Новини
Останні статті і огляди
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
Makc1968UA
Member
Alexey1977
Мне показалось или задняя вертушка крепится резинкой с трусов?
Есть же силиконовые гвозди для вертушек, стоят копейки, а вибрацию убивают в ноль.
Видяха "потеет" из-за винтов, которые перекрывают доступ свежего воздуха? БП переверни вверх вертушкой - будет дополнительный сквозняк, видяха скажет спасибо, а БП даже не почувствует лишние пару градусов. Проверено на своём прошлом Залмане Z9+.
Мне показалось или задняя вертушка крепится резинкой с трусов?
Есть же силиконовые гвозди для вертушек, стоят копейки, а вибрацию убивают в ноль.
Видяха "потеет" из-за винтов, которые перекрывают доступ свежего воздуха? БП переверни вверх вертушкой - будет дополнительный сквозняк, видяха скажет спасибо, а БП даже не почувствует лишние пару градусов. Проверено на своём прошлом Залмане Z9+.
-
Alexey1977
Member
_Slavko_
В чем вы правы насчёт винтов со временем их уберу из компа. Телевизорами на новом месте ещё не обзавёлся
Отправлено спустя 4 минуты 23 секунды:
Makc1968UA
Шутник вы однако, есть специальные шурупы зачем всякую дичь использовать.
Винты не перекрывают абсолютно ничего, на месте движения воздуха они отсутствуют. В БП температура в среднем 45-55 градусов в пассивном режиме что меня полностью устраивает.
В чем вы правы насчёт винтов со временем их уберу из компа. Телевизорами на новом месте ещё не обзавёлся
Отправлено спустя 4 минуты 23 секунды:
Makc1968UA
Шутник вы однако, есть специальные шурупы зачем всякую дичь использовать.
Винты не перекрывают абсолютно ничего, на месте движения воздуха они отсутствуют. В БП температура в среднем 45-55 градусов в пассивном режиме что меня полностью устраивает.
-
Tesseract
Member
Alexey1977
Порожні лотки для вінтів мали би зніматися. Зараз вони лише дарма потокам повітря заважають.
Порожні лотки для вінтів мали би зніматися. Зараз вони лише дарма потокам повітря заважають.
-
Alexey1977
Member
я согласен, но сверху есть заглушки а если эти лотки снять нет, оставил для симметрии.Tesseract:би зніматися. Зараз вони лише дарма потокам повітря заважають.
в любом случае там сетка в них, расстояние до вентиляторов приличное и особого влияния на погоду они не оказывают.
-
Dub1k
Member
CD привід і HDD наче назад в минуле повернувся )
Корпус класний і такими реарітетами портиш )
Корпус класний і такими реарітетами портиш )
-
Prescott
Member
Нравится, молодецAlexey1977:моя обновка
-
Atreydes
Junior
-
unlnu
Member
Atreydes,
хорош боец!
п.с. а у вас вместо мышки кошка - гламурненько! - хотел сказать я, но понял, что она настоящая...
хорош боец!
п.с. а у вас вместо мышки кошка - гламурненько! - хотел сказать я, но понял, что она настоящая...
-
a_z_z_y
HWBOT OC Team
-
Atreydes
Junior
Спасибо, видел это видео
По корпусу Cooler Master MasterCase MC500, при установке необслуживаемой сжо всплыл нюанс. Оказывается, установка радиатора с ориентацией вентиляторов внутрь корпуса не предусмотрена, ни в одном из мест установки, как я понял, это касается конкретно этой, бюджетной модели в линейке. Для меня был сюрприз, думал в нем можно организовать абсолютно все)))
-
Deadpool
Member
Atreydes
стапэ, почему нет?
нюанс ток если захотите сверху, ибо там надо докупать брекет-рамку и кожух под 240/280 радик, и то это возможно.
у меня похожие шасси, 360+280 радики утсановлены. сейчас передний пуш спереди +пулл изнутри, радик тоже внутри.
