Ну не знаю, здавалось би "багатопоточні рендертаски це ніше профі всяких. навіщо вони вдома? ігри цікавіше" Але тут раптом виявляється що обробка фото у Лайтрум(зараз у кожного другого фотоапарат на 20+ мегапікселів) це багатопоточний рендертаск, порізати відео зняте - багатопоточний рендертаск, поархівувати фотоальбом на багатофайлів - багатопоточний таск . Куди не ткинсь - а багатопоточність у всі поля лізе. Тому ігри іграми, а домашня робота домашньою роботою.
Біс зна як хто, а я вже хочу таки перейти на 12 ядер амд, бо коли у тебе з прогулянки 50-100 фото равок то виведеннят кожного фото по 3 секунди і застосування групових налаштувань по 30-40 секунд починають трафляти

.
Так, в іграх інтел швидший. Але саме "інтел швидший", а не "амд тормозить". Тобто в одному випадку я отримаю кращу за хорошу роботу в іграх і не таку хорошу роботу в софті. А в іншому(амд) я отримаю просто хорошу роботу і там і там

.
Правда АМД з Інтелом не туди звернули. Вони мали знижувати ціни в конкуренції один з одним, а не піднімати ціни. Хоча ще кілька років назад 10-12 ядер за 500 баксів то було з розділу недосяжних фантазій