Очень хорошая система жидкостного охлаждения, везде ее хвалят в обзорах
Новини
Останні статті і огляди
Corsair готовится к анонсу процессорного кулера Hydro H70
-
Ektalion
Member
Предлагаю обсудить Corsair готовится к анонсу процессорного кулера Hydro H70
Подумываю себе купить.
-
Derek
Member
А толку якщо мій Муген 2 за 50 доларів (приблизно) покаже результат охоложення далеко не гірший ніж оце(водянкою я це не назву)(розміри маловаті)Ektalion:Предлагаю обсудить Corsair готовится к анонсу процессорного кулера Hydro H70
Очень хорошая система жидкостного охлаждения, везде ее хвалят в обзорахПодумываю себе купить.
-
Ektalion
Member
Ха сначала почитай обзоры ,а потом суди.Derek:А толку якщо мій Муген 2 за 50 доларів (приблизно) покаже результат охоложення далеко не гірший ніж оце(водянкою я це не назву)(розміри маловаті)Ektalion:Предлагаю обсудить Corsair готовится к анонсу процессорного кулера Hydro H70
Очень хорошая система жидкостного охлаждения, везде ее хвалят в обзорахПодумываю себе купить.
-
MRI
Member
да мой боксовый кулер на 3.6 охлаждает лучше на 50 градусов чем этот H70..
-
Ektalion
Member
MRI:да мой боксовый кулер на 3.6 охлаждает лучше на 50 градусов чем этот H70..
-
Derek
Member
не , ну який толк переплатити 50 у.е невідомо за шоEktalion:Ха сначала почитай обзоры ,а потом суди.Derek: А толку якщо мій Муген 2 за 50 доларів (приблизно) покаже результат охоложення далеко не гірший ніж оце(водянкою я це не назву)(розміри маловаті)
-
SoulOfONYX
Advanced Member
MRI
а че ж тогда 2.7 держишь?
-
Derek
Member
хто??SoulOfONYX:MRI
-
fantomrulezz
Member
Что-то не сильно верится что прям
На сказки похоже 
Это получится, что компактная серийная водянка за 100$ обойдет NH-D14 градусов так на 10?на 13°C лучше относительно предшествующего Hydro H50
-
Derek
Member
Ото ж бо і воно,нереальні показники, з таким радіатором і таким фодоблоком нічого більщшого за 4 ядерник на 3.6-3.8 Ггц не повісиш, а з такими процессорами і топ кулери справлятьсяfantomrulezz:Что-то не сильно верится что прямЭто получится, что компактная серийная водянка за 100$ обойдет NH-D14 градусов так на 10?на 13°C лучше относительно предшествующего Hydro H50На сказки похоже
-
Nic_Roman
Member
треба почекати реальних тестів, може собі таку візьму, вроді щось не погане))
-
Derek
Member
і не жалко таких грошей??Nic_Roman:треба почекати реальних тестів, може собі таку візьму, вроді щось не погане))
-
Ektalion
Member
Ты сначала найди дешевле систему жидкостного охлаждения хорошого качества за такие деньги.Derek:і не жалко таких грошей??Nic_Roman:треба почекати реальних тестів, може собі таку візьму, вроді щось не погане))
-
Derek
Member
Такої якостіEktalion:Ты сначала найди дешевле систему жидкостного охлаждения хорошого качества за такие деньги.Derek: і не жалко таких грошей??
Я щось завжди думав що водянка має мати великий радіатор помпу
водоблоки для проца мамки відяхи , а це у мене довіри не викликає
Добавлено спустя 4 минуты 47 секунд:
Доречі я був вичитав шо такий вид шлангів з часом лопається
-
Ektalion
Member
Мне тебе что обзоры искать?Derek:Такої якостіEktalion: Ты сначала найди дешевле систему жидкостного охлаждения хорошого качества за такие деньги.![]()
![]()
![]()
Доречі я був вичитав шо такий вид шлангів з часом лопається![]()
![]()
![]()
-
Derek
Member
Да не , маєш бажання ,купляй...Ektalion:Мне тебе что обзоры искать?Derek: Такої якості![]()
![]()
![]()
Доречі я був вичитав шо такий вид шлангів з часом лопається![]()
![]()
![]()
Хазяїн барін
-
EvGaS
Member
Ребят, а вы можете без ответа на ответ на ответ на ответ, ато я уже глаза сломал. 
-
doCENTik85
Advanced Member
Тихим это чудо точно не будет, зато водянка 
-
ShevaVSS
Member
Derek & Ektalion будьте любезны отредактировать свой оверквотинг, реально глаза выедает поиском постов 
-
Vlad_Chudo
Member
Мдааа. Ця річ для тих хто хоче викинути купу грошей без толку і потім казати "та в мене водянка стоїть, та я перший хлопець на селі!" =) а про ефективність/гривня ніхто і не задумується.