![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Буду першим
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Фото під спойлер
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Я так ,як той кіт - міняю їх посезонно
Діти так , а коту пофіг - в мене таке враження , що він думає , що він безсмертний ( приходять до моїх дітей інші діти , а він не тікаєmurzik: ↑ 28.05.2021 20:30 Ваші бояться грому?
Обычно шишка бывает незначительных размеров, вскакивает через одну-две недели после процедуры и рассасывается сама собой
який розмір гулі? щеплення могли робити в області лопаток (спина), робиться підшкірно, якщо частина препарату попала в шар шкіри то може виникати потовщення, це місцева реакція. якщо кіт при цьому веде звичний спосіб життя, в місці гулі немає запалення і воно його не турбує то нічого страшного, але розсмоктуватись може довгоmurzik: ↑ 30.05.2021 12:21 у кота чимала гуля на спині. в шкірі, не болить , тверда, овальна плоска, не рухається, пальцями під знизу можна взяти.
у вівторок робили укол у ветеринара,не може бути від укола? але наврядчи прививку в спину роблять. якщо б вдарили, то боліло б, і якісь зміни були в поведінці.
до клініки далекоподивлюся, як на спад не піде, доведеться везти на обстеження
![]()
з вичитаного в інтернеті нічого не підходить
Вдарити ніхто не міг , бо в нас таке зовсім не прийнято і він любимчик. Маю підозру, що просто то через то , що він кітки не бачив . Дозрів хлопака і поки він не помітив цілу хату з ветеринаром вирішили , що таки потрібно зробити йому цю операцію. Правда , ще зробимо узд, щоб не було сюрпризів..jorg: ↑ 27.06.2021 22:13 А що сталося?