Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

wigar: 02.05.2021 02:24еще и нет наклейки с размером, думаю что S-17", согласно спекам производителя
17" рама і виніс 60мм, а у мурзіка 20" і виніс 105мм. ну не дивно що йому цей байк подобається, а його гекон не подобаєтсья і скаржиться, що і педалі якось не так крутяться і м'язи не ті напружуються і до керма тягнутись треба. просто не той розмір.
murzik
Member

Повідомлення

leif
я 1 раз на його велику катав, можливо висновки поспішні
спойлер
Зображення
я міряв висоту сідла - однакові. на той момент у нього були широченні педалі.
і винос у нього дуже короткий, в порівнянні з моїм.
потрібно зробити заміри, якщо wigar захоче, звісно

Отправлено спустя 1 час 43 минуты 43 секунды:
цей є, в коробці, приміряти можна вт-ср https://drive-sport.com.ua/goods/51516/1238414.html або новою поштою без примірки, хоч коробка буде на майбутній продаж
щось брати, чи чекати меріду осінню? 4 місяці всього до вересня
23к B-) :mad: http://sportsline.com.ua/index.php?productID=7359 може осінню буде 20?

Отправлено спустя 6 минут 50 секунд:
коратек виглядає важким. не вказана вага.
leif
Member

Повідомлення

murzik
оця меріда за 23к — прекрасний варіант бюджетного мтб, я б сказав майже ідеальна за ці гроші. якщо можеш потягнути бюджет і на неї дозбирати, треба дозбирати :yes:
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 02.05.2021 12:23може осінню буде 20?
не будет осенью ничего. разве что на ОЛХ

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
wigar: 02.05.2021 03:57 Hotspur 29" Schwalbe Nobby Nic 29x2.25 (57-622) Addix Performance. LiteSkin B/B-SK - за 672грн по скидке.

мне вот интересно, "Рекомендоване навантаження: До 120 кг", я накушался до 110 за зиму и вел весит в 13кг+ точно, еще шмотки, рюкзак и аксесуары пару кил дадут наверно. Даже 120кг если на одно колесо, то ведь иногда и на козу стать могу при старте и лёгкие прыжки могут быть - не рискованный ли вес?

Давление в шинах надуваю "на глаз", заднее колесо чуть продавливается пальцами при сжатие рукой, а переднее еще сильней продавливается. :shuffle:
покрышкам ничего не будет, вес нормальный без прыжков. и они сильно под грунт. качать надо по паспорту покрышек, на них написано минимум и максимум. тебе надо где то 3 бара
murzik
Member

Повідомлення

щось розміри у меріди тут https://meridabikes.in.ua/velosiped-29- ... lack-2021/
і тут http://sportsline.com.ua/index.php?productID=7359
не сходяться
leif
Member

Повідомлення

murzik
а на оф сайт релігія не дозволяє зайти?
3-14
Member

Повідомлення

wigar: 02.05.2021 03:57"Рекомендоване навантаження: До 120 кг", я накушался до 110 за зиму и вел весит в 13кг+ точно, еще шмотки, рюкзак и аксесуары пару кил дадут наверно. Даже 120кг если на одно колесо, то ведь иногда и на козу стать могу при старте и лёгкие прыжки могут быть - не рискованный ли вес?

Давление в шинах надуваю "на глаз", заднее колесо чуть продавливается пальцами при сжатие рукой, а переднее еще сильней продавливается.
Покрышки наверняка имеют запас прочности в несколько раз, так что переживать за это не стóит. Но накачивание покрышек "на глаз" это надежный способ убить покрышки, а в худшем случае и обод, раньше времени. Манометр стоит 2 копейки, нет никакого смысла на нем экономить.
murzik
Member

Повідомлення

leif
на оф сайті просто розміри і буквами S M L, а на який це зріст - не вказано
корратека, думаю, мені теж вистачить. меріда солідно виглядає.
leif
Member

Повідомлення

murzik
і що, сайзгайд не подужав знайти? ну буває, що тут сказати. в такому випадку запитай у менеджера, коли будеш купувати ;)
murzik
Member

Повідомлення

leif
і буде як на сайтах - один менеджер скаже М, іший - Л :D
leif
Member

Повідомлення

мій рецепт в такому випадку — купити два розміри і там вже розбиратись що краще підійде :laugh:

але раціональніше піти поміряти, звісно
murzik
Member

Повідомлення

leif
і як я відчую свій розмір? це ж не одяг.
у джаміса https://www.jamisbikes.com/bikes/mounta ... highpoint/ 19 дюймів TT effective 635мм, якщо міряти як на картинці від стакана, то у мене зараз 590 :spy:

Отправлено спустя 9 минут :
во. 10800 грн :up:
https://ru.drive-sport.com.ua/goods/1320620.html
шах і мат :gigi:
2х9
вилка втопку?
а перемикачі можна і замінити
leif
Member

Повідомлення

murzik
так я ж кажу, з власного досвіду, 100% робочий варіант, за умови, що нема у кого взяти спробувати покататись на моделі, що цікавить.

