Новини
Останні статті і огляди
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Scoffer
Member
Sanьka
Вогонь! Зажди подобалась Intel GMA 3600
Вогонь! Зажди подобалась Intel GMA 3600
-
Sanьka
Member
Scoffer:ь Intel GMA 3600
-
Scoffer
Member
Sanьka
Та бери-бери, ти тут скільки раз вже сказав, що райзен топчик за свої бабки?)
Та бери-бери, ти тут скільки раз вже сказав, що райзен топчик за свої бабки?)
-
анти__бот
Member
- спойлер

- спойлер

-
leif
Member
хм, я і не чув про таку гру. що прикольна гра, Scoffer?Darkwatch: Curse of the West is a 2005 first-person shooter video game for the PlayStation 2 and Xbox.
-
Maxhope
Member
была, я без понятия что это за игра, просто картинка понравиласьанти__бот:кажись у Макса была аватарка с тем значком на груди
-
Sanьka
Member
Мало, не всем дошло ))))Scoffer:, ти тут скільки раз вже сказав, що райзен топчик за свої бабки?)
-
Scoffer
Member
leif
Середньої паршивості. Шутери на консолях з геймпадами та ще забава
Середньої паршивості. Шутери на консолях з геймпадами та ще забава
-
Sanьka
Member
Правда там интол какой то дико мощный по ипс мобильный чип показал. Если будут процы на такой же промежуточной архитектуре, но с частотами под 4 ГГц, то это мега мощные камни получатся.
-
SergN
Member
А якщо за чужі бабки, то ще більше топчикScoffer:... що райзен топчик за свої бабки?)
-
Dark-seer
Member
Камрады, а есть кто любит готовить? Немогу найти мясо на говяжий стейк по адекватной цене нигде. Может кто в курсе?
А то тот же рибай дешевле в кафе поесть чем самому готовить
-
Scoffer
Member
Dark-seer
Ти ж мабуть коли м'ясо дивишся то обираєш сухого визрівання, і так щоб місяця на три
А в кафе дають що дають.
Але мені самому цікаво де м'ясо брати. А то су-від занадто часто простоює.
Ти ж мабуть коли м'ясо дивишся то обираєш сухого визрівання, і так щоб місяця на три
Але мені самому цікаво де м'ясо брати. А то су-від занадто часто простоює.
-
fantomrulezz
Member
Я в Метро покупаю, стейк говяжий Food Works, 199 грн за кг стоит, в су-виде отлично получается.Dark-seer:Камрады, а есть кто любит готовить? Немогу найти мясо на говяжий стейк по адекватной цене нигде. Может кто в курсе?
Не мраморная говядина, конечно, но и стоит умеренно.
-
Dark-seer
Member
Scoffer
Я пока брал все что видел в инете/супермаркетах и на рынке
Пару видосов на ютуба смотрел, он там нормальные цены называет, но то в рашке
Отправлено спустя 43 секунды:
fantomrulezz
Надо глянуть
Я пока брал все что видел в инете/супермаркетах и на рынке
Пару видосов на ютуба смотрел, он там нормальные цены называет, но то в рашке
Отправлено спустя 43 секунды:
fantomrulezz
Надо глянуть
-
HappyBird
Member
Scoffer
Что такое су-вид?
Что такое су-вид?
-
Sanьka
Member
Le SilpoScoffer:Але мені самому цікаво де м'ясо брати.
-
Scoffer
Member
HappyBird
Кип'ятильник з гребним винтом
Sanьka
Я мав на увазі за недорого, а не по-багатому. По-багатому я і в інеті можу замовити будь-який сорт м'ясця.
Кип'ятильник з гребним винтом
- спойлер

Sanьka
Я мав на увазі за недорого, а не по-багатому. По-багатому я і в інеті можу замовити будь-який сорт м'ясця.
-
fantomrulezz
Member
https://www.su-vide.ru/article/sous-vide/HappyBird:Что такое су-вид?
Очень рекомендую попробовать
То у тебя погружной, типа простой вариант, хотя стоит почему-то не дешевле закрытого.Scoffer:Кип'ятильник з гребним винтом
У меня кастрюлька типа мультиварки, но с точной настройкой температуры
- спойлер

-
leif
Member
ще років 10-15 так тільки в ресторанах за великі грощі готували, а зараз кожен може собі дозволити, якщо, звісно, є бажанняHappyBird:Что такое су-вид?
-
Scoffer
Member
HappyBird
Коротше це підварювання м'яса, або що там тобі хочеться в вакуумному пакеті. Деякі збочинці там навіть яйця варять.
Суть в дуже точнії підтримці температури водяної бані.
Закинув так м'ясо, виставив температуру на смак, в залежності від ступіня приготування стейку, і пішов гуляти годинки на 2-3. А потім вийняв з пакету, по пів хвилити на сковороді з кожної сторони для смайної корочки, і стейк готовий.
Це такий собі прилад для ледарів, за допомогою котрого стейк завжди виходить однаковий. А не то пересмажив, то недосмажив, то взагалі спалив...
Коротше це підварювання м'яса, або що там тобі хочеться в вакуумному пакеті. Деякі збочинці там навіть яйця варять.
Суть в дуже точнії підтримці температури водяної бані.
Закинув так м'ясо, виставив температуру на смак, в залежності від ступіня приготування стейку, і пішов гуляти годинки на 2-3. А потім вийняв з пакету, по пів хвилити на сковороді з кожної сторони для смайної корочки, і стейк готовий.
Це такий собі прилад для ледарів, за допомогою котрого стейк завжди виходить однаковий. А не то пересмажив, то недосмажив, то взагалі спалив...