Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rhizone
Member

Повідомлення

voodoo
voodoo:Якщо зовсім ретельно підбирати, то треба дивитися на етт/річ тощо
В моем случае все значительно проще - всегда надо брать XL :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

voodoo симпатичный фетик :beer:
dead_rat
Member

Повідомлення

voodoo
Хаха, отличный гряземес :super:
leif
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
в локальній адаптації справа на картинці могло б бути написано щось типу "100мм ходу вилки мало для нашого асфальту" :laugh:
murzik
Member

Повідомлення

Пропоную Gekko anatomy під ТО і заміну частин за 5000 грн. Київ. :-P на ходу, ще якусь тисячу км проїде без ТО, задній перемикач потребує заміни троса і рубашки (потрібно дотягувати, я приловчився, не проблема)

Отправлено спустя 53 минуты 9 секунд:
ха, вариант апгрейда https://www.ss.com/msg/ru/transport/byc ... jdiho.html
dead_rat
Member

Повідомлення

leif
Надо добавить слева велосипедистов 60х: Я заеду на эту гору на фикс-передаче :lol:
mumu
Member

Повідомлення

leif
"17 кг це жостко" ©
тут хтось скаржився на запакований динамовтулкою, світлом, крилами, багажником, підніжкою, амортвилкою велосипед :gigi:
leif
Member

Повідомлення

mumu
ну так це ж було не про їзду, а про підйом велосипеду в квартиру по сходах. тим паче розмова взагалі йшла про велосипед для моєї дружини, яка сама важить як 3 таких "запакованих" велосипеда :laugh:

Відправлено через 1 годину 56 хвилини 43 секунди:
dead_rat:Надо добавить слева велосипедистов 60х: Я заеду на эту гору на фикс-передаче
Mountain biking 1898:
https://www.reddit.com/r/bicycling/comm ... ntain_trip
:gigi:
mumu
Member

Повідомлення

Трохи сумної статистики за 2020:

У 2020-му в ДТП загинуло понад 200 велосипедистів
За 11 місяців 2020 року патрульна поліція офіційно зареєструвала 2 097 наїздів на велосипедистів, унаслідок яких загинули 210 людей, 1 546 отримали травми.
Тільки 348 із цих випадків, за висновками поліції, були викликані порушеннями з боку велосипедистів
https://www.radiosvoboda.org/a/dtp-bezp ... 30209.html

до речі, через "велике будівництво" по деяким дорогам, де раніше через погане покриття з купою латок автомобілісти їхати повільніше, зараз їхати значно страшніше. Узбіччя ж непридатне ні для велосипедистів, ні навіть пішоходів, інколи місцями взагалі відсутнє.
leif
Member

Повідомлення

У Львові було таке, що люди не були дуже уважні. Ти їздиш, наприклад, навіть у Стрийському парку, і тобі просто кидаються під колеса попри те, що ти сигналиш, дзвіночок і таке інше. І ти обираєш: або гальмувати і постирати собі кевларові шини, які ти купив по 700 гривень за штуку, чи просто в’їхати в людину.
заволав як морж навесні :laugh:

економний пацан, нічого не скажеш. :lol:

та й взагалі, стрийський парк це не велопарк ні разу, поруч з ним жив півтора року. там неможливо нормально кататись, це дуже людне місце, постійно натовпи ходять, купа дітей, які бігають як безголові кури. хіба що вранці інколи там катався, тоді нікого немає.

взагалі, навіть опускаючи ганебний рівень "журналістики" в цій статті (зовсім вже придурків навіть на зарплатню від держдепу почали набирати), важко таку стату аналізувати, треба більше даних по кожній області.

оскільки останні роки я живу у Львові, то дивлюсь на 147 випадків наїздів на велосипедистів тут на 2.5 млн населення. З одного боку ніби і страшна стата, з іншого боку: велосипедистів у Львові дуже багато (+ купа новачків цього року через ковід і туристи які постійно беруть прокатні ровери), а ті випадки які я бачив сам\про які читав в велогрупах локальних — там дуже часто траплялись переїзди пішохідних переходів на велосипеді, їзда в нічний час без достатніх розпізнавальних габаритів, незнання ПДД, просто тупняк і т.д.

