Динаміка буде тільки нарощуватись, тобто якщо за 2019й АМД відгризла 6% від заг. пирога, то за 2020й відгризе ще, припустимо, 10%. Це при умові, що інтел чогось не придумає. Але якось не видно, за рахунок чого він збирається ламати тенденцію.leif:FX
подивимось, що буде наступного року, вже є чутки, що амд різко збільшила свою ринкову долю за останній квартал мало не до 30% за рахунок успішної 3000 серії, яка в перші місяці продажів просто не встигла набрати обертів. тоді поговоримо з якою швидкістю має доля змінюватись
Останні статті і огляди
Новини
Процессорный разъём Intel LGA1200 будет совместим с кулерами для LGA115x
-
FX
Member
-
leif
Member
це якщо CPUBenchmark.net вважати надійним джерелом. в новині про 18% частку десктоп ринку були дані від Mercury research, я їм довіряю більше.FX:тобто якщо за 2019й АМД відгризла 6% від заг. пирога
-
FX
Member
Це якщо відкрити твоє посилання і порівняти квартали (ок, прибрехав я трохи, 5% виходить)leif:це якщо CPUBenchmark.net вважати надійним джерелом. в новині про 18% частку десктоп ринку були дані від Mercury research, я їм довіряю більше.FX:тобто якщо за 2019й АМД відгризла 6% від заг. пирога
-
Modelus
Member
А звідки такі дані, не смію поцікавитись?Martix: Интел не выпустит никакого "прорыва" не по причине техпроцесса, а по причине исчерпавшей себя архитектуры.
-
leif
Member
Упс, твоя правда, я щось з телефону не туди подивився.FX:Це якщо відкрити твоє посилання і порівняти квартали (ок, прибрехав я трохи, 5% виходить)
-
zmax
Member
Перечитайте предыдущую страницу, такого никто не писал, хватит уже придумывать "аргументы". Пока что весь спор в моих глазах сводится к следующему - leif виднее кто и что продает, чем какому то Амазону и Майндфактори.leif:в даному випадку, що інтел продає 9900к більше ніж інших процесорів взагалі.
-
leif
Member
а оце хто написав:zmax: такого никто не писал
?zmax:9900k лидер продаж среди всей 9-й линейки.
з цього все і почалось. якби було написано "лідер продаж на амазоні та mindfactory" не було б про що сперечатись. це ваше припущення, що ця статистика показова і це уточнення (в яких саме крамницях ) не вартує згадувати і можна просто узагальнено писати "9900к лідер продажів серед актуального покоління інтелів".
-
zmax
Member
leif:інтел продає 9900к більше ніж інших процесорів взагалі.
разницу чувствуете?zmax:9900k лидер продаж среди всей 9-й линейки.
-
leif
Member
zmax
ну так перша ж фраза сказана в контексті дискусії, це і було посилання до другої, щоб не цитувати дослівно з чого все почалось.
я думав це зрозуміло, але можна і так вести дискусію, з прискіпуванням до слів. тоді буду цитувати, щоб не було питань.
ну так перша ж фраза сказана в контексті дискусії, це і було посилання до другої, щоб не цитувати дослівно з чого все почалось.
я думав це зрозуміло, але можна і так вести дискусію, з прискіпуванням до слів. тоді буду цитувати, щоб не було питань.
-
warp 37
Member
Core i9-9900K ещё на много лет хватит. Но Intel, я смотрю, поменялся режим работы. Если со времён Sandy Bridge до Coffee Lake выпускались те же яйца, только на новом соккете, то теперь дополнительные полтора ядра на новом соккете.
-
Grimstroke
Member
В самом сокете спилить ключи не?alexantr:Вот так лучше видно, что спиливание не поможет:taxi911:По ходу дела, можно не наедятся на обратную совместимость, даже через костыли, если фото проца 1200 подлинное, Хотя.... "ключи" то уже спиливали
- гифка
- 1200vs1151.gif
-
_nevermind
Member
warp 37:Core i9-9900K ещё на много лет хватит. Но Intel, я смотрю, поменялся режим работы. Если со времён Sandy Bridge до Coffee Lake выпускались те же яйца, только на новом соккете, то теперь дополнительные полтора ядра на новом соккете.
Во втором поколении 1200 сокета -2 ядра обещали, с 10 до 8, но производительность тех 8 будет выше.
-
manbearboar
Member
На майндфектори статистика по самосбору, который сам занимает от силы процентов 10-20% от общих продах.leif:це якщо CPUBenchmark.net вважати надійним джерелом. в новині про 18% частку десктоп ринку були дані від Mercury research, я їм довіряю більше.FX:тобто якщо за 2019й АМД відгризла 6% від заг. пирога
18% настольных это много - это практически все розничные продажи (80% от них), плюс серьёзное вгрызание в готовые ПК.
Это уже выше их исторического максимума доли на ПК (во времена оптеронов в серверах доходило до 20-25%, но на десктопе никогда выше 15% не было)
В ноутбуках почти 15% - это тоже исторический максимум.
Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
Я где-то видел буквально такую новость, что 9700К лидирует в продажах в Германии, без особых комментариев, что это победитель спешл олимпикс среди процессоров Интел )FX:Mindfactory Report Oct 2019leif: а поділитесь посиланням, де про це можна почитати?
9700 в лідерах за жовтень
-
zmax
Member
покупашки 6700k и 7700k тоже так говорили. А если посмотреть цены на эти процессоры на вторичке, то они до сих пор не поумнели так считают.warp 37:Core i9-9900K ещё на много лет хватит.
-
warp 37
Member
Так хватает же. Ну а 7700K покупали лишь дураки, ибо ещё до релиза было известно, что у 8700K будет шесть ядер.zmax:покупашки 6700k и 7700k тоже так говорили. А если посмотреть цены на эти процессоры на вторичке, то они до сих пор не поумнели так считают.warp 37:Core i9-9900K ещё на много лет хватит.
Я сам ждал восьми ядер, спокойно сидя на 3770K понимая, что всё что выходило после - это хлам, пока не вышел Coffee Lake. Дождался и не жалею. Процессор грузить вообще нечем.