Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dark-seer
Member

Повідомлення

3-14: 13.05.2021 01:07Любители долбежки в задницу (шоссеры на плохом асфальте, а где он вообще хороший?)
:up:
murzik
Member

Повідомлення

дядько наполягає на відправці :laugh:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/amis ... LxDWb.html
а я хід конем - попросив ще фото :gigi:

Отправлено спустя 43 минуты 46 секунд:
Ремкомплекти для x-fusion продаються в Україні?
Sphinx
Member

Повідомлення

Dima1602
Мурзик хочет ХТ по кругу, с доками, в около новом состоянии, своего размера, чтоб продавал сосед, за 10к максимум.

Отправлено спустя 7 минут 56 секунд:
dead_rat
Додаткових півгодини після 3х годинної покатухи.
Bublik
Member

Повідомлення

murzik
Бушинги, когда мне были нужны не нашел. Сейчас не знаю, надо гуглить.
Dark-seer
Member

Повідомлення

murzik: 13.05.2021 08:09 дядько наполягає на відправці :laugh:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/amis ... LxDWb.html
а я хід конем - попросив ще фото :gigi:

Отправлено спустя 43 минуты 46 секунд:
Ремкомплекти для x-fusion продаються в Україні?
Я бы взял
Dark-seer
Member

Повідомлення

murzik
Я тебя подбадриваю, а ты...
leif
Member

Повідомлення

3-14: 13.05.2021 01:07Если серьезно, то я знаю одну девушку, что пробежала за один подход 120 км, да еще и в горах c несколькими километрами набора высоты. Так что 200 км не выглядят чем-то супер фантастическим.
вік живи вік учись, ніколи не траплялась інфа по цій темі добового бігу, вчора завдяки цьому офтому погуглив трохи, був щиро здивований, цікаво було почитати. я ще років 6-7 тому бігав постійно, але за межі двох-трьох годин ніколи не виходив, важко навіть уявити як це цілу добу бігти. я зараз в своєму пенсійному віці 31 року якщо 8 годин не поспав, то вже все, рахуй зомбі, нічого робити нормально не можу. звісно, що тренування і звичка роблять свою справу, але все одно досить круто.
Sphinx: 13.05.2021 08:26Мурзик хочет ХТ по кругу, с доками, в около новом состоянии, своего размера, чтоб продавал сосед, за 10к максимум.
і щоб продаван на своїй машині відвіз мурзіка з байком до механіка, заплатив останньому за ретельний огляд та перевірку стану велосипеду. + дав гарантію від себе на рік. от тоді можна брати :up:
3-14
Member

Повідомлення

leif
А є ще велосипедні ультрамарафони, наприклад
https://www.strava.com/activities/1799672155

1000 км за неповні дві доби велосипедом.
leif
Member

Повідомлення

3-14
для якихось андроїдів челенжі.

як раз нещодавно дивився відео на GCN, в якому Коннор (колишній проф. гонщик з дуже солідним рівнем підготовки) спробував проїхати 555км, але здужав лише 450км і добре видно було наскільки важко йому це все далось:

https://youtu.be/30ATJwJXSN4

і це при тому що 140км він успішно проїжджав нещодавно навіть взагалі без їжі, тільки на воді:

https://youtu.be/3Xx_E_jKvcA
3-14
Member

Повідомлення

leif
Так, цей тип що я скинув, він просто машина. Я з ним якось на шоссейному марафоні зустрівся. Там історія така, іхали по дорогах загального користування, тому шоссери стартували групами по десь 20 чоловік. Я стартував в першій, їхали всі дуже потужно, мій знайомий що їхав з паверметром видавав стабільно близько двох сотень, і це в середині групи, коротше лосі були в поряді, і десь після 80км я відпав, а потім ще й заблукав :D Трошки раніше відпали ще декілька людей, з поміж яких один чувак з Варшави, коротше кажучи, поки я дивився мапу куди їхати далі, він мене наздогнав, сказав що у нього в гарміні все забито, і далі ми поїхали вдвох. На найближчому підстопі нас догнав Адам (той що я скинув посилання), трошки порозмовляли. Виявилося що він стартував у передостанній групі і їхав сам. Тобто він самотужки догнав відпавших від першоїгрупи, при тому що ми тулили десь 35кмг. Він нам запропонував поїхати в нього на колесі, але ми тупо не втрималися :laugh: Коротше він у підсумку наздогнав першу групу і фінішував з ними. Лось просто феноменальний.

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Капець, в декатлоні з'явилися два гравели потрібного розміру, поки я подзвонив дружині за аппрувом :laugh: і залогінився в свій аккаунт, щоб зробити замовлення, обидва вже купили :weep: Ну добре, аппрувал вже є, наступного разу може вдасться. Як куплю гравел, виставлю хардтейл на продаж :rotate:
Kronus
Member

Повідомлення

leif: 13.05.2021 12:35 вік живи вік учись, ніколи не траплялась інфа по цій темі добового бігу, вчора завдяки цьому офтому погуглив трохи, був щиро здивований, цікаво було почитати.
По суточному бегу даже Чемпионат Мира проводится. Но, дисциплина не Олимпийская, конечно.
А есть еще 6-суточный, 12-суточный. Есть забег на 3100 миль в США. Победитель по 120 км в день пробегал в среднем. Есть Трас Австралия через весь континент.
dead_rat
Member

Повідомлення

3-14: 13.05.2021 13:10Ну добре, аппрувал вже є, наступного разу може вдасться.
Как так, почему заранее не заапрувил? :(
3-14
Member

Повідомлення

dead_rat: 13.05.2021 13:18Как так, почему заранее не заапрувил?
мурзики покусали :laugh: ну а вообще просто протупил
Hotspur
Member

Повідомлення

Sphinx: 13.05.2021 08:26Мурзик хочет ХТ по кругу, с доками, в около новом состоянии, своего размера, чтоб продавал сосед, за 10к максимум.
ну я 2 тогда буду в очереди на вел :lol: :lol: :lol:
leif
Member

Повідомлення

Kronus: 13.05.2021 13:16А есть еще 6-суточный, 12-суточный. Есть забег на 3100 миль в США. Победитель по 120 км в день пробегал в среднем. Есть Трас Австралия через весь континент.
людина дивовижна істота, не перестаю дивуватись можливостям тренованого організму. пам'ятаю як я колись багато років тому вперше почув про ironman, ходив під враженням кілька днів.
Dima1602
Junior

Повідомлення

Горные ультрики одноднодневки и многодневки в последние года все больше развиваются типа utmc Red Bull и прочие, которые Спонсирует и "толкаются" производителями спорт экипа. Там конечно крейзи :eek:
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif: 13.05.2021 12:35зараз в своєму пенсійному віці 31 року якщо 8 годин не поспав, то вже все, рахуй зомбі, нічого робити нормально не можу
Тоже самое :beer:

Отправлено спустя 57 секунд:
В Украине ж тоже хватает талантов, в прошлом году трансюкрейн чувак проехал, 1500км шото за 4 дня помойму

Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
Upd. За 85 часов...
Sanьka
Member

Повідомлення

О, такой же как у меня :D
Брал в 16м на ДрайвСпорте, по хорошей скидке.
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer: 13.05.2021 14:15трансюкрейн чувак проехал, 1500км
от же ж нубаси, не читають експертів, не знають, що на підвісі по поганому асфальту буде швидше ніж на шосері. а в Україні іншого асфальту і немає :lol:
Відповісти