Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 13.04.2021 15:31брав 2 роки на олх, ТО не робив "бо не було необхіідності"
только после полной разборки его брать. вопрос когда там вообще ТО делали. вел так симпатичный

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Armagedon: 14.04.2021 17:49Втулки стоят не дорого типа новатек на промах.
и поменять их всего то 2000. + спицы и нипеля :lol:

Отправлено спустя 51 секунду:
Armagedon: 14.04.2021 17:49Я что то не понимаю. У Мурзика бабок нету а он хочет 1-2х11-12. Зачем??*?
тут согласен. все что больше 10 не для мурзика по деньгам вообще
leif
Member

Повідомлення

Armagedon
в ідеалі він підшукує 2х10, це норм, імхо, як раз потрапляє в ціновий діапазон куди він дивиться. і рівень обладнання вже пристойний і по витратниках не настільки аж дорого як 12шв.
mumu
Member

Повідомлення

leif
Тому я мурзіку раджу купити новий і не паритись з приводу дещо гіршої вилки. Хоча в тому джамісі доволі пристойна вилка. І новий велосипед по дисконтній картці картці 17к. (я роблю такий висновок, що картка у мурзіка знайшлась, бо він про дисконтні ціни пише)
купити велосипед вживаний за 20к і через пару тижнів/через пару тисяч пробігу усвідомити, що треба докинути ще пару тисяч, - не краща ситуація в умовах обмеженого бюджету. Тоді вже зразу збільшити бюджет і все одно взяти новий, раз є можливість отримати нормальну знижку.
Armagedon
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.04.2021 17:51

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Armagedon: 14.04.2021 17:49Втулки стоят не дорого типа новатек на промах.
и поменять их всего то 2000. + спицы и нипеля :lol:

Я покупал комплект перед + зад 041 и 042 вроде. я зарегался как новый пользователь и какой то еще купон дали + кешбек вышли 1050грн за 2е втулки. Зад оставил а передок продал ибо вилка на буст оси и взял даймондбек на промах за 600грн :super:
Hotspur
Member

Повідомлення

mumu: 14.04.2021 17:55 треба докинути ще пару тисяч
ой не пару :gigi: а от пяти :rotate:
Armagedon
Member

Повідомлення

у нас в зп переспицовка 2х колес стоит 300грн. спицы и нипиля выходят где то на 400грн
leif
Member

Повідомлення

mumu
Я теж думаю, що у випадку мурзіка треба брати новий з драйвспорту. Це спокійніше, безпечніше і навіть якщо мурзік з його матрацом і відчує що вилка трошки гірша це зовсім мінорна різниця буде для його цілей.

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Але мурзік не шукає легких шляхів, я думаю ми тут до 22 року будемо в курсі що там на олх продають до 20 кілогривень :popcorn:
Armagedon
Member

Повідомлення

leif: 14.04.2021 17:59 mumu
Я теж думаю, що у випадку мурзіка треба брати новий з драйвспорту. Це спокійніше, безпечніше і навіть якщо мурзік з його матрацом і відчує що вилка трошки гірша це зовсім мінорна різниця буде для його цілей.
Или потом просто продать вилку через полтора года и взять на x-bike что то типа sektora за 7к. там правда цены подросли. Я свою сектор сильвер 140 брал новую за 5800
Hotspur
Member

Повідомлення

Armagedon: 14.04.2021 18:01взять на x-bike что то типа sektora за 7к. там правда цены подросли. Я свою сектор сильвер 140 брал новую за 5800
тяжелые. ребу или сид или что то там в том духе

Отправлено спустя 34 минуты 33 секунды:
Armagedon: 14.04.2021 17:58 у нас в зп переспицовка 2х колес стоит 300грн. спицы и нипиля выходят где то на 400грн
в Киеве множ на 2 и переустановить бескамерку тоже не даром. 2000 если прям знакомый механик и тебя знает :lol:
Kronus
Member

Повідомлення

3-14: 14.04.2021 17:13 а систему не менял? Офигеть, конечно, какие у вас там дороги хорошие. У меня стабильно песок и высокая влажность цепи жрет :( У меня обычно одной кассеты хватает на 5-6к километров, потом под замену. Зимой у меня жена, кстати, и вовсе умудрялась за одну неделю цепь уграть, поскольку соль, песок, вода и прочее.
Да у меня там все убитое было. Трещетка вместе со звездами меняется. Цепь капец растянутая была и уже слетать начала. По хорошему надо было после 4500 цепь менять. Уже все скрежетало, как гусеницы у танка. Звезды не сильно дорогие оказались. Где-то 240 грн, кажись. Там всего 6 скоростей. Цепь около 200 грн вышла.
leif
Member

