Gavri1a:у нас народ никогда не научится нормально продавать через онлайн магазины. постоянно косяки, постоянно обломы
а чернігівський продаван з веселим сайтом не помилився в описі, передзвонив мені за 10секунд, перевірив наявність за 3хв і надіслав НП протягом 1 години після оплати, навіть незважаючи, що робочий день у нього вже типу закінчився сьогодні
натомість велоонлайн передзвонили мені через 1.5 години, розповіли про 2 помилки в їхніх описах і що винен в цьому трошки і я, адже купую нікому не потрібне барахло а також додали, що окремі запчастини в замовленні будуть їхати з різних складів і тому доведеться чекати десь 4 дні поки все збереться, але до вихідних навряд встигнуть, а тому відправлення в наступний понеділок. С — сервіс
Dark-seer
Ну да, но это к вопросу как одна цена превращается в другую. Налоги + доставка + маржа
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
Кстати в ЕС безналоговый лимит на товары из-за границы что-то около 22 евро, а не 100, или сколько там сейчас в Украине. Так что заказы из китая стают не шибко выгодными.
3-14: ↑
31.03.2021 11:09Dark-seer
Ну да, но это к вопросу как одна цена превращается в другую. Налоги + доставка + маржа
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
Кстати в ЕС безналоговый лимит на товары из-за границы что-то около 22 евро, а не 100, или сколько там сейчас в Украине. Так что заказы из китая стают не шибко выгодными.
Hotspur:ага. тормоза СЛХ 90 евро чудом выходят в 10 000 гривен
Если продают по такой цене, значит кто-то покупает.
Диванные метебешники читают тебя что без тормозов ХТ n-поршневых выезжать на улицу нельзя и бегут в магазин чтоб хотя-б SLX купить.
murzik
Ти задаєш питання, на які немає нормальної відповіді, "а 34 х 42 це вистачить", "а за 2 роки подешевшає", "а на 10 тисяч вистачить"
Велосипеди використовуються дуже по-різному, і відповіді на такі питання можуть бути дуже різні. Ти повинен просто розуміти що покришки, ланцюг, касета, зірки системи і тому подібні речі це, в певному сенсі, розхідники, і їх доведеться міняти. Можна під дощем в піску і багні катнути один раз так, що ланцюг і касета від'їдуть у мусорне відро, а можна катати тисячі кілометрів. Наприклад взимку достатньо один раз проїхатися з неправильним мастилом ланцюга, щоб ланцюг заіржавів, тому-що реагенти, сіль, пісок і так дале. От тобі просто як приклад
Велосипед це взагалі розхідник — нема грошей, не купуй дорогий.
Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
3-14:Наприклад взимку достатньо один раз проїхатися з неправильним мастилом ланцюга, щоб ланцюг заіржавів
доречі, про катання взимку. У мене в дружини на велосипеді за одну зиму кородували алюмінієві обода, це просто щоб розуміти, що таке сіль + вода. Тому у мене на міському велосипеді обода з нержавійки
Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
Взагалі рекомендую цей канал. Чувак мегаадекватний, розповідає не маркетинговий булщіт як на більшості інших подібних велоканалів, а корисні речі.