Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Sanьka:Сейчас Львов напомнил Адэсу. Цены - оверпрайс, по качеству либо как было, либо хуже.
імхо Одеса гірше, тому що вона не орієнтована на західного туриста, а орієнтована на наших "успішних бізнесменів і чиновників" в першу чергу, а це породжує особливі викривлення інфраструктури.
Scoffer
Member

Повідомлення

Ну і їдла з доставки в Києві норм, але дорогувато як на мене.
leif
Member

Повідомлення

Scoffer
я жив на шулявці 4 роки (в КНЕУ там жеж на шулявці вчився), місцин було як мінімум 4 в радіусі 1.5 км від гуртожитку не враховуючи їдалень в копусах і гуртожитках. там жеж КПІ ще поруч, всі студенти, всі голодні :rotate:
HappyBird
Member

Повідомлення

Scoffer
Доставка это прям крайний вариант, да и ничего толкового нет там один фастфуд, хотя мб в больших городах лучше с этим
Scoffer
Member

Повідомлення

HappyBird
Маю на увазі конкретно Київ. Там є варіанти з доставкою. Бо в тому ж Дніпрі реально одні просрочені фастфуди. І начебто не сильно маленьке місто.
HappyBird
Member

Повідомлення

Scoffer
Не, ну если можно заказать борща и пюрешки то это топ :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

HappyBird
Можна-можна :rotate:

Відправлено через 3 хвилини 16 секунди:
Ось тобі борщі:
https://eda.ua/restorany/korchma-taras- ... egory-2803
і там же пюрешки:
https://eda.ua/restorany/korchma-taras- ... egory-2825
leif
Member

Повідомлення

HappyBird:Не, ну если можно заказать борща и пюрешки то это топ
що норм, так це бізнес ланчі в Києві в центрі. я активно користувався всіма цими пропозиціями "перше-друге-і-кампот к-к-комбо" з 12 до 16 години в пристойних місцях, в які я просто так ніколи не заходив :gigi: але то вже після універу. студентом не вистачало дєрзості ходити в пристойні місця :facepalm:
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

В Китае доставка еды божественно работает. За 30 минут доставят что угодно откуда угодно, бесплатно. Если крупная сеть типо Dominos Pizza - так вообще через 15 минут звонок в дверь :laugh: после этого в Минске заказываю еду и фейспалмлю - последний раз заказывали из "Быстрого Ли", который нам 3 часа лапшу вёз и два раза перепутал дом :facepalm:
Scoffer
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
В Мінські замовляй з Шеньженя, швидше буде :laugh:
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

Scoffer
да вот я тоже подумал :laugh:
Dark-seer
Member

Повідомлення

Scoffer:Макдак - мережа безкоштовних туалетів по всьому світу
Почти во всех заграничных маках где я был, либо платный туалет, либо код в чеке для входа :dontknow:
leif
Member

Повідомлення

>>"Быстрого Ли"

>>3 часа лапшу вёз

норм неймінг, чого :lol:

у Львові вже з'явились "29хв, або бургер у подарунок" і я реально користуюсь багато в чому саме через їхню швидкість (ну і бургери непогані). в 2017 ще такого не було нічого. що завгодно замовиш і сидиш чекаєш 1.5-2 години голодний :censoured:
Scoffer
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
Там же у вас в китаях, до речі, водяться елітні бомж-пакети з супами і локшиною, баксів по 5-10. Назву не скажу, бо ієрогліфами читати не навчений :(
Але на смак краще ніж у нас тут в китайських забігаловках свіжоприготовлені :spy:
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

Dark-seer:Почти во всех заграничных маках где я был, либо платный туалет, либо код в чеке для входа :dontknow:
Да ну нафиг? :puzzle: никогда не встречал мака с платным туалетом, ни в Малайзиях, ни в Китае, нигде вообще
Scoffer
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
В Україні є з кодом, місцями, не всі. По Європах теж через раз.

Відправлено через 39 секунди:
Dark-seer
Ну так купи мороженку і проходь :D
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

leif:>>"Быстрого Ли"

>>3 часа лапшу вёз

норм неймінг, чого :lol:
Нас тоже на ржач пробило, когда через 3 часа в домофоне прозвучало "БЫСТРЫЙ Ли" :lol:
Scoffer:Там же у вас в китаях, до речі, водяться елітні бомж-пакети з супами і локшиною, баксів по 5-10. Назву не скажу, бо ієрогліфами читати не навчений :(
Але на смак краще ніж у нас тут в китайських забігаловках свіжоприготовлені
Самые топовые бич пакеты, что я тут ел, внезапно, не китайские, а японские. Например, Curry Cheese Noodles от Cup Noodles. Офигенно вкусная лапша :lick:

Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
вот такие: https://www.amazon.com/Nissin-Noodles-E ... B00G15WCI6
Dark-seer
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
Амстердам, Гамбург, Мадрид, Будапешт, Вильнюс, на сколько я помню нигде не было бесплатно. В Украине тоже полно, маков по коду в чеке
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

leif:29хв, або бургер у подарунок
Во Львове вообще вкусной еды хватает, нам так показалось. Там у вас даже прям паломничество какое-то было за шаурмой из свинины (ливанцы тут, наверное, со скалы прыгнули бы).
Dark-seer:Мадрид
Вот те на. Последний раз в Испании в мак ходил в курортном городке Салоу - так там норм было. Приезжайте в Минск :gigi: у нас во всех маках туалеты бесплатно без кода (смс и регистрации)
Dark-seer
Member

Повідомлення

Scoffer:Ну так купи мороженку і проходь
Делали пару раз так, но как правило в крупных туристический городах нет проблем с туалетами даже если платный то обычно 0.5-1евро.хотя 1раз на вокзале не помню где, аж 3евро был
Закрито