Повідомлення

минуло буквально три теплих дні і все, знову +2 градуси сьогодні весь день було, завтра +3...+4, дощі тижнями і вітер якийсь реально холодний. як же ж Львів дістав своєю погодою :facepalm: в Києві в два-три рази тепліше в цьому квітні.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 14.04.2021 20:28в Києві в два-три рази тепліше в цьому квітні.
350 км с начала сезона :lol: . + 16 :lol:
3-14
Member

Повідомлення

Armagedon: 14.04.2021 17:58в зп переспицовка 2х колес стоит 300грн. спицы и нипиля выходят где то на 400грн
Kronus: 14.04.2021 20:13Где-то 240 грн, кажись. Там всего 6 скоростей. Цепь около 200 грн вышла.
Смотрю на цены и плачу. Может мне доставку колес на сборку в ЗП организовать :D 5 евро за колесо... Там банально стенд для сборки нормальный окупится такими темпами после 50 колес, а это ж еще и время :eek:
leif
Member

Повідомлення

3-14
Запоріжжя далеко, Львів ближче, буде на пару днів швидше доходити, а ціни також нічого. мені, наприклад, перекидання обладнання на треках, встановлення флетбару, файне налаштування гальм з ручками, які не так щоб сумісні з тіагра каліперами, повна інспекція, змащування і налаштування всього чого тільки можна, коштувало 2500 грн з доставкою обох велосипедів машиною від мене і до мене назад. при чому це механік з сертифікатом від Trek, досвід 15+ років, не якийсь там джуніор.
Armagedon
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.04.2021 18:54
Armagedon: 14.04.2021 18:01взять на x-bike что то типа sektora за 7к. там правда цены подросли. Я свою сектор сильвер 140 брал новую за 5800
тяжелые. ребу или сид или что то там в том духе

Отправлено спустя 34 минуты 33 секунды:
Armagedon: 14.04.2021 17:58 у нас в зп переспицовка 2х колес стоит 300грн. спицы и нипиля выходят где то на 400грн
в Киеве множ на 2 и переустановить бескамерку тоже не даром. 2000 если прям знакомый механик и тебя знает :lol:
мне пофиг на тот вес разница в 600грам. для меня ерунда вел весит 13.5кг )) зато вилка вечная
Leeman
Member

Повідомлення

Часто слышу информацию, что втулки и каретка на промышленных подшипниках смысла перебирать нету. Что на заводе они хорошо загерметизированы и грязь\вода попадает туда по минимум. А вот если их вскрыть, то они намного быстрее будут набирать грязь\воду после чистки и замены смазки.
Да вообще типа деньги потраченные на пару ТО их = покупка новых.
Hotspur
Member

Повідомлення

Leeman: 15.04.2021 11:01Часто слышу информацию, что втулки и каретка на промышленных подшипниках смысла перебирать нету.
нет. их тоже надо перебирать, не так часто но раз в год точно. и промы тоже можно регулировать.
mumu
Member

Повідомлення

Для профілактики дивитись варто, почистити, додати змазки.
Якщо акуратно знімати пильники/сальники, не деформуючи їх, а потім змазати посадочне місце водостійкою змазкою, все буде норм. При деформації треба замінити, що багато хто не робить(немає в наявності або шкодують гроші). Тоді вода та бруд починають проникати до підшипників і руйнувати їх.
Самі підшипники зараз обслуговувати не треба, якщо не шумить і не закусує - не чіпати. А якщо є проблеми - міняти.
Armagedon
Member

Повідомлення

Leeman: 15.04.2021 11:01 Часто слышу информацию, что втулки и каретка на промышленных подшипниках смысла перебирать нету. Что на заводе они хорошо загерметизированы и грязь\вода попадает туда по минимум. А вот если их вскрыть, то они намного быстрее будут набирать грязь\воду после чистки и замены смазки.
Да вообще типа деньги потраченные на пару ТО их = покупка новых.
А самому, не? :spy:
Dark-seer
Member

Повідомлення

Какую взять ленту/гермет/нипеля под бескамерку что бы не переплачивать? И стоит ли это делать самому в первый раз?
Відповісти