дуже цікаво було б якби можна було глянути по всім випадкам, скільки з них стільки фатальних, скільки по місту, по області, в денний час в нічний час, по причині п'яного водія, по причині порушення велосипедистом і т.д.
3-14
Member

Повідомлення

leif: І ти обираєш: або гальмувати і постирати собі кевларові шини, які ти купив по 700 гривень за штуку, чи просто в’їхати в людину.
Нічого собі вибір у людини. Нормальні такі пріорітети у житті :laugh:
mumu:У 2020-му в ДТП загинуло понад 200 велосипедистів
За 11 місяців 2020 року патрульна поліція офіційно зареєструвала 2 097 наїздів на велосипедистів, унаслідок яких загинули 210 людей, 1 546 отримали травми.
Тільки 348 із цих випадків, за висновками поліції, були викликані порушеннями з боку велосипедистів
Найгірше те, що це все вважається у людей в Україні таким-собі звичайним collateral damage, тобто "ну от, люди гинуть, але це ціна прогресу". Може у мене трохи змінилися орієнтири за багато років проживання поза Україною, але для мене такий підхід виглядає дикістю. :(
leif
Member

Повідомлення

3-14:Найгірше те, що це все вважається у людей в Україні таким-собі звичайним collateral damage
не погоджуюсь. у яких таких людей? у відморозків якихось — можливо, але я особисто таких не знаю. смертність на дорогах не вважається нормальним явищем, запит у суспільстві на покращення цієї ситуації (хоч з велосипедистами хоч з пішоходами) величезний. цього року незважаючи на ковід відбулось чимало акцій велосипедистів з метою привернути увагу до проблеми, спонукати до розвитку вело інфраструктури.

на рівні країни жахливий менеджмент, не напрацьовані механізми дієвого впливу на це все з боку людей, це правда. але так щоб до цього нормально ставились, це перебільшення як мінімум. Я не те щоб захищаю Україну\прикрашаю дійсність і сам планую після стабілізації ситуації з ковідом переїжджати, але робити Україну більш варварською ніж вона є теж зайве ;)
3-14
Member

Повідомлення

leif:не погоджуюсь. у яких таких людей? у відморозків якихось — можливо, але я особисто таких не знаю. смертність на дорогах не вважається нормальним явищем, запит у суспільстві на покращення цієї ситуації (хоч з велосипедистами хоч з пішоходами) величезний. цього року незважаючи на ковід відбулось чимало акцій велосипедистів з метою привернути увагу до проблеми, спонукати до розвитку вело інфраструктури.
Тоді добре, мабуть київські пабліки а також обговорення різних безпекових ініціатив на сайтах подібних до itc.ua мене трохи дезорієнтують у цьому питанні.
Hotspur
Member

Повідомлення

3-14:Нічого собі вибір у людини. Нормальні такі пріорітети у житті
шоссер в среде обитания :lol: :lol: :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
3-14:Найгірше те, що це все вважається у людей в Україні таким-собі звичайним collateral damage, тобто "ну от, люди гинуть, але це ціна прогресу". Може у мене трохи змінилися орієнтири за багато років проживання поза Україною, але для мене такий підхід виглядає дикістю.
возможность наезда авто на велосипедиста в лесу равна 0. просто не ездите по дорогах

Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
3-14:мабуть київські пабліки а також обговорення різних безпекових ініціатив на сайтах подібних до itc.ua мене трохи дезорієнтують у цьому питанні.
реально ничего не делается. проблема в голове только у людей а не у руководства МВД
Gavri1a
Member

Повідомлення

вот никогда не понимал людей, которые боятся износа шин... они на них вечно собираются ездить что-ли? :lol:
а если покрыха 1400? мне что на ней вообще из дома не выезжать тогда? :facepalm:
mumu
Member

Повідомлення

Gavri1a:а если покрыха 1400? мне что на ней вообще из дома не выезжать тогда? :facepalm:
В золоту рамочку з ліпниною і на стінку :gigi:

Тут я підтримаю 3-14. В Україні сильне автомобілецентристське лобі в особі поліції(в багатьох містах якраз поліція не погоджує велосмуги, нормальні острівці безпеки та інші заходи, і радо підтримує підвищення ліміту швидкості в населених пунктах) та інших держ органів. leif у Львові живе, і там з позитивними змінами зараз найкраще, мабуть. А от в решті України кожну безпекову конструкцію, схему і т.д. треба силою впроваджувати. Нові норми ДБН ігноруються, а десь і здоровий глузд в організації дорожнього руху та спільного простору.
dead_rat
Member

Повідомлення

leif:або гальмувати і постирати собі кевларові шини
Что я прочитал?!

:lol:
leif
Member

Повідомлення

dead_rat:Что я прочитал?!
спойлер
Зображення
герой статті пан роман (за сумісництвом "журналіст" радіо свобода, щоб далеко не ходити) ніби каже нам:

"кістки зростаються, а гуму за 700 грн вже ніяк не повернути" :teacher:
dead_rat
Member

Повідомлення

leif
Имхо, герой дистрофичен настолько, что столкновение с ним нетравмоопасно.
спойлер
Кости сростаются, а вот 700 гривен тают безвозвратно :lol:
Gavri1a
Member

Повідомлення

кости сростаются не бесплатно и частенько не без последствий на всю жизнь :dontknow:
Відповісти