Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 3)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=225508
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Sanьka
Member
Мажик признал что он мажикLostBoy:Будем считать, что деньги значения не имеют
-
Scoffer
Member
Це як кентавр і реверсивний кентавр разом узяті.Sanьka:у меня тоже 4х4, а что это такое?
Завжди підозрював у тебе щось таке
LostBoy
Я забув що ти там мутиш собі 10 жо
Тоді все норм, тільки точки я в все таки брав АХ, U6-Lite-US або краще U6-LR-US
Відправлено через 5 хвилини 39 секунди:
Недавно з'явилась ще отака прикольна штука: https://mikrotik.com/product/chateau_lte12
Востаннє редагувалось 16.02.2021 13:36 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
-
LostBoy
Member
Опа, а о существовании АХ-точек у них я и не знал. А они давно появились у них?Scoffer:я в все таки брав АХ, U6-Lite-US або краще U6-LR-US
Блин, спасибо за наводку
-
Scoffer
Member
LostBoy
Потужність прикрутиш, лайт 2х2, лр 4х4
Та не знаю коли, просто заліз на їх сайт в пошуках конкретно АХ.
А то якось не пристойно в 2021 з такими-то затратами вішати АС
Потужність прикрутиш, лайт 2х2, лр 4х4
Та не знаю коли, просто заліз на їх сайт в пошуках конкретно АХ.
А то якось не пристойно в 2021 з такими-то затратами вішати АС
-
Sanьka
Member
А я вчера подключил роутер но перестал видится НАС. что то там с портом или тп надо настроить ((
-
LostBoy
Member
АргументScoffer:лайт 2х2, лр 4х4
Тоже аргументScoffer:А то якось не пристойно в 2021 з такими-то затратами вішати АС
-
Sanьka
Member
О у меня тоже есть ZyXEL GS1200.LostBoy:ZyXEL GS1200-8HPv2
В отличии от ТПлинковского, в этот можно "ввойти"
-
анти__бот
Member
Sanьka
не приший кобилі хвіст
тут люди про високі матерії 
не приший кобилі хвіст
-
Sanьka
Member
а я про то что управлять лучше чем не управлять.анти__бот:тут люди про високі матерії
-
анти__бот
Member
Sanьka
Ты хочешь быть господином? Властвовать, повелевать и доминировать?
Ты хочешь быть господином? Властвовать, повелевать и доминировать?
-
Sanьka
Member
вот ты все в одну степьанти__бот: Властвовать, повелевать и доминировать?
-
анти__бот
Member
Sanьka
Так то такое поле что не перепахать.
Так то такое поле что не перепахать.
-
Sanьka
Member
Ммм крипта выросла. Надеюсь дефицит продлится, и я наживусь еще больше на майнерах впаривая лопаты по дичайшему оверпрайсу 
Это всем на руку. Манеры манят, барыги барыжат, гамеры ждут шаровых видиков через год
Это всем на руку. Манеры манят, барыги барыжат, гамеры ждут шаровых видиков через год
-
Scoffer
Member
Sanьka
Сподіваєшся що вистачить на хатку в селі під бременом?)
Сподіваєшся що вистачить на хатку в селі під бременом?)
-
анти__бот
Member
Sanьka
Ну все, теперь нужно статус держать
Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
https://youtu.be/ff7nJZvaeOg
Ну все, теперь нужно статус держать
Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
https://youtu.be/ff7nJZvaeOg
-
Hells Angels
Member
просто пацаны запригивают в последние вагоны в надежде что до конечной станции Обвал еще долго и думают что отобьют и заработают.Sanьka:Ммм крипта выросла. Надеюсь дефицит продлится, и я наживусь еще больше на майнерах впаривая лопаты по дичайшему оверпрайсу
Отбить 1080/1080ти/2070с за оверпрайс не зная что будет дальше ну такое.
-
Volodimir
Member
Щас придет РазбудиМиня и скажет, что все трусы.Hells Angels:Отбить 1080/1080ти/2070с за оверпрайс не зная что будет дальше ну такое.
-
leif
Member
ситуація прикольна. якщо памп 17 року для більшості народу був першим досвідом з циклами надування і здування спекулятивної бульбашки, то актуальний памп закарбується в пам'яті вже набагато сильніше.
і буде купа народу скуповувати карти, купувати, майнити кріпту на холд в сподіванні дотримати її до чергового х10. аж поки боковик не затягнеться років так на 5-10
коротше, карт може не бути ще довго по норм цінах, навряд воно все піде після цього по звичному кількарічному циклу. скоріше за все розтягуватись буде.
по coinmarketcap 1.5 трильйони баксів капіталізації сфери, яка окрім "купіть солі спайси анлайн" та подібним довбакам нікому не потрібна
і буде купа народу скуповувати карти, купувати, майнити кріпту на холд в сподіванні дотримати її до чергового х10. аж поки боковик не затягнеться років так на 5-10
коротше, карт може не бути ще довго по норм цінах, навряд воно все піде після цього по звичному кількарічному циклу. скоріше за все розтягуватись буде.
по coinmarketcap 1.5 трильйони баксів капіталізації сфери, яка окрім "купіть солі спайси анлайн" та подібним довбакам нікому не потрібна
-
tcpdump
Member
Как говорит один мой друг "закупился на хаях - прокатался на .." как бы не наговорить на бан?)Sanьka:Ммм крипта выросла.
-
leif
Member
кожен хто закуповується зараз, думає, що "на хаях" це коли по 100к і вище будеtcpdump:закупился на хаях