фото старое:
стапэ, почему нет?
надо мб сравнить, но если спереди ставить, то там вообще толстяк даже встанет! у меня пуш-пулл спереди.Atreydes:Оказывается, установка радиатора с ориентацией вентиляторов внутрь корпуса не предусмотрена, ни в одном из мест установки, как я понял, это касается конкретно этой, бюджетной модели в линейке.
нюанс ток если захотите сверху, ибо там надо докупать брекет-рамку и кожух под 240/280 радик, и то это возможно.
у меня похожие шасси, 360+280 радики утсановлены. сейчас передний пуш спереди +пулл изнутри, радик тоже внутри.
фото старое:
- спойлер

-
Alexey1977
Member
Dub1k
Ну я бы не сказал что диски на 12Тб раритеты
по поводу BD привода тут согласен, но у меня там два ssd 2.5" установлены , корпус всегда с закрытой крышкой и их не видно.
Prescott
Atreydes
котейке и сборке зачет
Ну я бы не сказал что диски на 12Тб раритеты
Prescott
Atreydes
котейке и сборке зачет
-
Atreydes
Junior
Deadpool
Я тоже так думал
наверх радиатор вообще физически не становится в нишу крышки, а спереди отверстия не совпадают, в инструкции тоже такого варианта сборки нет
Я тоже так думал
-
Deadpool
Member
Atreydes
брекет для верха нужен! и крышка, как у меня на фото. я их докупал отдельно.
у меня ж на фото радик внутри корпуса, вертушки уже в кожухе сверху.
спереди не знаю. цеплял все легко. радик изнутри, и спереди вертушки, все это длинными 35мм м3 болтами собираем. изнутри вертушкии через 30мм м3 опять же к радику крутим.
брекет для верха нужен! и крышка, как у меня на фото. я их докупал отдельно.
у меня ж на фото радик внутри корпуса, вертушки уже в кожухе сверху.
спереди не знаю. цеплял все легко. радик изнутри, и спереди вертушки, все это длинными 35мм м3 болтами собираем. изнутри вертушкии через 30мм м3 опять же к радику крутим.
-
Dub1k
Member
Для початку потрібно мати поняття що ХДД на 12 тб не зовсім для середньостатистичного юзера.Alexey1977:Dub1k
Ну я бы не сказал что диски на 12Тб раритетыпо поводу BD привода тут согласен, но у меня там два ssd 2.5" установлены , корпус всегда с закрытой крышкой и их не видно.
1. Це доволі не дешеві накопичувачі і їхня ціна перевалює ціну процесора чи відеокарти. А ці компоненти ставляють приорітетом номер 1 в домашніх ПК.
2. Оскільки ці накопичувачі здебільшого використовуються у корпоративних цілях для них остновна критерія це надійність та довговічність/зносостійкість. Дані критерії дають можливість не просто зберігати інфу великої ємності а й безпечно зберігати, відповідно швидкість там далеко не важливий параметр.
3. Для домашнього ПК швидкість накопичувача відіграє далеко не останню роль тому низькошвидкісні накопичувачі будуть досить проблемними та шумними у використанні. Що тут говорити Голдові ВД на 2 тб шумлять жахливо, а про більшої ємності взагалі мовчу це просто перфоратор ...
4. Ціна відграє основний поріг входження. Ще років 5 тому ціна одного гіга на ССД накопичувачах була дорогою і скажем так не доступною для більшості. Зараз же на бу ринку є чимало пропозицій із гуманною ціною. І якщо врахувати ціну ХДД відносно ССД, то перехід більш доступний чим був він раніше.
