NikolaZack
Ну FX в сингл тесті ніяк не поб'є R5 3600.
Питання чи є зміст подаватись якщо в тебе атлон?
Останні статті і огляди
Новини
Гайд для участия в HWBot Country Cup 2019. Продвигаем Украину!
-
tr3men
Member
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
tr3men
В мене є оптерон 1389, і я буду подавати для кількості.
В мене є оптерон 1389, і я буду подавати для кількості.
-
Damien256
Member
Буде якась допомога з i3-6100/GTX 1060/6 чи краще не лізти, чи лізти але не скрізь?
Щось все одно не дуже догнав принцип визначення кращої команди...
Щось все одно не дуже догнав принцип визначення кращої команди...
-
erazel
Member
А чому в деяких дисциплінах заборонено серверне залізо? От якщо у мене є ксеон на 6 ядер і і7 на 4 ядра але вищої частоти, мені що жонглювати ними для кожного тесту?
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
В кого вищий середній результат по дисципліні, отримує більше балів.Damien256:Щось все одно не дуже догнав принцип визначення кращої команди...
Сума балів по всім 14 дисципліна в кого більша той і перший.
Зрозуміло?
Відправлено через 18 хвилини 54 секунди:
erazel
В мене три плати на 478 сокеті для п'ятої дисципліни і що мені не шукати яка по шині краще йде?
Все добровільно, хочете робіть, хочете ні.
-
TheGuy
Member
Колись заходив на магазин 5820к,який вдалось підняти до 5.0 і завалідувати цей результат на HWBot.Але ніяких змагань тоді не проходило,і дисциплін,відповідно,теж.
Цього разу постараюсь різного заліза потягати.Є ще друг,в якого х5650 на 4.5 працює,але там він10,і він поки ламається ставити він7.
О,в зв'язку з цим питання - а з-під LiveCD нічого такого натестувати не можна?
Цього разу постараюсь різного заліза потягати.Є ще друг,в якого х5650 на 4.5 працює,але там він10,і він поки ламається ставити він7.
О,в зв'язку з цим питання - а з-під LiveCD нічого такого натестувати не можна?
-
erazel
Member
Хм, у мене 5660 є. Але трабла в тому що там НЕ БЛУМФІЛД ядро, короче облом . Чи ви не про першу дисципліну.TheGuy:.Є ще друг,в якого х5650 на 4.5 працює,але там він10,і він поки ламається ставити він7.
Доречі спитайте друга чи є у нього мануал як гнати ту платформу. Може б я собі теж погнав.
-
TheGuy
Member
erazel
про першу,так.Не догледів про ядро.Тоді відпадає.
Він гнав "методом тика",грубо кажучи.На платі Gigabyte G1 Sniper.Останнім часом стабільно було 4400 при 1.376В.Взяв на днях 5675 з Аліка,і там при тих же параметрах вольтажу і всього іншого тримає стабільно 4500.Але якщо цікавлять деталі,то запрошу в нього.Черканіть в приват,допоможу,чим зможу.
про першу,так.Не догледів про ядро.Тоді відпадає.
Він гнав "методом тика",грубо кажучи.На платі Gigabyte G1 Sniper.Останнім часом стабільно було 4400 при 1.376В.Взяв на днях 5675 з Аліка,і там при тих же параметрах вольтажу і всього іншого тримає стабільно 4500.Але якщо цікавлять деталі,то запрошу в нього.Черканіть в приват,допоможу,чим зможу.
-
erazel
Member
Так-с, трішки вже вислав результатів. Але одне здивувало, результати в Cloud Gate. 20 тисяч на GF570 і 26 тисяч на 1070 . Це клаудгейт такий дивний чи що?
https://www.3dmark.com/3dm/41057698?
https://www.3dmark.com/3dm/41059215?
https://www.3dmark.com/3dm/41057698?
https://www.3dmark.com/3dm/41059215?
-
StingerYar
HWBOT OC Team
erazel
Так, він досить залежний від процесору, таку вже йому формулу розрахування придумав Futuremark (UL).
Ось наприклад 9900к + Radeon 380X (котрий десь між GTX 1050-1060). Зверніть увагу, що у Вас Graphics score = 100k++, в мене 62k, але фінальний...
Так, він досить залежний від процесору, таку вже йому формулу розрахування придумав Futuremark (UL).
Ось наприклад 9900к + Radeon 380X (котрий десь між GTX 1050-1060). Зверніть увагу, що у Вас Graphics score = 100k++, в мене 62k, але фінальний...
- спойлер
-
erazel
Member
Ага, переглянув результати - графічні очки капітально різні, а от фізика ідентична. Формула реально дивна.
Питання №2 - в той тест х70 жифорсів тільки одиночні відеокарти допускаються? Чи можна SLI використовувати. А то в описі не вказано чітко, а в результатах НВБОТа є результати для багатоГПУшних конфігів. Чи це результати взагалі, без привязки до Country CUP?
Питання №2 - в той тест х70 жифорсів тільки одиночні відеокарти допускаються? Чи можна SLI використовувати. А то в описі не вказано чітко, а в результатах НВБОТа є результати для багатоГПУшних конфігів. Чи це результати взагалі, без привязки до Country CUP?
-
StingerYar
HWBOT OC Team
erazel
Саме на змаганні є чітка умова: Use 1 videocard core(s) in total.
SLI є просто у загальному заліку за відеокартою. То результати, що подаються просто так.
Саме на змаганні є чітка умова: Use 1 videocard core(s) in total.
SLI є просто у загальному заліку за відеокартою. То результати, що подаються просто так.