Останні статті і огляди
Новини
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
анти__бот
Member
leif
они сложные, как найдешь норм метод по подбору кинь мне.
они сложные, как найдешь норм метод по подбору кинь мне.
-
Kozakevich
Member
Вообще нужна таблица допустимых тройничков для стран СНГ с учётом культурных особенностей,иначе будет страдать воспитание детейSanьka: Им бы мужика для перепихона ЖМЖ и тогда было бы правильно. А то ЖЖ не хорошо как то
Все таки дети играют
(1) ЖЖЖ-НЕТ
(2) МММ-НЕТ
(3) ММЖ-ДА
(4) МЖЖ-ДА
Увидев этот коммент вкупе с моим....они сложные, как найдешь норм метод по подбору кинь мне.
Востаннє редагувалось 25.09.2019 15:40 користувачем Kozakevich, всього редагувалось 1 раз.
-
avuremybe
Member
Kozakevich: МММ-НЕТ
-
Kozakevich
Member
Del
Востаннє редагувалось 25.09.2019 15:47 користувачем Kozakevich, всього редагувалось 1 раз.
-
анти__бот
Member
Kozakevich
не ну в качестве ознакомления жжж глянуть нужно
Отправлено спустя 49 секунд:
Так сказать врага нужно знать в лицо
-
Kozakevich
Member
Чтобы не перепутать,да?анти__бот:Kozakevich
В век изменений человеческого тела всякое может быть
Вообще стоит прекратить эту тему,а то флудилка превратится в передачу "Про это"
-
HappyBird
Member
Kozakevich
Флудилка очень многогранна
Флудилка очень многогранна
-
_clawfinger_
Member
Блін, куди я попав?!!
-
Sanьka
Member
НЕТKozakevich:(3) ММЖ-ДА
(4) МЖЖ-ДА
Надо ЖМЖ и МЖМ.
А ММЖ ..... нунафиг
Отправлено спустя 35 секунд:
Флудилка - расслабь булки и получи удовольствие!_clawfinger_:Блін, куди я попав?!!
-
avuremybe
Member
Дело говорит.Sanьka:НЕТKozakevich:(3) ММЖ-ДА
(4) МЖЖ-ДА
Надо ЖМЖ и МЖМ.
А ММЖ ..... нунафиг
-
анти__бот
Member
Я так и знал что Санька поправит то неподобство
-
Kozakevich
Member
А я то думаю что не такSanьka:НЕТ
Надо ЖМЖ и МЖМ.
А ММЖ ..... ну нафиг
Новый слоган ветки форума,что ли?Флудилка - расслабь булки и получи удовольствие!
Востаннє редагувалось 25.09.2019 16:22 користувачем Kozakevich, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
граю в мафію2 останній тиждень по-троху, гра просто супер 9 років після виходу
а встановив через те, що якось з дружиною заговорили про саундтреки до комп'ютерних ігр і я згадав мафію2 як приклад іграшки з майже ідеальним, атмосферним саундтреком. підбірка просто топчік — 130 пісень. деякі, правда, точно вийшли після 1951року, але загальну картину ці невідповідності аж ніяк не псують
а встановив через те, що якось з дружиною заговорили про саундтреки до комп'ютерних ігр і я згадав мафію2 як приклад іграшки з майже ідеальним, атмосферним саундтреком. підбірка просто топчік — 130 пісень. деякі, правда, точно вийшли після 1951року, але загальну картину ці невідповідності аж ніяк не псують
-
Sanьka
Member
"Ты толерантен, бисексуален и энергичен? Тогда тебе к нам"Kozakevich:Новый слоган ветки форума,что ли?
Иезекииль 25:17 - На Улицах Злая Гопота
https://z1.fm/song/9448162
Обязательно послушать!!!
-
Kozakevich
Member
Нещодавно сів проходити Crysis 1 (в цю серію взагалі ніколи не грав,у що завгодно грав,а в неї немає).Графон може бути і крутий для свого часу,ну боївка непогана,але зброї не так багато,та й сюжет простенький,більше симулятор "побіжи з точки A в точку В і знищ X".Як не дивно,затягує вечорами побігати пару годинок.
-
leif
Member
Kozakevich
Crysis класні шутери, незважаючи на поважний вік. теж в перший грав в кінці минулого року чи на початку цього. здивувався як він потужно навантажив 6700к + 1080ті, навіть відос записав, десь тут викладав.
Crysis класні шутери, незважаючи на поважний вік. теж в перший грав в кінці минулого року чи на початку цього. здивувався як він потужно навантажив 6700к + 1080ті, навіть відос записав, десь тут викладав.
-
Sanьka
Member
+1Kozakevich:ещодавно сів проходити Crysis 1 (в цю серію взагалі ніколи
Притом желания и не возникло. Того часа что я попробовал мне хватило.
Игра на 100% состоит из "Пресс Х ту вин"
-
Kozakevich
Member
Мне заходит вечером побегать и пострелять в не очень умных ботов,сложность в самом начале выкрутил на максимум,так хоть интерес естьSanьka:+1Kozakevich:ещодавно сів проходити Crysis 1 (в цю серію взагалі ніколи
Притом желания и не возникло. Того часа что я попробовал мне хватило.
Игра на 100% состоит из "Пресс Х ту вин"
Хотя очень смешно,когда тебе говорят "уничтожь 2 Y и самолёты прилетят",а потом "ой,ещё уничтожь ещё один Y,и отключи один Z и тогда мы прилетим",и чуть позже "ой,ой,ой...*enter your text*"
Востаннє редагувалось 25.09.2019 16:50 користувачем Kozakevich, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
на дитячій складності ?Sanьka:Игра на 100% состоит из "Пресс Х ту вин"
Я в крайзісі 1, про який йде мова, деякі епізоди проходив по декілька годин на hard. на високому рівні складності чимало ігр стають зовсім іншими у порівнянні з "ізі"
-
анти__бот
Member