5. Переосмислення свого простору та необхідність більшості мусору на ПК. Років 15 тому була необхідність в накопичувачах великого об'єму, оскільки інтернет був дорогим і не стабільним. Швидкість була малою і контент та файли було знайти складно. Тому більшість тримали все на свому ПК, а що не поміщалось записували на СД чи ДВД диски. Зараз в епоху швидкого і доступного інтернету тримати файловий мусор не має змісту. А із приходом хмар, які дають можливість слухати музику / дивитись фільми / чи скачувати ігри / зберігати робочі файли потреба у об'ємі відпала суттєво.
Звичайно можна зберігати фільми та серіали на своєму ПК. І якщо в момент ядерної війни відключать інет ти себе будеш чудово відчувати в плані автономності інформації із власними запасами контенту. Але зрозумій в такий період швидше за все у тебе виникнуть проблеми із електроенергією і ПК буде мебілю.
-
Alexey1977
Member
как показыает практика в некоторых странах Западной Европы интернет может быть очень дорогим и не стабильнымDub1k:5. Переосмислення свого простору та необхідність більшості мусору на ПК. Років 15 тому була необхідність в накопичувачах великого об'єму, оскільки інтернет був дорогим і не стабільним. Швидкість була малою і контент та файли було знайти складно. Тому більшість тримали все на свому ПК, а що не поміщалось записували на СД чи ДВД диски. Зараз в епоху швидкого і доступного інтернету тримати файловий мусор не має змісту. А із приходом хмар, які дають можливість слухати музику / дивитись фільми / чи скачувати ігри / зберігати робочі файли потреба у об'ємі відпала суттєво.
-
Dub1k
Member
Не розумію про що ти взагалі говориш і до чого клониш. У західній європі купівельна спроможність на порядок вища за купівельну спроможність українця. Звичайно за бугром інет в рази дорожчий. Але вони заробляють значно більше і дозволити собі нормальний інтернет тариф із нормальною швидкість не проблема для них.Alexey1977: как показыает практика в некоторых странах Западной Европы интернет может быть очень дорогим и не стабильным![]()
Для зручного користування не потрібний гігабітний інтернет достаньо 50-100мб, якщо ти убер задротний юзер із кучою дівайсів та сімєю із 4 чоловік та смарт телевізором тобі в прайм тайм у вечірній час коли всі дівайси грузять інтернет канал 200мб із головою під любі задачі вистачить. І це при тому що буде працювати одночасно 4 телефона, 1-2 ПК та на ПК можна ще буде запустити Нетфлікс. І навіть якщо в цей момент тобі потрібно буде щось скачати більшість ресурсів буде рубати твою свидкість, тому інші юзери в твоїй свії не відчують дискомфорту при твоєму юзу інтернет каналу.
Це ще із солдепії закладено тримати не потрібний хлам на балканах та у кладовах. А вдруг пригодиться 20-ти річний телевізор чистарий стілець викинути ж шкода ...
- спойлер

А коли народ ще й починає випавдовувати свій хлам на балконі (у нашому випадку хлам на ПК) ви як мінімум виглядає дивно.
Якщо підійти більш упоряджено до воєї файлової системи, та ще й користуватись стрімінговими сервісами і хмарами для файлів. Тобі і 1 гіга вистачить із запасом. А якщо ти убер юзлес юзер то 2ТБ ССД чи 1+1ТБ тобі ну просто під любі задачі.
Виправдання виликої кількості косіїв (пам'яті) є тільки монтажні робочі станції, які юзають одиниці для роботи із монтажом відео. Їхня спицифіка вимагає використовувати накопичувачі із великою ємністю із за роботою із великими файлами в RAW. Складні проекти монтуються із десятків нарізок RAW файлів. Які сумарно потрібно розмістити по мірі використання. І все це може займати десятки гігів. Тоді це оправдано і раціонально. А для середньостатистичного юзера задрота накопичувачі із великою ємністю це не більше чим накопичення хламу і не бажання навести порядок на своєму ПК.
-
Alexey1977
Member
Dub1k
я не понимаю в чем ваша претензия, поживите в Европе а потом пишите свои высеры, я вас оскорбил где то или как, желчь прет из всех щелей.
