В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано
Буду першим
Фото під спойлер
наші інколи можуть пару разів куснути вівсянку, інші каші поки не пробували давати. овочі окрім моркви\гарбуза я нічого не бачив , щоб жінка давалаmurzik:каші не признає
так, бо печінка котяча під жирні продукти не пристосована ніяк, тому і сметану жирну не можна. кисломолочні продукти знежирені — окmurzik:рекомендують з мяса жир видаляти
Котам нельзя молоко, это слабительное. Любой ветеринар запретит.viperest1:Теплого молока і все буде ок
Можно просто купить витамины и поливать ими корм, в них содержится омегаleif:котів практично за кілька тижнів почала краще виглядати шерсть, стали ще більш задоволені життям
Все беды оттуда, когда что-то болит мы идём к врачу, а есть люди которые ставят себе диагноз по интернету, а там хоть помирайleif:жінка начиталась в фб\редіті
А если ребенок ест пенопласт - тоже значит можноmurzik:мій п'є - значить можна
які потроха? печінку і сердечка даємо 1 раз на тиждень (в них мінерали і вітаміни яких немає в м'ясі), весь інший час коти їдять м'ясо, таке саме філе\стенго, як я їм. де більше білку? мабуть в роялі, лолFreem-freem: остаться на рояле который чище и натуральнее чем потроха которые у нас покупаешь
ну так ніхто ж тебе не змушує, годуй чим хочеш, твій вибір.Freem-freem:Каждый себе выдумывает чем поить/кормить животное.