Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kronus
Member

Повідомлення

murzik: 16.04.2021 15:04 Kronus
з електроколесом?
Это вряд ли.
Да и от Украины там только рама. В заднем колесе 3-скоростная планетарная втулка от Шимано. Мотор добавить на вилку и будет самый дорогой вел на селе. :D
leif
Member

Повідомлення

сьогодні забрав з пошти підставку для велосипеда:
спойлер
ЗображенняЗображення
сподобалась. якісна, зручна і продумана штука за свої 840грн, замовив ще 2 таких.
Crossbow
Member

Повідомлення

murzik
как продвигаются поиски\покупка вела?
murzik
Member

Повідомлення

Crossbow
3 стадия
Торг. Попытка заключить сделку с судьбой. ...
:laugh:
Dark-seer
Member

Повідомлення

Почти 3 недели болел короной, добрался сегодня отдать вел на обслуживание, сказали минимум неделя, сезон в разгаре... Единственное что не так обидно, на всю неделю дают дожди и довольно холодную погоду, не думал ч что почти в мае буду сезон открывать :-/
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer
у нас вчора сніг був :facepalm: сніг 16 квітня... і не такий що одразу танув, а лежав на землі, створюючи невеликий шар. з оптимістичного, що це нібито вже останній цього року, далі по прогнозу хоча б більш-менш норм. але все одно паскудна погода, минулого року на початку березня було краще ніж в середині квітня зараз.

а мені тут шатуни з алішки приїхали сьогодні. трохи більше ніж за 11 днів з Китаю, дуже здивований. як я тут нещодавно писав, замовлення, яке робив на велокиєві, приїхало за 8 днів :laugh: до Шеньчженю зі Львова 8110км, до Києва — 540 км.
murzik
Member

Повідомлення

leif
special line YW?

Отправлено спустя 4 часа 14 минут 14 секунд:
если велик х3, я могу снять самую большую?

Отправлено спустя 3 минуты 26 секунд:
чому виробники не стандартизовані в розмірах? меріда пише L (18.5). 18.5 це 47 см, а у корратека і яміса М це 49 см. у еріди М це 17''. не мала буде для 176 см?
зараз у мене L 20'' міряв = 51 см.
Востаннє редагувалось 18.04.2021 15:24 користувачем murzik, всього редагувалось 3 разів.
Dark-seer
Member

Повідомлення

Dark-seer: 15.04.2021 11:45 Какую взять ленту/гермет/нипеля под бескамерку что бы не переплачивать? И стоит ли это делать самому в первый раз?
400грн загадали чисто за работу :-/
mumu
Member

Повідомлення

murzik
Тому що геометрія рам відрізняється. Всюди трикутник, але довжина сторін різна. Дивись не на висоту підсідільної або вказаний розмір, а на рекомендації виробника, комплексно на всі розміри. І хоча б посидіти перед покупкою.
Зірка важить доволі мало, немає смислу знімати. Ото з’явиться натхнення вкрутити, а ти зірку зняв
murzik
Member

Повідомлення

mumu: 18.04.2021 15:23 Зірка важить доволі мало, немає смислу знімати. Ото з’явиться натхнення вкрутити, а ти зірку зняв
так я спеціально, щоб не вкручувати :gigi:
Gallardovich
Member

Повідомлення

Dark-seer: 15.04.2021 11:45 Какую взять ленту/гермет/нипеля под бескамерку что бы не переплачивать? И стоит ли это делать самому в первый раз?
Я себе брал все с али, кроме герметоса. катаюсь уже пол года, вроде ок(кроме герметоса, о чем будет ниже)
лента Ztto, нипеля Deemount
герметос - Slime Premium или Stan`s бери(я себе брал Squirt и пожалел уже 100500 раз - не латает нихрена. у ребят slime намного лучше себя ведет)

по установке - тоже сам делал дома(только для того чтобы вщелкнуть покрышку бегал на СТО под домом, заюзать компрессор. для такого случая советую иметь переходник с престы под шредер)

п.с. еще советую вот это в довесок взять. выручало уже неоднократно(по причине говеного герметика)
wigar
Member

Повідомлення

leif: 17.04.2021 18:33 а мені тут шатуни з алішки приїхали сьогодні. трохи більше ніж за 11 днів з Китаю, дуже здивований. як я тут нещодавно писав, замовлення, яке робив на велокиєві, приїхало за 8 днів :laugh: до Шеньчженю зі Львова 8110км, до Києва — 540 км.
Мне с Броваров в Васильков с одной стороны Киева, на другую 63км, посылка 5 дней шла укрпочтой (конверт силиконовых гвоздей для корпуса) , так что еще быстро :gigi:

Мне вот интересно, кил 20 :-P набрал, а вилку не регулировал еще - тяжко ли будет велу . Хотя уже 3 раз болею в этом полугодие :weep:
murzik
Member

Повідомлення

Gekko 20'' L 50.8 см
TT ВЕРХНЯ ТРУБА ММ 590 мм
судячи по розмірам меріди, там можна і L і XL брати ... або ж геко для мене великий і я не вкурсі :rotate:

Отправлено спустя 43 секунды:
wigar
ну подкачай вилку
Hotspur
Member

Повідомлення

Gallardovich: 18.04.2021 15:27герметос - Slime Premium или Stan`s бери(я себе брал Squirt и пожалел уже 100500 раз - не латает нихрена. у ребят slime намного лучше себя ведет)
по герметикам есть тесты у Козак ТВ. я использую Hutchinson PROTECT'AIR MAX. Латает, все хорошо но быстро сохнет в колесе, доливать где то раз в месяц-полтора. Пока не застывший как молоко, доливать очень просто через ниппель шприцом. Если герметик густой то намучаетесь
leif
Member

Повідомлення

murzik: 18.04.2021 15:15special line YW?
aliexpress standard shipping
Dark-seer: 18.04.2021 15:17400грн загадали чисто за работу
у Львові за власне роботу 200-300 грн за пару в залежності від майстерні + на витратниках накручують же ж. мені за два колеса все разом обійшлось в 1200грн, якщо нічого не плутаю. використовували стрічку і герметик MilKit, не знаю наскільки вони ОК, огляди не дивився взагалі, але поки все добре.

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
murzik: 18.04.2021 15:39Gekko 20'' L 50.8 см
TT ВЕРХНЯ ТРУБА ММ 590 мм
досить великий велосипед. а винос скільки?
murzik
Member

Повідомлення

24к апарат але сінгл
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/gorn ... LkOyy.html
і міняти цепок треба вже
може комусь треба? :D
leif
Member

Повідомлення

murzik
за такі гроші можна нормальний новий велосипед взяти, не розумію навіщо за 900 баксів вживані дивитись взагалі. тим паче на sram sx
leif
Member

Повідомлення

даю 90%, що завеликий велосипед для тебе, треба на розмір менше.
Hotspur
Member

Повідомлення

дорого богато
Відповісти