фото своего балкона под спойлером оставьте лучше своим родителям, может пожалеют вас и купят будку по просторней.
свой конфиг собирал под свои задачи, и комп у меня не только для развлечений, сделайте несколько виртуалок с рабочими базами (размерами в сотни гиг) к ним снепшотов с 10ок и запихните все в ваш жалкий террабайт, умник
я не понимаю в чем ваша претензия, поживите в Европе а потом пишите свои высеры, я вас оскорбил где то или как, желчь прет из всех щелей.
фото своего балкона под спойлером оставьте лучше своим родителям, может пожалеют вас и купят будку по просторней.
свой конфиг собирал под свои задачи, и комп у меня не только для развлечений, сделайте несколько виртуалок с рабочими базами (размерами в сотни гиг) к ним снепшотов с 10ок и запихните все в ваш жалкий террабайт, умник
-
Dub1k
Member
https://svspb.net/karta/mir.php?l=internetAlexey1977:Dub1k
Ось приклад людина, яка живе в Польщі. Звичайний користувач інтернету. Швидкість йому потрібна виключно для домашнього користування. Брав такий пакет не для якихось особливих робочих задач. А просто для комфортного користування. Скрін прикріплю нижче.
Шо по цінам ? https://www.upc.pl/internet/kup-internet. Нічого особливого звичайний оператор. Із дорогою ціновою політикою, оскільки інет трішки за містом відповідно тарифи будуть за вищені відносно локального розміщення.
Проблем із інтернетом не має взагалі хіба що у тебе в дома. Весь світ вже давно забезпечений ним практично в любій точці світу. Ціна інтернету залежить від купівельної спроможності населення. Відповідно в країнах із високим рівенем життя середня швидкість інтернету значно більша. Оскільки інтернетом користуються всі і якщо є в цьому потреба то користувач підбирає оптимальний пакет для своїх потреб. Згідно із цінової політики даного регіону та своїх фінансових можливостей. І це Польща, у якій рівень достатку далеко не наближується до тієї ж Франції із західної Європи про яку ти там щось говорив.
Проблема із інтернетом виникає тільки в тому випадку якщо ти турист. І приїхав в країну із ціновою політикою до котрої твій рівень забезпечення не готовий.
Відповідно твій оператор у роумінгу буде здирати із тебе дуже не малу суму за гіг нету. А варіант перейти на регіонального оператора тебе також значно приземлить своєю ціновою політикою. Але для місцевого населення це норма.
Якщо ти перебуваєш в готелі / апартаметах / хостелах у більшості випадку у тебе також буде обмежана швидкість ще й через вай-фай. Тут також не розгуляєшся. Але це типово для всіх бюджетних варіантах. Якщо посиляєшся у сімцях іншої цінової категорії швидкість інету буде відповідною.
Але ми ж не про тиризм. Тому не розказуй байки. Інтернет є всюди, і він доступний всім масі населення, його швидкість та ціна залежить від рівня забезпечення населення.
П.С. Я не ображав особисто тебе. Просто дану ситуацію я бачу так як вказано на фото. Вроді не дешевий ПК і такі рудименти, які оправдовуються складним становищем із інтернетом в 2021 році ) Ну не сміши мене )) В Європі не має проблем із інтернетом ) А якщо особисто в тебе є і ти запасаєшся із за цього хардами )
То повір проблема далеко не в інтернеті, а в іншому )
П.С. виставляючи свій ПК на показ не дивуйся, що його будуть критикувати. Це ж нормально. Чому ти так не адекватно відносишся до цього ?
Ти думаєш своєю критикою я тебе хотів образити ? Ні, я просто цікавлюсь у тебе для чого простому корисувачу накопичувати зайві жосткі диски, які вібрують та шумлять ? Внятної відповіді не оримав.
-
alfredhaos
Member
Dub1k
скидку на мониторы самсунг дайте лучше
скидку на мониторы самсунг дайте лучше