щоб точно знайти зручну і правильну посадку в окремо взятій геометрії, з урахуванням всіх особливостей твоєї анатомії:

1) береш 2 велосипеди однієї моделі але різних розмірів, в твоєму випадку M та L, бо ти в акурат між цими розмірами по меріді.
2) купуєш до них ще додаткого один чи два виноса (більше ніж на +\- 2см винос змінювати сильно не рекомендовано).
3) опціонально, ще й підсиділи з різним офсетом.
4) починаєш усе це міксувати, пробувати різні комбінації, робиш тест драйви, фіксуєш свої відчуття.
5) береш станок, знімаєш посадку і свої рухи на велосипеді на камеру, роздивляєшся як воно, порівнюєш з загальними рекомнедаціями від професіоналів.
6) або йдеш на байк фіт з усім цим добром.
7) продаєш велосипед що підійшов менше, якщо треба.

не дешево і досить напряжно, але профіт гарантовано :write:

або просто забиваєш на увесь цей цікавий ікспірієнс, купуєш по відчуттях\з досвіду з попередніми велосипедами, корегуєш мінімально виносом\підсиділом через пару місяців, якщо відчуваєш необхідність.
Sphinx
Member

Повідомлення

murzik
:facepalm:
Щас би зрівнювати ЕТТ гібрида і трейлового хардтейла.

https://ru.drive-sport.com.ua/goods/1320620.html
Там треба міняти все. І навіть раму. Найти нормальну вилку с не конусним штоком - проблема. Або купляти перехідник.
dead_rat
Member

Повідомлення

leif
Твой пример вреден и заразителен!
спойлер
Теперь ко мне едет Trek Madone sl6
спойлер
плевать на вес, плевать на спеки, купил чисто за дизайн и потому, что из понравившегося все равно ничего другого в наличии нет, а шило в задницу воткнулось. Да и когда конкуренты выкатятся, они будут стоить не на много дешевле
leif
Member

Повідомлення

dead_rat
трек — топчік :pray:
коли очікуєш?

Відправлено через 5 хвилин 27 секунд:
наскільки я розумію, аерошосери доволі специфічні велосипеди, з найменшим комфортом і орієнтацію в першу чергу на високі швидкості. це твій стиль катання? чому не Emonda?
murzik
Member

Повідомлення

dead_rat
137 866грн
?
:eek:
без примірки і сотень сторінок на оверах? як так?!??! :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik: 02.05.2021 16:29без примірки і сотень сторінок на оверах?
Ну мы выше обсудили на пол странички, плюс, это Германия, не подойдет - поедет назад в магазин и я потеряю только цену доставки.
leif: 02.05.2021 16:25коли очікуєш?
От одного до шести рабочих дней.
leif: 02.05.2021 16:25наскільки я розумію, аерошосери доволі специфічні велосипеди, з найменшим комфортом і орієнтацію в першу чергу на високі швидкості. це твій стиль катання? чому не Emonda?
Хотел именно аэро, не столько за стиль катания, сколько за вид.
На текушем эндуренс байке руль пришлось опустить в самый низ и то он слегка высоковат.
Надеюсь на аэро в верхнем положении будет самое то.
Эмонду не брал по двум причинам: внешне не очень и ее нет в наличии.
Так мне еще нравились Orbea Orca, Bmc Teammachine, Merida Reacto, Canon SuperSix...
из них катал только на Кэноне, было клево, но он не аэро.

Товарищ купил Мериду Реакто - говорит ракета и достаточно комфортна, буду надеяться Мадон не подведет, по крайней мере у меня есть норм дороги для неe

Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
спойлер
И да, во всем виноват leif :laugh:
Отправлено спустя 7 минут 4 секунды:
murzik: 02.05.2021 16:29dead_rat
137 866грн
Да дорого, потребовалась моральная поддержка жены, чтоб решиться кинуть такую сумму в хобби
leif
Member

Повідомлення

dead_rat: 02.05.2021 16:48От одного до шести рабочих дней.
норм, а то кажуть дефіцит-дефіцит :laugh:
dead_rat: 02.05.2021 16:48 не столько за стиль катания, сколько за вид.
сміливе рішення. ну ти не забудь, будь-ласка, відпиши враження, коли покатаєш трохи. цікаво почути відгук, а то різне про аерошосери розповідають.
dead_rat: 02.05.2021 16:48На текушем эндуренс байке руль пришлось опустить в самый низ и то он слегка высоковат.
ти, здається, писав, що у тебе розмір не зовсім твій, трохи завеликий байк. скоріше за все, саме в цьому причина такої посадки, що хочеться кермо нижче опустити. я зі своїми 185см навіть на ендуранс треку 54 розміру опустив кермо вниз бо так найзручніше. прикупив, до слова, отаку штуку для цього:
https://velosiped.com/tovary/komplektuy ... s0072.html
шток поки не різав, але скоро мабуть різану, щоб акуратніше виглядав байк.
dead_rat: 02.05.2021 16:49И да, во всем виноват leif
:lol:
Відповісти