свой хлам. Процесс сбрjcа потихоньку начинается, в описании уже прохладные истории "прошел киберпанк, больше не нужна" :lol:
Востаннє редагувалось 21.06.2021 16:21 користувачем black_frog, всього редагувалось 1 раз.
_nevermind
Member

Повідомлення

nv_ua: 21.06.2021 15:42 Эфир проваливается к $1900, а сеть слабее 500 терахеш уже
Чел, ровно месяц назад, 20ые числа мая, он так же проваливался, там ждуны в теме на 300 комментов шампанское открывали и бронировали карточки на развес.
black_frog
Member

Повідомлення

del
Востаннє редагувалось 21.06.2021 16:21 користувачем black_frog, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

o_O: 21.06.2021 16:14Третій рік чекаю
а чого ж було чекати в 2019 і в 20 році аж до осені? ціни були прекрасні, хоч на нові хоч на вживані карти. купуй - не хочу
yuriy8: 21.06.2021 16:14Ходять чутки, що иституціонали на криптобіржах з вересня будуть доїти лохів, ой тобто активно працювати з інвесторами. Так що швидше зима - весна.
побачимо. я ж кажу, що не сильно в темі, то таке, просто думки стороннього спостерігача, якому, ймовірно, оптимізму надає те, що вже трохи кортить свою 1080ті, придбану 4 роки тому, проапгрейдити нарешті :laugh:
nv_ua
Member

Повідомлення

_nevermind
Так я лишь констатирую факт, а не извергаюсь влажными мечтаниями, как те ребята, о которых вы говорите. Конечно же эта крипта ещё может вверх поползти к вечеру.
Hotspur
Member

Повідомлення

Yaroslav: 21.06.2021 15:48 leif
так, якщо крипта не буде зміцнюватись - думаю вже в липні побачимо більш-менш адекватні ціни :up:
не уверен, осенью почти наверняка.
evenmore
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.06.2021 15:34
evenmore: 21.06.2021 15:333070 (без ограничителя) за штуку баксов, к сожалению, гарантировано отобьётся майнингом, как бы он не упал.
боже какие глупости
Я бы предпочёл более твердую аргументацию)
Просто посчитайте как должны поменяться курс/сложность на всех альтах, чтоб 3070 упала ниже розетки.
EvhenS
Member

Повідомлення

Що в світі закінчилися гроші? Нема за що купувати кріпту?
evenmore
Member

Повідомлення

black_frog: 21.06.2021 16:15 Как хорошо у Nvidia с LHR получилось, теперь умникам с лоха "в игровом компе сына маминой подруги стояла" будет сложнее скинуть свой хлам. Процесс сбрjcа потихоньку начинается, в описании уже прохладные истории "прошел киберпанк, больше не нужна" :lol:
Чем хорошо-то?
Старые карты без ограничителя на вторичке будут стоить дороже новых.
Відповісти