Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
tolebamber
Member

Повідомлення

WalkMan
Ну лучше чем то чем он отправил. Тем более там вес посылки грамм 5 от силы.
WalkMan
Member

Повідомлення

tolebamber:AliExpress Saver Shipping
tolebamber:Ну лучше чем то чем он отправил. Тем более там вес посылки грамм 5 от силы.
Ну так ти ж сам вибрав цю доставку.

AliExpress Saver Shipping — метод доставки котрий обслуговують декілька компаній, от SunYou Logistics одна з них. :beer:
tolebamber
Member

Повідомлення

WalkMan
Е мае, спасибо за инфу, я этого честно не знал... На будущее буду учитывать.
WalkMan
Member

Повідомлення

tolebamber
Так само і з Aliexpress Standard Shipping — цей тип доставки обслуговують Yanwen+NPI та S.F. Express+Meest/Ukrposhta. За моїми спостереженнями.
Dimentoza
Member

Повідомлення

Ну упаковка от продавца ещё зависит.
Раньше епакет за дней 20 долетал, но потом 11.11, новый год, вирус...
Короче долго.
Зимние шапки 72 дня ехали, зима уже закончилась :laugh:
WalkMan
Member

Повідомлення

Dimentoza
Вже потихеньку все відновлюється, ePacket від 8 лютого вже вчора (21 лютого) пройшов митницю.
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

tolebamber:Продолжение истории:
Поехал за паспортом. Захожу на новую почту, иду к другому столику. Девочка мне выдает посылку без всяких паспортов и т.д. Я говорю вы че? Я за паспортом ездил, и зря?

Беру посылку - китаец указал мой номер в формате ХХХХХХХХХ\+380, переворачиваю - бумажка новой почты и там указан номер ХХХХХХХХХ380... Я ушел в осадок... В Киеве не знают где код страны а где номер и в компе забили номер как нули т.к. логически думать это не их профиль...

Испорченное настроение, потратил 2 часа рабочего времени...
Логічно думати - не твій профіль. Посилки до 15000 грн оголошеної вартості видають без жодних документів. НЕ мають права вимагати посвідчення особи до 15000 грн. На сайті "Пошти" написано.
Показуєш форму замовлення на Аліку, де вказано адресу доставки, трек-номер і якщо щось ще вимагають - пишеш скаргу. Віддають миттєво.
Яка "дєвочка" - такі і клієнти :lamer:
yupi
Member

Повідомлення

Тоже для статистики.
7го числа заказал, 8го отправлена посылка была, 22го получена. Почта Сингапура. Смартфон за 130$ :)
Мелочь за полтора бакса уже 2й месяц едет :weep:
WalkMan
Member

Повідомлення

Myp4uk_psx
Проблема в тому, що видають по номеру телефону, а він як написав tolebamber, був вказаний у неправильному форматі.
Myp4uk_psx:На сайті "Пошти" написано.
Ну і яким чином китайська посилка підпадає під це формулювання
Без документів (за наявності післяплати і послуг на загальну суму до 14 999 грн)
, бо виходить, аби ляпнути. :gigi: В такому випадку, краще завести картку лояльності, яку, доречі, можна тягати у себе в смартфоні. :super:
Myp4uk_psx:Показуєш форму замовлення на Аліку, де вказано адресу доставки, трек-номер і якщо щось ще вимагають - пишеш скаргу. Віддають миттєво.
Це теж в правилах написано? :spy:
kilroy
Junior

Повідомлення

WalkMan:Це теж в правилах написано? :spy:
Він мабуть про це говорить - https://novaposhta.ua/dokumenti_na_otrumannya_
Але він не розуміє, що на міжнародні відправлення ці правила не розповсюджуються. Навіть при відстежуванні міжнародного трек-номера на tracking.novaposhta.international в окремому рядку вказано - "Документи для отримання відправлення: Оригінал паспорта + довіреність (для юридичних осіб)".
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

kilroy:
WalkMan:Це теж в правилах написано? :spy:
https://novaposhta.ua/ru/international_ ... lientam_md
Логічно думати - не ваш профіль. На паркані теж написано.
Я завжди отримую посилку по треку з особистого кабінету, максимум - показую безконтактну перепустку в офіс, там є фото і прізвище. Ніякого паспорта, юристи у "Нової пошти" явно не в лісовій школі вчились. А от сайт могли писати студенти для населення з 3 класами освіти. Для кращого розуміння ідіотами написали в формі запиту "паспорт" замість правильного терміну з витягу при користування послугами.
WalkMan
Member

Повідомлення

Myp4uk_psx:Я завжди отримую посилку по треку з особистого кабінету
Ще раз:
WalkMan:Myp4uk_psx
Проблема в тому, що видають по номеру телефону, а він як написав tolebamber, був вказаний у неправильному форматі.
Очевидно, що в особистий кабінет посилка просто не попала.

Інша справа, коли вибрана кур'єрська доставка, там вже фіолетово який номер чи отримувач, можуть і сусідові віддати. Але якщо, оформлена доставка у відділення, то віддавати будь-кому не варіант.
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

WalkMan
очевидно: які співробітники, такі і клієнти.
Віддати можуть будь-кому і з будь-яким посвідченням.
Оператор хоче саме паспорт - отримує догану від керівництва, мінус в зп за гарне знання правил і обов'язків. Клієнт хоче страждати - клієнт страждає і плачеться на форумах.
kilroy
Junior

Повідомлення

WalkMan:Dimentoza
Вже потихеньку все відновлюється, ePacket від 8 лютого вже вчора (21 лютого) пройшов митницю.
Пощастило вам, моя з 7го лютого катається по Китаю :(
sanya555
Member

Повідомлення

Ахах. Али сделал подарок на днюху. Приехали таки мои лампочки, три месяца и шесть дней. Деньги естественно уже вернули, видать моя посылка как раз была в той куче из трех лямов посылок в Борисполе. :gigi:
kostyany4
Junior

Повідомлення

А мне посылка 90 дней ехала. Открыл спор- выиграл, и посылка появилась в стране. Появился и продавец с али- типа верни мне деньги. Вернул, чужого не нужно. Хотя 800 грн не плохим подарком казался за моральные издержки :D
DarkJoney
Member

Повідомлення

А мне епакет наоборот не нравится, у меня ali standart и economy приходят быстрее. Да еще и на Мист и НП, НП за углом, мист на 1 этаже...

kostyany4
А мне 1 недавно ответил что ок, заказывайте, отправлю. Видать от региона зависит.

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
nochnik89
Если и беру в Китае -то исключительно в Америку и мистом ко мне на родину .Быстрее в разы
Насколько?
kostyany4
Junior

Повідомлення

Да прикол по ценообразованию доставки у прода- чина пост аир маил бесплатно, а АлиЭкспресс стандарт шипинг (Новая почта инт?) 36$ !
Himera
Member

Повідомлення

Хто має досвід, якщо посилка трекнулась в NPI через скільки приблизно доїде до відділення?
Востаннє редагувалось 27.02.2020 16:03 користувачем Himera, всього редагувалось 1 раз.
super37
Member

Повідомлення

10-12 дней со дня как тебе пришла смс о посылке
Відповісти